Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

witte-druif-vitis-vroege-van-der-laan-bestellen-bezorgen

Witte druif (Vitis ‘Vroege van der Laan’) online bestellen

De Witte druif (Vitis ‘Vroege van der Laan’) direct online bestellen en thuis laten bezorgen? Dan vind je hier veel bruikbare info! Op deze website lees je veel informatie en verzorgingstips voor deze Druivenstruik. Wil je ‘m laten bezorgen? Bestel dan meteen bij een van de getoonde tuincentra of bomenwinkels. Met de aanplantservice wordt alles netjes aangeplant. De boom is mooi gekleurd: Geel, Groen, Wit. De boom houdt van Halfschaduw, Zon. De periode dat hij begint te groeien is Juni. Uiteindelijk wordt deze boom circa 300 cm. Dit type Witte druif is te koop voor prijzen v.a. €10,95.

Naam boomWitte druif (Vitis ‘Vroege van der Laan’)
Latijnse naamVitis Vroege van der Laan
CategorieDruivenstruik
Vanafprijs€10,95
KleurenGeel, Groen, Wit
Beste standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeiperiodeJuni

Witte druif (Vitis Vroege van der Laan) thuis bezorgen (april 2024)

De Vitis ‘Vroege van der Laan’ is een aanwinst voor elke tuin. Bomen geven verkoeling, reinigen de lucht en dienen uitstekend als perceel afboording. Kan jouw tuin wel een upgrade gebruiken? In dat geval is dit type Druivenstruik het overwegen waard. Het fijne is: je hoeft niet naar een tuincentrum zoals de Tuinland, Groenrijk of Intratuin. Je hoeft niet naar een tuincentrum, je kunt het gewoon online bestellen. Online bomen bestellen biedt uitkomst. Bij online tuincentra heb je ontzettend veel keuze, je hoeft zelf geen aanhangwagen te huren en als extra service kan je kiezen voor de aanplantservice. Door deze expert wordt de boom geleverd, aangeplant en voor het eerst onderhouden. In de bijgaande tabel vergelijk je diverse online aanbieders en tuincentra waar je de goedkoopste Witte druif Vitis Vroege van der Laan kunt bestellen (online). Of vind informatie en tips voor de Leiplataan (Platanus acerifolia leiboom).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Vitis Vroege van der Laan (Witte druif) thuis laten bezorgen

 1. Kies de hoogte

  Denk goed na over het formaat en de stamomtrek. Kijk ook altijd even naar de gemeentelijke regels omtrent de erfgrens. Je wilt buren of omwonenden niet tot last zijn.

 2. Bezorging van de boom

  De meeste producten worden binnen 5 tot 10 werkdagen verstuurd naar jouw woning. Er komt veel kijken bij het bezorgen van (levende) bomen. Daarom kunnen ze niet zomaar binnen 1 dag in jouw tuin staan. Je krijgt de dag voor levering een sms/mail met daarin meer bezorginformatie. Jouw product wordt doorgaans tot in de tuin geleverd.

 3. Een standplaats kiezen

  Zorg voor een plek die een waterrijke horizontale ondergrond heeft en dagelijks voldoende zon krijgt. De Witte druif gedijt het beste op een plekje met Halfschaduw, Zon. Doe ook altijd onderzoek naar de plaatselijke wetgeving: Volgens de wet moet een boom minimaal 2 meter van de erfgrens staan, in sommige gemeenten wijken deze regels af. Denk bij het kiezen van de standplaats ook aan bewatering, groeiwijze, schaduw, snoeiwerk.

 4. Juiste manier van bomen planten

  De Witte druif Vitis Vroege van der Laan kan aangeplant worden in Alle, Humus, Kalkrijk, Normale grond, Veengrond, Voedzaam, Zure grond. Voorkom altijd het gebruik van wit (straat)zand. Neem een schep en graaf een gat waarin de kluit voldoende ruimte heeft. Zorg dat het plantgat minstens een derde groter is dan de kluit. Zorg dat het plantgat mooi horizontaal is en gebruik aanplantgrond. Gebruik eventueel boompalen om hem te beveiligen tegen wind en storm.

 5. Boomverzorging

  Nadat je de boom geplant hebt is het ontzettend belangrijk om de grond nat te houden, maar geef niet teveel water! Vooral in de groeimaanden (Juni). De boom heeft water nodig vanaf het moment dat de eerst bladeren aan de bomen komen tot de warme periode voorbij is. In droge, warme zomers adviseert de kweker om de kluit extra nat te houden.

Witte druif goedkoop online bestellen en laten bezorgen

Vergelijk opties en laat het zonder gedoe in jouw eigen tuin leveren

Extra informatie over de Vitis ‘Vroege van der Laan’

De Vitis ‘Vroege van der Laan’ is de Witte Druif die bloeit in juni tot juli met onopvallende bloemen. Na de bloei van de Vitis ‘Vroege van der Laan’ ontwikkelen zich de trossen met witgele druiven. Zorg wanneer de druiven verscholen hangen onder de bladeren dat deze worden vrijgesnoeid, hoe meer licht en warmte hoe beter de druiven kunnen rijpen. Vanaf half september zijn de eerste trossen rijp en kunnen dan geoogst worden. De vruchten worden voornamelijk geperst tot sap maar kunnen ook prima gebruikt worden voor directe consumptie. Let op de vogels! De merels, lijsters en spreeuwen zijn dol op deze vruchten en kunnen de struik plunderen wanneer deze niet word afgedekt. De Vitis ‘Vroege van der Laan’ moet wel geleid worden langs een muur of pergola en zo veel mogelijk in de zon staan in een voedingrijke vochtdoorlatende bodem. Bij het planten is het goed om tuinplantengrond toe te voegen en regelmatig te bemesten met druivenvoeding. Qua hoogte kan deze boom uitkomen op circa 300 cm. De groeiwijze van deze boom definiëren wij als: Klimmend, Opgaand, Struikvorm. Het kleurenpallet bestaat uit o.a. Geel, Groen, Wit. De bloeiperiode is Juni. De beste standplaats is Halfschaduw, Zon. Voor het aanplanten kan het beste gebruik worden gemaakt van: Alle, Humus, Kalkrijk, Normale grond, Veengrond, Voedzaam, Zure grond. Belangrijk: deze Druivenstruik is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. Verder is de boom wel vruchtdragend (wel eetbaar), en niet bodembedekkend. In de herfstmaanden krijgt deze boom mooie herfstkleuren. Bekijk ook meer informatie over de Leiplataan (Platanus acerifolia leiboom).

Maximale hoogte300 cm
GroeivormKlimmend, Opgaand, Struikvorm
Geschikte grondAlle, Humus, Kalkrijk, Normale grond, Veengrond, Voedzaam, Zure grond
WaterbehoefteDroog, Normaal
VruchtgevendJa
Type vruchtEetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringJa
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Vitis ‘Vroege van der Laan’ april 2024
Welke kleur geven de bladeren van de Vitis Vroege van der Laan?

De belangrijkste kleuren zijn Geel, Groen, Wit. Het blad bloeit op in Juni. Opmerkelijk: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

Wat is de beste grondsoort voor deze boom?

De plek waar je de boom plant moet vrij zijn van puin, oude beplanting, grind, worteldoek enzo. Zo kunnen de wortels zich goed ontwikkelen. Maak met een schep de grond goed los (waterdoorlatend). Kies een van de volgende grondsoorten: Alle, Humus, Kalkrijk, Normale grond, Veengrond, Voedzaam, Zure grond.

Wat is de beste standplaats voor de Witte druif?

De ideale standplaats voor dit type boom is Halfschaduw, Zon. De aarde mag niet te nat of droog zijn. Let erop dat hij voldoende vrij staat: zorg dat de plant ten minste 2 meter uit de erfgrens staat. Denk tenslotte ook aan schaduw en wortels die in de toekomst de bestrating kunnen beschadigen.

Op welke manier kan ik de Vitis Vroege van der Laan Witte druif aan huis laten bezorgen?

Je kunt deze Witte druif moeiteloos en snel laten bezorgen tot in de tuin. Via het online tuincentrum koop je meerdere hoogtes, varianten en andere benodigdheden zoals boom palenboor of aanplantgrond. De boom wordt in uitstekende staat thuis afgeleverd door een bezorgservice met grote wagens & aanhangers. Doorgaans neemt dat wel wat tijd in beslag, doorgaans 1 tot 2 weken.

Wat houdt de aanplantservice in?

Via de aanplantservice wordt de voordelige Vitis Vroege van der Laan aanbieding thuisbezorgd en geplant door een vakbekwame hovenier. Met deze extra service wordt al het werk uit handen genomen en mag je erop vertrouwen dat het altijd correct wordt neergezet. In sommige gevallen krijg je extra garantie. Belangrijk: de aanplantplek dient compleet toegankelijk te zijn zonder oude wortels, bekabeling, straatwerk, stronken, puin en grind en moet goed bereikbaar zijn.

Plaats een reactie