Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

goudiep-ulmus-hollandica-wredei-bestellen-bezorgen

Goudiep (Ulmus hollandica ‘Wredei’) online bestellen

De Goudiep (Ulmus hollandica ‘Wredei’) eenvoudig online bestellen en laten thuisbezorgen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Op dit platform bekijk je uitgebreide informatie over deze Iepenboom. Bestellen kan gemakkelijk bij een van de boomexperts of tuincentra. Met de aanplantservice wordt de boom ook nog eens geplant door een ervaren hovenier. De bladkleur is mooi: Geel, Groen, Wit. De beste standplaats is Halfschaduw, Zon en de bloeiperiode is April, Mei, Juni. Hij kan behoorlijk groot worden, tot wel 600 cm. Deze Goudiep kan je al laten bezorgen vanaf €55,50.

Naam boomGoudiep (Ulmus hollandica ‘Wredei’)
Latijnse naamUlmus hollandica Wredei
CategorieIepenboom
Vanafprijs€55,50
KleurenGeel, Groen, Wit
Ideale standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeiperiodeApril, Mei, Juni

Goudiep (Ulmus hollandica Wredei) laten thuisbezorgen (april 2024)

De Ulmus hollandica ‘Wredei’ zorgt voor een mooie opvulling van de tuin. Bomen zorgen voor plekken voor verkoeling op warme dagen, reinigen de lucht en kunnen zelfs de waarde van jouw woning verhogen. Gaat jouw tuin helemaal op de schop? In dat geval is dit type Iepenboom een uitstekende keuze. Goed om te weten: tegenwoordig hoef je niet naar een tuincentrum zoals Tuinland, Groenrijk of Intratuin. Je kunt de boom gemakkelijk online bestellen. Online bomen bestellen biedt uitkomst. Je kiest zelf jouw ideale maat, jij hoeft niet zelf te sjouwen met zware spullen en als extra service kan je kiezen voor de aanplantservice. Door deze expert wordt de boom niet alleen bezorgd maar ook geplant. In deze tabel vergelijk je meerdere online speciaalzaken en tuincentra waar je de goedkoopste Goudiep Ulmus hollandica Wredei online kopen kan. Of bekijk meer over de Amberboom (Liquidambar ‘Slender Silhouette’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Ulmus hollandica Wredei (Goudiep) thuis laten bezorgen

 1. Kies variant en hoogte

  Bepaal de ideale maat en stamomtrek voor je tuin. Bekijk wel even wat de wet- en regelgeving is. En kijk ook goed hoe groot de boom wordt.

 2. Levering van de boom

  De meeste producten worden binnen 5 tot 10 werkdagen verstuurd met speciaal transport. Er komt veel kijken bij het bezorgen van (levende) bomen. Dit gebeurt met de grootste zorg en precisie (voor kwaliteitsgarantie). Een dag voor levering ontvang je een SMS of mail met de geschatte bezorgtijd. Je aankoop wordt in jouw tuin bezorgd (op voorwaarde dat deze goed toegankelijk is).

 3. Een standplaats kiezen

  Zorg voor een plek die voldoende lucht- en waterdoorlatend is en en niet onder afdak staat (voldoende licht). De Goudiep plant u het beste op een plek met Halfschaduw, Zon. Kijk ook wat de wet- en regelgeving is: Bomen plant je standaard 2 meter uit de erfgrens, behalve als deze niet boven de schutting uitkomt. Je moet ook zeker rekening houden met bewatering, schaduw, groeiwijze, wortels.

 4. De aanplanting

  De Goudiep Ulmus hollandica Wredei kan je volgens de kweker planten in Alle, Normale grond. Gebruik nooit wit (straat)zand. Maak een mooi rond plantgat waarin de boomwortel comfortabel past. Deze moet ongeveer 3 keer de breedte en 2 keer de diepte van de boomkluit hebben. Zet de boom nu rechtop in het plantgat en controleer of de boom niet te diep staat. Plaats indien nodig boompalen voor aanvullende ondersteuning.

 5. Boomonderhoud

  Na het aanplanten is het essentieel om de kluit nat te houden. Dit is met name cruciaal in de bloeimaanden (April, Mei, Juni). De boom heeft water nodig vanaf het moment dat de eerste bladeren beginnen uit te lopen tot hij de bladeren weer verliest (vaak oktober/november). Tijdens de droge hete zomermaanden wordt aangeraden om regelmatig extra water toe te dienen.

Goudiep goedkoop bestellen en thuisbezorgen

Bekijk acties en laat het tot in de tuin bezorgen

Extra informatie over de Ulmus hollandica ‘Wredei’

De goudiep (Ulmus hollandica ‘Wredei’) groeit zuilvormig en recht omhoog. Ook op oudere leeftijd blijft de goudiep (Ulmus hollandica ‘Wredei’) mooi compact en smal. De bladeren van de goudiep zijn geel van kleur. Plaats bij de boom een boompaal en gebruik aanplantgrond bij het planten. De uiteindelijke hoogte is ongeveer 600 cm. De groeiwijze is Compact, Opgaand. Qua kleuren zie je voornamelijk Geel, Groen, Wit. Het groeiseizoen is in April, Mei, Juni. De beste standplaats is Halfschaduw, Zon. De beste grondsoort om hem te planten is: Alle, Normale grond. Let op: deze Iepenboom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. Verder is de boom niet vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. In de herfstmaanden krijgt deze boom mooie herfstkleuren. Bekijk ook meer informatie over de Amberboom (Liquidambar ‘Slender Silhouette’).

Maximale hoogte600 cm
GroeivormCompact, Opgaand
Geschikte grondAlle, Normale grond
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendNee
Type vruchtN.v.t.
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringJa
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Ulmus hollandica ‘Wredei’ april 2024
Wat is de kleur van de Ulmus hollandica Wredei?

De boom heeft verschillende kleuren Geel, Groen, Wit. Hij komt tot bloei in April, Mei, Juni. Belangrijk om te weten: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

Wat is de beste grondsoort voor deze boom?

De aanplantplek moet goed begaanbaar zijn zonder straatwerk, grind, stronken, bekabeling enzo. Zo kunnen de wortels zich goed ontwikkelen. Maak de ondergrond waterdoorlatend door de grond goed los te scheppen. Volgens de kweker zijn de volgende grondsoorten geschikt: Alle, Normale grond.

Wat is de beste standplaats voor de Goudiep?

De juiste standplaats voor dit type boom is Halfschaduw, Zon. De aarde moet niet te nat en niet te droog zijn. Let ook goed op de schutting: plant de boom minimaal 2 meter uit de erfgrens. Kijk ook goed naar bladverlies en wortelopdruk.

Hoe kan ik de Ulmus hollandica Wredei Goudiep thuis laten bezorgen?

Je kunt de Goudiep gemakkelijk laten leveren aan huis. Bij de boom-expert kan je kiezen uit meerdere hoogtes, varianten en andere benodigdheden zoals een boompalenset of bemesting. De complete bestelling wordt aan huis geleverd door een koerierdienst speciaal voor bomen en planten. De geschatte levertijd is plus minus een week.

Wat betekent aanplantservice?

Door middel van de aanplantservice wordt jouw voordelige Ulmus hollandica Wredei aanbieding in jouw voor- of achtertuin bezorgd en aangeplant door een erkende boomverzorger. Met deze extra service wordt al het werk uit handen genomen en kan je ervanuit gaan dat het groen op een goede manier geplant wordt. Soms heb je zelfs recht op aangroeigarantie. Bedenk wel: de plek waar je het laat planten moet goed begaanbaar zijn zonder oude wortels, stronken, puin en grind, bekabeling, worteldoek en moet bereikbaar zijn voor de bezorgers.

Plaats een reactie