Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

dwergpeer-pyrus-communis-bestellen-bezorgen

Dwergpeer (Pyrus communis) online bestellen

De Dwergpeer (Pyrus communis) direct online bestellen en in de tuin laten bezorgen? Dan zit je hier helemaal goed! Op dit portaal tref je uitgebreide info over deze Dwergfruitbomen. Enthousiast? Bestel dan direct bij jouw favoriete boom-webshop of tuincentrum. Geholpen door de aanplantservice wordt jouw favoriete boom zelfs aangeplant. De kleuren van het blad zijn Wit. Deze boom voelt zich het beste thuis in de Halfschaduw, Zon. De groeiperiode is Maart, April, Mei. Hij kan doorgroeien tot ongeveer 100 cm. Dit type Dwergpeer is te koop voor prijzen v.a. €33,75.

Naam boomDwergpeer (Pyrus communis)
Latijnse naamPyrus communis
CategorieDwergfruitbomen
Prijsindicatie€33,75
KleurenWit
Beste standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeimaandenMaart, April, Mei

Dwergpeer (Pyrus communis) thuis laten bezorgen (april 2024)

De Pyrus communis is een aanwinst voor elke tuin. Bomen bieden plekken voor verkoeling op warme dagen, ecologisch evenwicht en zorgen voor wat extra privacy. Kan jouw tuin wel een upgrade gebruiken? In dat geval is dit type Dwergfruitbomen een hele goede optie. En wat veel mensen niet weten: je hoeft daarvoor niet naar een tuincentrum zoals Groenrijk, Intratuin of Tuinland. Je kunt bomen als deze namelijk ook online bestellen. Online bestellen biedt tal van voordelen. Online heb je een ruime keuze in varianten en maten, je hebt geen kar nodig om de boom mee te nemen en met de aanplantservice weet je zeker dat alles goed gaat. Daardoor wordt de boom netjes bezorgd en op een geschikte plek aangeplant. In de hieronder weergegeven tabel vergelijk je diverse bomen-webshops en tuincentra waar je de goedkoopste Dwergpeer Pyrus communis kunt bestellen (online). Of vind informatie en tips voor de Haagliguster (Ligustrum ovalifolium).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Pyrus communis (Dwergpeer) thuis laten bezorgen

 1. Kies het formaat

  Kies de hoogte en de stamomtrek van de boom. Houd vooraf rekening met de regels. Zorg dat u anderen niet tot overlast bent.

 2. Wil jij de boom laten leveren?

  Veel bomen worden binnen 5 – 7 werkdagen opgestuurd met speciaal transport. Bomen zijn levende producten. Dit gebeurt met de grootste zorg en precisie (voor kwaliteitsgarantie). Je krijgt meestal een dag voor levering een bericht hoe laat de koerier bij jou is. Je artikel wordt tot in de tuin bezorgd.

 3. Een standplaats kiezen

  Zorg voor een plek die genoeg waterdoorlatend is en goed zonlicht krijgt. De Dwergpeer kan je het beste aanplanten op een plek met Halfschaduw, Zon. Neem ook de locale wetgeving in acht: Bomen dienen op minimaal 2 meter van de erfgrens geplant te worden, bij een heg of stuk is dan 0,5 meter. Je moet ook zeker rekening houden met tegelwerk, bewatering, groeiwijze, wortels.

 4. Aanplanten van de boom

  Zo’n Dwergpeer Pyrus communis kan aangeplant worden in Alle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Voedzaam. Zorg dat de wortels niet in aanraking komen met straatzand. Zorg voor een plantgat waarin de wortels van de boom zich optimaal kunnen ontwikkelen . Deze moet ongeveer 3 keer de breedte en 2 keer de diepte van de boomkluit hebben. Til de boom voorzichtig in het gat en koop voedingsrijke aanplantgrond. Gebruik eventueel boompalen voor extra stevigheid.

 5. Onderhoud

  De de beplanting is het belangrijk om de boom regelmatig water te geven. Houd dit vooral in de gaten tijdens de groeimaanden (Maart, April, Mei). De watervraag van de boom loopt op vanaf het moment dat de blaadjes beginnen te groeien tot hij de bladeren weer verliest (vaak oktober/november). In een periode van droogte adviseren wij om de boom wat extra water te geven.

Dwergpeer goedkoop bestellen en aan huis laten bezorgen

Vergelijk acties en laat het zonder gedoe in jouw eigen tuin leveren

Verzorgingsinformatie over de Pyrus communis

De dwergpeer is geschikt voor balkon en terras. Dit leuke kleine perenboompje groeit enkele centimeters per jaar en geeft echte vruchten. Bestuiving: zelf bestuivend. Snoeien: snoeien is bijna niet nodig. Bemesting: eenmaal per jaar bijmesten met organische meststof. Bewaren: Peren kunt u het beste koel, donker en droog bewaren. Ze zijn gevoelig voor kneuzingen en plekjes, dus behandel ze met zorg. Over de houdbaarheid valt weinig zeggen omdat dit sterk afhankelijk is van de rijpheid van de vrucht. De rijpheid van de peer kunt u controleren door het vruchtvlees naast het steeltje voorzichtig in te drukken. Bij rijpe peren geeft het vruchtvlees dan iets mee. Let op, vooral de zomerrassen rijpen erg snel door. Schoonmaken: Peren moeten voor gebruik altijd even gewassen worden. Consumptie: Handperen eet u, nadat u het steeltje verwijderd heeft, met schil en al op. Uiteraard kunt u naar eigen smaak de peer ook geschild of in stukjes nuttigen. Geschilde peren kleuren wel snel bruin. Om dit te voorkomen kunt u ze met wat citroensap besprenkelen. Peren worden meestal uit de hand gegeten, maar ook op de boterham smaken ze prima. Verder worden peren veel verwerkt in nagerechten. Wat zou u denken van peren uit de oven met chocoladesaus? Daarnaast kunt u peren verwerken tot jam, sap, compote, chutney en stroop. Stoofpeertjes moet u zoals de naam al zegt stoven. Deze gestoofde peertjes smaken heerlijk met vlees, kip of kaas. Voedingswaarde: Peren bevatten de minste fruitzuren. Daardoor zijn ze aanmerkelijk zoeter dan appelen. Peren zijn erg gezond en door het hoge gehalte aan kalk, kalium en fosfor werken ze vocht- en vet afdrijvend. Goed voor de lijn! De maximale groeihoogte is ongeveer 100 cm. De groeiwijze wordt gedefinieerd als Opgaand. Het kleurenpallet bestaat uit o.a. Wit. De bloeiperiode is Maart, April, Mei. Deze boom voelt zich het beste thuis in de Halfschaduw, Zon. Voor het aanplanten kan het beste gebruik worden gemaakt van: Alle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Voedzaam. Niet vergeten: deze Dwergfruitbomen is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. Tevens is deze boom wel vruchtdragend (wel eetbaar), en niet bodembedekkend. De boom geeft in de herfstmaanden geen herfstkleuren. Op deze website lees je ook meer over de Haagliguster (Ligustrum ovalifolium).

Maximale hoogte100 cm
GroeivormOpgaand
Geschikte grondAlle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Voedzaam
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendJa
Type vruchtEetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringNee
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Pyrus communis april 2024
In welke kleur komt het blad van de Pyrus communis?

De kleur van het blad is Wit. Hij komt op een mooie manier tot bloei in Maart, April, Mei. Belangrijk: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

Welke grond is geschikt voor het planten van deze boom?

De locatie waar de boom ingegraven wordt moet goed begaanbaar zijn zonder straatwerk, stronken, worteldoek, puin enz. Dit ter bevordering van het wortelen. Wroet met een schep/hark de ondergrond goed los ter bevordering van het water. Gebruik altijd een van de geadviseerde grondsoorten: Alle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Voedzaam.

Welke standplaats kiezen voor de Dwergpeer?

De beste standplaats voor dit type boom is Halfschaduw, Zon. De bodem moet niet te nat zijn, maar ook niet te droog. Let op schuttingen & overkappingen: een boom moet bijvoorbeeld 2 meter van een schutting worden geplant. Bekijk ook andere factoren als bladverlies en opgedrukte tegels door wortelopdruk.

Kan ik de Pyrus communis Dwergpeer in mijn tuin laten bezorgen?

Jij kan de Dwergpeer makkelijk en snel laten bezorgen tot in de tuin. Bij de boom-expert kan je kiezen uit verschillende hoogtes, varianten en andere essentials zoals binddraad of bemesting. De gehele aankoop wordt netjes thuis afgeleverd door een gespecialiseerde bezorgdienst. Doorgaans neemt dat wel wat tijd in beslag, doorgaans 1 tot 2 weken.

Wat is het voordeel van de aanplantservice?

Door middel van de aanplantservice wordt de voordelige Pyrus communis aanbieding afgeleverd en aangeplant door een professionele bomenspecialist. Dankzij deze service hoef je zelf eigenlijk niets te doen en mag je erop vertrouwen dat alles op de juiste manier geplant wordt. In sommige gevallen krijg je extra garantie. Bedenk wel: de aanplantplek moet vrij zijn van stronken, oude wortels, puin en grind, straatwerk, worteldoek en de plek moet goed bereikbaar zijn voor de koeriers.

Plaats een reactie