Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

dwergperzik-prunus-persica-red-peach-bestellen-bezorgen

Dwergperzik (Prunus persica ‘Red peach’) online bestellen

De Dwergperzik (Prunus persica ‘Red peach’) online bestellen en aan huis laten bezorgen? Wij helpen je graag verder! Op onze bomen-vergelijkingssite vind je veel nuttige informatie over deze Dwergfruitbomen. Of bestel direct bij een van de weergegeven webshops of tuincentra. Als je kiest voor de aanplantservice dan wordt de boom netjes voor jou geplant. De bladkleur is mooi: Roze. De beste standplaats is Halfschaduw, Zon en de bloeitijd is Maart, April, Mei. Uiteindelijk wordt deze boom circa 100 cm. Dit type Dwergperzik is te koop voor prijzen v.a. €33,75.

Naam boomDwergperzik (Prunus persica ‘Red peach’)
Latijnse naamPrunus persica Red peach
CategorieDwergfruitbomen
Vanafprijs€33,75
KleurRoze
Ideale standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeiperiodeMaart, April, Mei

Dwergperzik (Prunus persica Red peach) thuis bezorgen (april 2024)

De Prunus persica ‘Red peach’ is een echte eyecatcher. Bomen geven plekken voor verkoeling op warme dagen, ze beperken wateroverlast en geven sfeer en kleur aan de tuin. Kan jouw tuin wel een upgrade gebruiken? Dan is dit type Dwergfruitbomen een hele goede optie. En het leuke is: een bezoekje aan de Tuinland, Intratuin of Groenrijk is niet nodig. Je kunt bomen als deze namelijk ook online bestellen. Online bestellen biedt tal van voordelen. Je hebt een ruime keuze uit soorten en formaten, een aanhangwagen is niet nodig en met de aanplantservice weet je zeker dat alles goed gaat. Daardoor wordt de boom ook nog eens op de juiste wijze voor je geplant. In de tabel hierna vergelijk je diverse online bomenshops en tuincentra waar je de goedkoopste Dwergperzik Prunus persica Red peach online kan kopen. Of vind informatie en tips voor de Pitloze witte druif (Vitis ‘Himrod’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Prunus persica Red peach (Dwergperzik) thuis laten bezorgen

 1. Kies de gewenste maat

  Bepaal de ideale maat en stamomtrek voor je tuin. Bestudeer vooraf goed de regels m.b.t. de erfgrens. En kijk ook goed hoe groot de boom wordt.

 2. Wil jij de boom laten leveren?

  Veel bomen zijn voorradig en kunnen binnen enkele werkdagen opgestuurd worden naar het gewenste afleveradres. Het bezorgen van (levende) bomen is niet heel eenvoudig. Alles moet natuurlijk onbeschadigd en in goede staat worden afgeleverd. Ongeveer 24 uur voor levering krijg je een SMS of mail met de geschatte bezorgtijd. Je aankoop wordt netjes tot in de tuin bezorgd.

 3. Juiste standplaats kiezen

  Kies een plek die een waterrijke horizontale ondergrond heeft en genoeg zonlicht ontvangt. De Dwergperzik kan je het beste aanplanten op een plek met Halfschaduw, Zon. Kijk ook wat de wet- en regelgeving is: Bomen moeten minimaal 2 meter uit de erfgrens geplant worden, tenzij hij minder hoog dan de schutting is. Bekijk ook relevante details zoals wortels, schaduw, tegelwerk, groeiwijze.

 4. Hoe moet ik een boom planten

  Een Dwergperzik Prunus persica Red peach kan je volgens de kweker planten in Alle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Voedzaam. Gebruik nooit wit (straat)zand. Je moeten een plantgat graven waarin de boom rechtop kan komen te staan. Dit moet net wat breder zijn de de kluit/pot maar niet te diep. Zorg dat het plantgat mooi horizontaal is en koop voedingsrijke aanplantgrond. Boor 2 boompalen in de grond om de stam mooi recht te houden.

 5. Boomverzorging

  Wanneer je de boom netjes geplant hebt is het van levensbelang om de grond nat te houden, maar geef niet teveel water! Dit is met name cruciaal in de groeiperiode (Maart, April, Mei). De boom heeft water nodig vanaf het moment dat de eerste bladeren beginnen uit te lopen tot de warme periode voorbij is. Tijdens de droge hete zomermaanden is het verstandig om regelmatig extra water toe te dienen.

Dwergperzik goedkoop bestellen en aan huis laten bezorgen

Check acties en laat het zonder gedoe in jouw eigen tuin leveren

Verzorgingsinformatie over de Prunus persica ‘Red peach’

De Prunus persica ‘Red peach’ is geschikt voor balkon en terras. Deze kleine Red Peachgroeit enkele centimeters per jaar en geeft echte vruchten. Bestuiving: zelf bestuivend. Snoeien: snoeien is bijna niet nodig. Bemesting: eenmaal per jaar bijmesten met organische meststof. Bewaren: Perziken zijn erg kwetsbaar. U kunt ze beter niet in de koelkast bewaren, dit gaat namelijk ten koste van de smaak. Een perzik is niet langer dan drie dagen houdbaar, uiteraard afhankelijk van de rijpheid bij de pluk. De nectarine is wat steviger en ook langer te bewaren. Bewaar ze het liefst op een koele plaats. Afhankelijk van de rijpheid bij de pluk, zijn ze dan ongeveer een week houdbaar. Schoonmaken: Perziken en nectarines kunnen gegeten worden als een appel: met huid en haar dus. Wel even oppassen want er zit een vrij grote pit in. Niet op bijten, dat is zo zonde van uw gebit. Veel mensen schillen de vruchten voor gebruik, dat kan natuurlijk ook. Voor gebruik in gerechten snijdt u de vrucht in tweeën en u kunt de pit verwijderen. Daarna kunt u de rest van het vruchtvlees in blokjes of schijfjes verdelen. Consumptie: Perziken en nectarines zijn lekker zoet van smaak. U kunt ze zo uit de hand eten, al dan niet ontdaan van de schil. Maak zelf eens jam van perziken of nectarines, daar kan geen potje tegenop. Verder zijn de vruchten bijvoorbeeld te gebruiken in salades, in desserts, in rijstgerechten met kerrie en als vulling voor flensjes. Mogelijkheden te over dus. Voedingswaarde: Naast heerlijk zoet en sappig, zijn perziken en nectarines natuurlijk ook gezond. Dat wortels goed zijn voor uw ogen wist u waarschijnlijk al, maar wist u ook dat nectarines nóg beter zijn voor uw ogen? Naast bètacaroteen bevatten ze ook luteïne en zeaxanthine. Dit zijn alle drie belangrijke bouwstoffen voor uw ogen. Perziken zijn geen uitblinkers, maar bevatten wel een goede mix van kalium, vezels, luteïne, bètacaroteen en zeaxinthe. Perziken en nectarines zijn tevens relatief slanke vruchten. Uiteindelijk kan deze boom een hoogte bereiken van 100 cm. De groeiwijze wordt gedefinieerd als Opgaand. Het kleurenpallet bestaat uit o.a. Roze. Het groeiseizoen is in Maart, April, Mei. De aanbevolen standplaats is Halfschaduw, Zon. De ideale grondsoort is: Alle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Voedzaam. Goed om te weten: deze Dwergfruitbomen is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. Ook is deze boom wel vruchtdragend (wel eetbaar), en niet bodembedekkend. In de herfst geeft de boom geen herfstkleuren. Je leest hier ook meer info over de Pitloze witte druif (Vitis ‘Himrod’).

Maximale hoogte100 cm
GroeivormOpgaand
Geschikte grondAlle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Voedzaam
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendJa
Type vruchtEetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringNee
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Prunus persica ‘Red peach’ april 2024
Welke kleur hebben de bladeren van de Prunus persica Red peach?

De kleur van het blad is Roze. De boom groeit in Maart, April, Mei. Belangrijk: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

Welke grond is geschikt voor het planten van deze boom?

De locatie waar de boom ingegraven wordt moet vrij zijn van stronken, straatwerk, grind, worteldoek enzovoort. Zo kunnen de wortels zich goed vestigen. Daarnaast is het van belang dat de grond genoeg waterdoorlatend is. Gebruik altijd een van de geadviseerde grondsoorten: Alle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Voedzaam.

Wat is de beste standplaats voor de Dwergperzik?

De juiste standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon. De grond moet niet te nat en niet te droog zijn. Houd rekening met uw buren: zo moet een boom minimaal 2 meter van de schutting staan. Bekijk ook andere factoren als schaduw en opgedrukte tegels door wortelopdruk.

Kan ik de Prunus persica Red peach Dwergperzik aan huis laten bezorgen?

Jij kan zo’n Dwergperzik zonder gedoe tot in de tuin laten leveren. Bij de boom-expert kan je kiezen uit verschillende hoogtes, varianten en eventuele hulpmiddelen zoals een boompalenset of potgrond. De boom wordt netjes bij je thuisbezorgd door een vakkundige bezorgservice. Dit duurt zo’n 4 of 6 dagen.

Waarom kiezen voor de aanplantservice?

Met de aanplantservice wordt deze voordelige Prunus persica Red peach aanbieding bezorgd en geplant door een ervaren boomexpert. Daardoor kan je alles rustig uit handen geven en weet je zeker dat het groen op een goede manier geplant wordt. Sommige tuincentrums geven zelfs garantie. Let op: de locatie waar de boom ingegraven wordt moet vrij zijn van stronken, worteldoek, puin en grind, straatwerk, bekabeling en moet bereikbaar zijn voor de bezorgers.

Plaats een reactie