Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

els-alnus-spaethii-bestellen-bezorgen

Els (Alnus Spaethii) online bestellen

De Els (Alnus Spaethii) gemakkelijk online bestellen en laten bezorgen? Dan vind je hier veel bruikbare info! Op deze pagina tref je uitgebreide informatie over deze Els. Bestellen kan gemakkelijk bij jouw favoriete boom-webshop of tuincentrum. Door gebruik te maken van de aanplantservice wordt het niet alleen bezorgd, maar ook netjes geplant. Deze boom kent de volgende kleuren: Groen, Katjes. De beste standplaats is Halfschaduw, Schaduw, Zon. Hij komt tot bloei in Januari. De maximale hoogte is ongeveer 1000 cm. Dit type Els is al te koop voor €62,75.

Naam boomEls (Alnus Spaethii)
Latijnse naamAlnus Spaethii
CategorieEls
Verkoopprijs v.a.€62,75
KleurGroen, Katjes
Ideale standplaatsHalfschaduw, Schaduw, Zon
BloeimaandenJanuari

Els (Alnus Spaethii) bezorgen aan huis (april 2024)

De Alnus Spaethii is onmisbaar in elke tuin. Bomen leveren schaduw, ze beperken wateroverlast en zorgen voor diepte in je tuin. Gaat jouw tuin helemaal op de schop? In dat geval is deze Els een uitstekende keuze. Wat je misschien niet weet: een bezoekje aan de Tuinland, Groenrijk of Intratuin is niet perse nodig. Je kunt deze boom namelijk gewoon online kopen. Dit biedt verschillende voordelen. Je kiest zelf jouw ideale maat, je hebt geen kar nodig om de boom mee te nemen en door de aanplantservice haal je de expert gewoon bij je thuis. Door de boomspecialist wordt de boom ook nog eens op de juiste wijze voor je geplant. In deze tabel vergelijk je toonaangevende bomen-webshops en tuincentra waar je de goedkoopste Els Alnus Spaethii kunt kunt vinden. Of bekijk alles over de Japanse rode den (Pinus densiflora ‘Tomoyosho Compacta’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Alnus Spaethii (Els) thuis laten bezorgen

 1. Kies de gewenste maat

  Kies de hoogte en de stamomtrek van de boom. Kijk ook altijd even naar de gemeentelijke regels omtrent de erfgrens. Je wilt buren of omwonenden niet tot last zijn.

 2. De boom wordt geleverd

  De meeste bomen worden binnen 5 – 7 werkdagen opgestuurd naar jouw woning. Een boom is een levend organisme. Daarom kunnen ze niet zomaar binnen 1 dag in jouw tuin staan. Ongeveer 24 uur voor levering krijg je een notificatie met het precieze bezorgmoment. Je aankoop wordt tot in de tuin bezorgd.

 3. Een geschikte standplaats kiezen

  Kies een plek in de tuin die voldoende lucht- en waterdoorlatend is en dagelijks voldoende zon krijgt. De Els plant u het beste op een plek met Halfschaduw, Schaduw, Zon. Check ook bij de gemeente de wetgeving omtrent erfgrens: Houd altijd minimaal 2 meter afstand tot de erfgrens wanneer u een plek uitzoekt, bij een heg of stuk is dan 0,5 meter. Denk ook goed aan bewatering, wortels, tegelwerk, groeiwijze.

 4. Aanplanten van de boom

  Deze Els Alnus Spaethii plant je het beste in Alle, Normale grond. Vermijd altijd wit straatzand. Je moeten een plantgat graven waarin de kluit van boom ruimschoots past. Let erop dat dit net wat breder is dan de pot/kluit, en zo’n 10cm dieper. Zorg dat het plantgat mooi horizontaal is en vul het deels met aanplantgrond. Bestel wanneer nodig ook boompalen om scheefgroei tegen te gaan.

 5. Boomonderhoud

  Wanneer je de boom netjes geplant hebt is het belangrijk om genoeg water te geven. Vooral in de bloeimaanden (Januari). De waterbehoefte van bomen neemt toe vanaf het moment dat de eerste bladeren uitlopen tot het moment dat de boom zijn blad weer laat vallen in de herfst. In een periode van droogte wordt het aanbevolen om de grond regelmatig te bevochtigen.

Els goedkoop bestellen en razendsnel laten bezorgen

Vergelijk aanbiedingen en laat de boom in jouw eigen achtertuin leveren

Extra informatie over de Alnus Spaethii

De Alnus Spaethii is een snelgroeiende forse boom. Eerste groeien de takken recht omhoog, later buigen ze horizontaal af. De jonge takken zijn grijsgroen en oudere takken kleuren bruingroen. De bladknoppen staan op kleine steeltjes. Het verspreid staande, scherp gezaagde en donkergroene blad wordt circa 15 cm groot en loopt paarsachtig uit. Het is langwerpig tot eirond, verschijnt al vroeg in het voorjaar en blijft lang aan de boom. Vaak al eind januari verschijnen de eerste bruingele katjes. Groeit op alle grondsoorten en is goed winterhard. De maximale groeihoogte is ongeveer 1000 cm. De groeiwijze kunnen we samenvatten als Afhangend. De kleur van het blad is Groen, Katjes. Het groeiseizoen is in Januari. De boom voelt zich het beste op een plek in Halfschaduw, Schaduw, Zon. De meeste geschikte grond is: Alle, Normale grond. Belangrijk: deze Els is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. Verder is de boom niet vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. In de herfst geeft de boom geen herfstkleuren. Op deze website lees je ook meer over de Japanse rode den (Pinus densiflora ‘Tomoyosho Compacta’).

Maximale hoogte1000 cm
GroeivormAfhangend
Geschikte grondAlle, Normale grond
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendNee
Type vruchtN.v.t.
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringNee
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Alnus Spaethii april 2024
Wat zijn de kleuren van de Alnus Spaethii?

De bladkleur is Groen, Katjes. Hij komt op een mooie manier tot bloei in Januari. Belangrijk om te weten: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

Voor welke grondsoort is deze boom geschikt?

De aanplantplek moet schoon zijn, dus geen puin, straatwerk, oude beplanting, grind enz. Zo kan de boom goed wortelen. Maak de ondergrond waterdoorlatend door de grond goed los te scheppen. Volgens de kweker zijn de volgende grondsoorten geschikt: Alle, Normale grond.

Wat is de juiste standplaats voor de Els?

De aanbevolen standplaats voor dit type boom is Halfschaduw, Schaduw, Zon. De aarde moet een goede verhouding hebben qua droogte & nattigheid. Houd rekening met uw buren: plant de boom minimaal 2 meter uit de erfgrens. Kijk ook goed naar overhangende takken en wortels die in de toekomst de bestrating kunnen beschadigen.

Wanneer kan ik de Alnus Spaethii Els thuis laten bezorgen?

Jij kan de Els makkelijk en snel aan huis laten bezorgen. Via het online tuincentrum koop je meerdere hoogtes, varianten en extra’s zoals set met boompalen of mest. De boom wordt netjes bij je thuisbezorgd door een gespecialiseerde bezorgdienst. Doorgaans neemt dat wel wat tijd in beslag, doorgaans 1 tot 2 weken.

Wat is het voordeel van de aanplantservice?

Met de aanplantservice wordt deze voordelige Alnus Spaethii aanbieding in jouw voor- of achtertuin bezorgd en aangeplant door een betrouwbare boomspecialist. Door deze handige service hoeft je niet zelf in de tuin te werken en mag je erop vertrouwen dat alles op de juiste manier geplant wordt. Er zijn tuinwinkels die zelf groeigarantie op de aankoop bieden. Belangrijk: de plek waar je het laat planten moet volledig vrij zijn van o.a. puin en grind, stronken, bekabeling, worteldoek, straatwerk en moet bereikbaar zijn met de kruiwagen.

Plaats een reactie