Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

els-bestellen-bezorgen

Els online bestellen

De Els eenvoudig online bestellen en aan huis laten bezorgen? Dan vind je hier veel bruikbare info! Op deze pagina lees je handige info over deze Els. Enthousiast? Bestel dan direct bij een van de aangesloten winkels. Als je kiest voor de aanplantservice dan wordt jouw favoriete boom zelfs aangeplant. De bladkleur is mooi: Groen, Katjes. De beste standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Schaduw, Zon. De groeiperiode is Januari. De uiteindelijke hoogte is 1000 cm. Deze Els kan je al laten bezorgen vanaf €62,75.

Naam boomEls
Latijnse naamAlnus
Vanafprijs€62,75
KleurGroen, Katjes
Beste standplaatsHalfschaduw, Schaduw, Zon
BloeiperiodeJanuari

Els (Alnus) thuis laten bezorgen (februari 2024)

De Alnus is een aanwinst voor elke tuin. Bomen leveren schaduwrijke plekken, ze beperken wateroverlast en zorgen voor diepte in je tuin. Kan jouw tuin wel een upgrade gebruiken? In dat geval is deze Els een hele goede optie. Wat je misschien niet weet: een bezoekje aan de Tuinland, Groenrijk of Intratuin is niet perse nodig. Je bestelt jouw favoriete boom tegenwoordig moeiteloos online. Dit biedt verschillende voordelen. Je kiest zelf jouw ideale maat, je hoeft zelf geen aanhangwagen te huren en je kunt zelfs gebruik maken van de aanplantservice. Met deze dienst wordt jouw boom netjes bezorgd en aangeplant. In onderstaande tabel vergelijk je meerdere online aanbieders en tuincentra waar je de goedkoopste Els Alnus online bestellen kan. Of bekijk meer over de Eikenboom.

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Alnus (Els) thuis laten bezorgen

 1. Kies het formaat

  Kies het gewenste formaat en stamomtrek van de boom. Bestudeer vooraf goed de regels m.b.t. de erfgrens. En kijk ook goed hoe groot de boom wordt.

 2. Thuisbezorging van de boom

  Een groot deel van de bomen worden binnen 5 tot 10 werkdagen verstuurd naar het gewenste afleveradres. Er komt veel kijken bij het bezorgen van (levende) bomen. Alles moet natuurlijk onbeschadigd en in goede staat worden afgeleverd. Een dag voor levering ontvang je een bericht hoe laat de koerier bij jou is. Je order wordt tot in de tuin bezorgd.

 3. Een geschikte standplaats kiezen

  Kies een plek die voldoende lucht- en waterdoorlatend is en genoeg zonlicht ontvangt. De Els kan je het beste aanplanten op een plek met Halfschaduw, Schaduw, Zon. Neem ook de locale wetgeving in acht: Volgens de wet moet een boom minimaal 2 meter van de erfgrens staan, bij een heg of stuk is dan 0,5 meter. Let ook op andere aspecten zoals wortels, groeiwijze, bewatering, tegelwerk.

 4. De aanplanting

  Zo’n Els Alnus is aan te planten in Alle, Normale grond. Let op: vermijd ten alle tijde straatzand. Je moeten een plantgat graven waarin de kluit voldoende ruimte heeft. Het gat moet ruimschoots groot genoeg zijn voor de wortels. Laat de boom voorzichtig in het gat zakken en gebruik aanplantgrond. Gebruik eventueel boompalen voor meer stabiliteit.

 5. Boomonderhoud

  Na het aanplanten is het belangrijk om de kluit nat te houden. Dit is met name belangrijk tijdens de bloeimaanden (Januari). Je moet de boom voldoende water geven vanaf het moment dat de eerste bladeren uitlopen tot hij de bladeren weer verliest (vaak oktober/november). In de warme maanden is het slim om de kluit extra nat te houden.

Els goedkoop bestellen en snel laten thuisbezorgen

Bekijk aanbod en acties en laat het tot in de tuin bezorgen

Overzicht soorten AlnusBekijk alle planten in deze categorie:

Wanneer kan ik de Alnus Els bij mij thuis laten bezorgen?

Je kunt de Els snel en voordelig laten leveren aan huis. Via het online tuincentrum koop je allerlei soorten, maten en andere benodigdheden zoals een boompalenset en mest. De complete bestelling wordt aan huis geleverd door een koerierdienst speciaal voor bomen en planten. De bezorgtijd is doorgaans 1 tot 2 weken.

Wat betekent aanplantservice?

Door te kiezen voor de aanplantservice wordt de voordelige Alnus aanbieding thuisbezorgd en geplant door een professionele bomenspecialist. Hierdoor kan je alles rustig uit handen geven en weet je 100% zeker dat het proces op een goede manier verloopt. Soms krijg je zelfs extra garantie. Bedenk wel: de aanplantplek moet schoon zijn, dus geen stronken, bekabeling, oude wortels, puin en grind, straatwerk en de tuin moet vrij toegankelijk zijn.

Plaats een reactie