Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

japanse-rode-den-pinus-densiflora-tomoyosho-compacta-bestellen-bezorgen

Japanse rode den (Pinus densiflora ‘Tomoyosho Compacta’) online bestellen

De Japanse rode den (Pinus densiflora ‘Tomoyosho Compacta’) direct online bestellen en thuis laten bezorgen? Dat gaat gemakkelijker dan je denkt! Op Bomenbezorgen.nl bekijk je uitgebreide info over deze Naaldboom. Of bestel direct bij een van de aangesloten winkels. Dankzij de aanplantservice wordt de boom netjes voor jou geplant. De kleur van de boom is Groen. Hij houdt van een standplaats in Halfschaduw, Zon en de bloeitijd is April tot Juni. Hij kan behoorlijk groot worden, tot wel 250 cm. Deze Japanse rode den is te koop voor prijzen v.a. €44,95.

Naam boomJapanse rode den (Pinus densiflora ‘Tomoyosho Compacta’)
Latijnse naamPinus densiflora Tomoyosho Compacta
CategorieNaaldboom
Vanafprijs€44,95
KleurenGroen
Ideale standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeimaandenApril tot Juni

Japanse rode den (Pinus densiflora Tomoyosho Compacta) thuis laten bezorgen (mei 2024)

De Pinus densiflora ‘Tomoyosho Compacta’ is tegenwoordig erg populair. Bomen verschaffen koele plekken in de tuin, leggen koolstofdioxide (CO2) vast en bieden privacy. Zoek jij naar een unieke tuinbeleving? Dan is dit type Naaldboom iets wat je kunt overwegen. Het mooie is: je hoeft niet naar een tuincentrum zoals Intratuin, Groenrijk ofTuinland. Je kunt de boom gemakkelijk online bestellen. Hier zitten meer voordelen aan dan je denkt. Je hebt een ruime keuze uit soorten en formaten, je hoeft zelf geen aanhangwagen te huren en als extra service kan je kiezen voor de aanplantservice. Met deze dienst wordt de boom niet alleen bezorgd maar ook geplant. In deze tabel vergelijk je erkende online bomenwinkels en tuincentra waar je de goedkoopste Japanse rode den Pinus densiflora Tomoyosho Compacta online bestellen kan. Of bekijk meer over de Patio kersenboom (Prunus avium ‘Stella’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Pinus densiflora Tomoyosho Compacta (Japanse rode den) thuis laten bezorgen

 1. Kies variant en hoogte

  Kies de hoogte en de stamomtrek van de boom. Houd vooraf rekening met de regels. Zorg dat u anderen niet tot overlast bent.

 2. Levering van de boom

  Veel bomen zijn voorradig en kunnen binnen enkele werkdagen opgestuurd worden met een speciale koeriersdienst. Een boom is een levend product. Het thuisbezorgen heeft daarom nogal wat voeten in de aarde. Je krijgt een dag van tevoren een SMS of mail met de geschatte bezorgtijd. Je artikel wordt tot in de tuin bezorgd.

 3. Een standplaats kiezen

  Kies een stukje grond die het water goed afvoert en goed zonlicht krijgt. De Japanse rode den kan zich goed ontwikkelen op een plaats met Halfschaduw, Zon. Houd ook rekening met de wet- en regelgeving: Bomen dienen op minimaal 2 meter van de erfgrens geplant te worden, tenzij hij minder hoog dan de schutting is. Andere aspecten die van belang zijn: groeiwijze, tegelwerk, schaduw, bewatering.

 4. De aanplanting

  Deze Japanse rode den Pinus densiflora Tomoyosho Compacta kan aangeplant worden in Alle, Kleigrond, Normale grond, Veengrond. Zorg dat de wortels niet in aanraking komen met straatzand. Zorg voor een plantgat waarin de kluit van boom ruimschoots past. Let erop dat dit net wat breder is dan de pot/kluit, en zo’n 10cm dieper. Til de boom voorzichtig in het gat en kijk uit dat je de boom niet te diep plant. Graaf boompalen in voor meer stabiliteit.

 5. Boomonderhoud

  Zodra de boom in de grond staat is het belangrijk om de boom voldoende water geven. Met name in het bloeiseizoen (April tot Juni). De waterbehoefte van bomen neemt toe vanaf het moment dat de eerste bladeren uitlopen tot hij de bladeren weer verliest (vaak oktober/november). Bij een droge periode wordt aangeraden om de boom wat extra water te geven.

Japanse rode den goedkoop bestellen en razendsnel laten bezorgen

Vergelijk aanbiedingen en kies voor bezorging tot in de tuin

Adviezen en informatie over de Pinus densiflora ‘Tomoyosho Compacta’

De ‘Tonyosho Compacta’ bestaat wel, maar dat is een synoniem voor de ‘Umbraculifera’ en die hebben wij onder die laatste naam in ons assortiment. daarom deze uitgeschakeld. Uiteindelijk kan deze boom een hoogte bereiken van 250 cm. De groeiwijze van deze boom definiëren wij als: Kegel. De (blad)kleur van deze boom is: Groen. Het groeiseizoen is in April tot Juni. Deze boom voelt zich het beste thuis in de Halfschaduw, Zon. De beste aanplantgrond is: Alle, Kleigrond, Normale grond, Veengrond. Goed om te weten: deze Naaldboom is groenblijvend. De boom behoud ook in de winter zijn bladeren. Tevens is deze boom wel vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. De boom geeft in de herfst geen herfstkleuren. Op deze website lees je ook meer over de Patio kersenboom (Prunus avium ‘Stella’).

Maximale hoogte250 cm
GroeivormKegel
Geschikte grondAlle, Kleigrond, Normale grond, Veengrond
WaterbehoefteDroog, Normaal
VruchtgevendJa
Type vruchtNiet eetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenJa
HerfstverkleuringNee
GeurendNee
Overzicht eigenschappen Pinus densiflora ‘Tomoyosho Compacta’ mei 2024
Welke kleur geven de bladeren van de Pinus densiflora Tomoyosho Compacta?

De boom heeft verschillende kleuren Groen. De boom groeit in April tot Juni. Daarbij is het goed om te weten: de boom is groenblijvend. De boom behoud ook in de winter zijn bladeren.

In welke grond dien ik deze boom te planten?

De plaats waar de boom neergezet wordt moet schoon zijn, dus geen oude beplanting, grind, puin, worteldoek enz. Zo kan de boom goed wortelen. Maak met een schep de grond goed los (waterdoorlatend). Het advies is een van de volgende grondsoorten te kiezen: Alle, Kleigrond, Normale grond, Veengrond.

Wat is de ideale standplaats voor de Japanse rode den?

De ideale standplaats voor dit type boom is Halfschaduw, Zon. De ondergrond mag niet te nat maar ook niet te droog zijn. Let erop dat hij voldoende vrij staat: in de wet staat dat een boom minimaal 2 meter uit de erfgrens moet staan. Denk tenslotte ook aan verlies van bladeren en opgedrukte tegels door wortelopdruk.

Kan ik de Pinus densiflora Tomoyosho Compacta Japanse rode den aan huis laten bezorgen?

Jij kan zo’n Japanse rode den gemakkelijk bij u thuis laten bezorgen. Via internet bestel je verschillende hoogtes, varianten en extra’s zoals boompalen, bamboestokken of bemesting. De boom wordt netjes bij je thuisbezorgd door een vakkundige bezorgservice. Doorgaans neemt dat wel wat tijd in beslag, vaak 3 – 6 werkdagen.

Wat is de aanplantservice?

Door middel van de aanplantservice wordt de voordelige Pinus densiflora Tomoyosho Compacta aanbieding afgeleverd en aangeplant door een vakbekwame boomspecialist. Op die manier hoef je zelf eigenlijk niets te doen en weet je 100% zeker dat je tuin er straks heel mooi uit gaat zien. In sommige gevallen krijg je extra garantie. Belangrijk: de aanplantplek dient compleet toegankelijk te zijn zonder oude wortels, puin en grind, bekabeling, straatwerk, stronken en moet te bereiken zijn vanaf de weg/straat.

Plaats een reactie