Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

framboos-rubus-idaeus-autumn-bliss-bestellen-bezorgen

Framboos (Rubus idaeus ‘Autumn Bliss’) online bestellen

De Framboos (Rubus idaeus ‘Autumn Bliss’) eenvoudig online bestellen en aan huis laten bezorgen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Op onze bomen-vergelijkingssite vind je informatie en eigenschappen van deze Frambozenstruik. Je kunt direct online bestellen bij een van de boomspecialisten en verkooppunten. Kies je voor de aanplantservice? Dan wordt jouw favoriete boom zelfs aangeplant. De boom is mooi gekleurd: Groen, Rood, Roze. Deze boom voelt zich het beste thuis in de Halfschaduw, Zon. Hij komt tot bloei in Mei. Hij kan behoorlijk groot worden, tot wel 250 cm. Dit type Framboos is te koop voor prijzen v.a. €7,95.

Naam boomFramboos (Rubus idaeus ‘Autumn Bliss’)
Latijnse naamRubus idaeus Autumn Bliss
CategorieFrambozenstruik
Prijsindicatie€7,95
KleurenGroen, Rood, Roze
StandplaatsHalfschaduw, Zon
BloeitijdMei

Framboos (Rubus idaeus Autumn Bliss) thuis bezorgen (april 2024)

De Rubus idaeus ‘Autumn Bliss’ is tegenwoordig erg populair. Bomen bieden verkoeling, ze beperken wateroverlast en zorgen voor wat extra privacy. Zoek jij naar een unieke tuinbeleving? In dat geval is dit type Frambozenstruik zeker een hele leuke mogelijkheid. Goed om te weten: tegenwoordig hoef je niet naar een tuincentrum zoals Tuinland, Groenrijk of Intratuin. Je kunt de boom eenvoudig via internet kopen. Dit biedt verschillende voordelen. Online heb je een ruime keuze in varianten en maten, je hoeft zelf geen aanhangwagen te huren en met de aanplantservice weet je zeker dat alles goed gaat. Bij deze service wordt de boom niet alleen bezorgd maar ook geplant. In deze tabel vergelijk je verschillende online bomenwinkels en tuincentra waar je de goedkoopste Framboos Rubus idaeus Autumn Bliss online kan kopen. Of bekijk alles over de Lork op stam (Larix decidua ‘Puli’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Rubus idaeus Autumn Bliss (Framboos) thuis laten bezorgen

 1. Kies de gewenste hoogte

  Kies de hoogte en de stamomtrek van de boom. Houd vooraf rekening met de regels. En pas ook op voor te veel schaduw.

 2. De boom laten leveren

  Een groot deel van de bomen worden binnen ongeveer een week verstuurd naar het gekozen adres. Een boom is een levend organisme. Dit gebeurt met de grootste zorg en precisie (voor kwaliteitsgarantie). Je krijgt een dag van tevoren een notificatie met het precieze bezorgmoment. Jouw product wordt in jouw tuin bezorgd (op voorwaarde dat deze goed toegankelijk is).

 3. Het kiezen van de standplaats

  Neem een aanplantplek die voldoende lucht- en waterdoorlatend is en en niet onder afdak staat (voldoende licht). De Framboos kan je het beste aanplanten op een plek met Halfschaduw, Zon. Houd ook rekening met de wet- en regelgeving: Bomen plant je standaard 2 meter uit de erfgrens, tenzij deze niet boven de schutting uitkomst. Je moet ook zeker rekening houden met wortels, snoeiwerk, groeiwijze, tegelwerk.

 4. De aanplanting

  Deze Framboos Rubus idaeus Autumn Bliss kan je volgens de kweker planten in Alle, Normale grond. Zorg dat de wortels niet in aanraking komen met straatzand. Neem een schep en graaf een gat waarin de wortels van de boom zich optimaal kunnen ontwikkelen . Het gat moet ruimschoots groot genoeg zijn voor de wortels. Zet de boom nu rechtop in het plantgat en gebruik aanplantgrond. Graaf boompalen in voor aanvullende ondersteuning.

 5. Boomonderhoud

  De de beplanting is het belangrijk om de kluit vochtig te houden. Dit is met name belangrijk tijdens de bloeimaanden (Mei). De waterbehoefte van bomen neemt toe vanaf het moment dat de eerst bladeren aan de bomen komen tot het moment dat de boom zijn blad weer laat vallen in de herfst. Bij een droge periode is het slim om regelmatig extra water toe te dienen.

Framboos goedkoop bestellen en gemakkelijk laten bezorgen

Vergelijk aanbiedingen en laat het tot in de tuin bezorgen

Extra informatie over de Rubus idaeus ‘Autumn Bliss’

Zoals de Nederlandse en Latijnse naam van deze Framboos al aangeven, hebben we hier te maken met een soort die in de herfst frambozen draagt. De Rubus idaeus ‘Autumn Bliss’ is zelfbestuivend en staat bekend om zijn hoge productie vruchten. De Rubus idaeus ‘Autumn Bliss’ bloeit in het late voorjaar met onopvallende, kleine wit- roze bloemetjes. Na de bloei ontwikkelen de frambozen zich. De vruchten zijn groot en rood tot donkerrood van kleur wanneer ze rijpen en hebben een heerlijke smaak. Ze zijn te plukken van augustus tot de eerste vorst. Van de frambozen kunt u heerlijk jam en sap maken, maar ook vers van de struik en in desserts of gebak smaken ze lekker. Eet u de frambozen niet op: vogels zijn er dol op! Plaats de Rubus idaeus ‘Autumn Bliss’ bij voorkeur op een plekje in de zon. Hoe meer zon, hoe beter de vruchten rijpen en hoe zoeter ze zullen smaken. De twijgen die vrucht gedragen hebben kunt u in de herfst of winter wegknippen. U kunt deze Framboos gebruiken voor het begroeien van een muur, klimrek of voor het maken van een haag. Hij heeft wel hulp nodig bij het klimmen door middel van draad of een klimrek. Aanplanten met Tuinplantengrond en in het voorjaar bijmesten met Kleinfruitvoeding. De maximale groeihoogte is ongeveer 250 cm. Als groeiwijze kan je uitgaan van: Klimmend, Opgaand, Struikvorm. De kleur van het blad is Groen, Rood, Roze. De groeiperiode is Mei. Hij gedijt het beste op een plekje met Halfschaduw, Zon. Voor het aanplanten kan het beste gebruik worden gemaakt van: Alle, Normale grond. Opmerking: deze Frambozenstruik is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. Daarnaast is de boom wel vruchtdragend (wel eetbaar), en niet bodembedekkend. De bladeren geven in de herfst prachtige herfstkleuren. Klik ook door voor meer informatie over de Lork op stam (Larix decidua ‘Puli’).

Maximale hoogte250 cm
GroeivormKlimmend, Opgaand, Struikvorm
Geschikte grondAlle, Normale grond
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendJa
Type vruchtEetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringJa
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Rubus idaeus ‘Autumn Bliss’ april 2024
Wat is de kleur van de Rubus idaeus Autumn Bliss?

Deze boom kenmerkt zich met de kleuren Groen, Rood, Roze. Hij komt op een mooie manier tot bloei in Mei. Opmerkelijk: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

In welke grond kan ik deze boom planten?

De locatie waar de boom ingegraven wordt moet schoon zijn, dus geen grind, puin, straatwerk, worteldoek enzovoort. Zo kunnen de wortels zich goed vestigen. Idealiter is de bodem rijk aan voedingsstoffen en goed waterdoorlatend. Het advies is een van de volgende grondsoorten te kiezen: Alle, Normale grond.

Hoe kies ik een goede standplaats voor de Framboos?

De perfecte standplaats voor dit type boom is Halfschaduw, Zon. De ondergrond moet niet te nat zijn, maar ook niet te droog. Let ook goed op de schutting: houd altijd 2 meter afstand tot de erfgrens. Onderzoek ook aspecten zoals verlies van bladeren en opgedrukte tegels door wortelopdruk.

Op welke manier kan ik de Rubus idaeus Autumn Bliss Framboos thuis laten bezorgen?

Je kunt deze Framboos eenvoudig in de eigen tuin laten bezorgen. Via het online tuincentrum koop je verschillende hoogtes, varianten en maak je jouw bestelling compleet met o.a. binddraad of grondmest. Jouw boom wordt netjes bij je thuis afgeleverd door een vakkundige bezorgservice. Reken echter wel op bezorgtijden van ongeveer 5 werkdagen.

Wanneer kiezen voor de aanplantservice?

Door gebruik te maken van de aanplantservice wordt jouw voordelige Rubus idaeus Autumn Bliss aanbieding bezorgd en geplant door een ervaren tuinman. Hierdoor hoeft je niet zelf in de tuin te werken en kan je ervanuit gaan dat je tuin er straks heel mooi uit gaat zien. Soms heb je zelfs recht op aangroeigarantie. Bedenk wel: de aanplantplek dient vrij te zijn van bekabeling, oude wortels, stronken, straatwerk, worteldoek en moet bereikbaar zijn voor de bezorgers.

Plaats een reactie