Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

lork-op-stam-larix-decidua-puli-bestellen-bezorgen

Lork op stam (Larix decidua ‘Puli’) online bestellen

De Lork op stam (Larix decidua ‘Puli’) direct online bestellen en laten bezorgen? Dat kan heel eenvoudig en snel. Op onze bomen-vergelijkingssite bekijk je informatie en eigenschappen van deze Lork. Of laat direct deze boom bezorgen door een van de weergegeven webshops of tuincentra. Dankzij de aanplantservice wordt de boom geplant door een ervaren boomverzorger. De bladkleur is mooi: Bruin, Groen, Rood. De aanbevolen standplaats is Halfschaduw, Schaduw, Zon. Hij komt tot bloei in April. Hij kan behoorlijk groot worden, tot wel 200 cm. Dit type Lork op stam is al te koop voor €65,95.

Naam boomLork op stam (Larix decidua ‘Puli’)
Latijnse naamLarix decidua Puli
CategorieLork
Verkoopprijs v.a.€65,95
KleurenBruin, Groen, Rood
Ideale standplaatsHalfschaduw, Schaduw, Zon
BloeitijdApril

Lork op stam (Larix decidua Puli) bezorgen aan huis (april 2024)

De Larix decidua ‘Puli’ is onmisbaar in elke tuin. Bomen verschaffen koele plekken in de tuin, ze beperken wateroverlast en kunnen zelfs de waarde van jouw woning verhogen. Wil je een tuin volledig opnieuw opbouwen? In dat geval is deze Lork iets wat je kunt overwegen. Wat je misschien niet weet: een bezoekje aan de Tuinland, Groenrijk of Intratuin is niet perse nodig. Deze bomen worden gewoon thuisbezorgd binnen enkele dagen. Dit heeft allerlei voordelen. Bij online tuincentra heb je ontzettend veel keuze, jij hoeft niet zelf te sjouwen met zware spullen en je kunt zelfs gebruik maken van de aanplantservice. Door deze expert wordt de boom niet alleen bezorgd maar ook geplant. In de tabel hierna vergelijk je erkende online bomenshops en tuincentra waar je de goedkoopste Lork op stam Larix decidua Puli online bestellen kan. Of vind informatie en tips voor de Sierappel (Malus ‘Red Sentinel’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Larix decidua Puli (Lork op stam) thuis laten bezorgen

 1. Kies de gewenste maat

  Bereken de beste maat & stamomtrek voor de gewenste plek. Houd daarbij rekening met de erfgrens en buren. Je wilt buren of omwonenden niet tot last zijn.

 2. Het leveren van bomen aan huis

  Veel bomen zijn voorradig en kunnen binnen enkele werkdagen opgestuurd worden naar jouw woning. Het bezorgen van (levende) bomen is niet heel eenvoudig. Dit gebeurt met de grootste zorg en precisie (voor kwaliteitsgarantie). Je ontvangt altijd vroegtijdig een SMS of mail met de geschatte bezorgtijd. Je order wordt doorgaans tot in de tuin geleverd.

 3. Bepaal de juiste standplaats

  Neem een aanplantplek die een waterrijke horizontale ondergrond heeft en genoeg zonlicht ontvangt. De Lork op stam plant u het beste op een plek met Halfschaduw, Schaduw, Zon. Kijk ook wat de wet- en regelgeving is: Houd altijd minimaal 2 meter afstand tot de erfgrens wanneer u een plek uitzoekt, tenzij ze niet hoger dan de schutting zijn. Bekijk ook relevante details zoals groeiwijze, wortels, bewatering, schaduw.

 4. Hoe plant ik een boom?

  Een Lork op stam Larix decidua Puli plant je het beste in Alle, Droge grond, Humus, Normale grond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond. Zorg dat de wortels niet in aanraking komen met straatzand. Zorg voor een plantgat waarin de boom komt te staan. Zorg dat het plantgat minstens een derde groter is dan de kluit. Plaats de boom voorzichtig in het plantgat en controleer of de boom niet te diep staat. Monteer eventueel ook boompalen om de boom stabiel te houden.

 5. Boomonderhoud

  Wanneer je de boom netjes geplant hebt is het van levensbelang om de grond nat te houden, maar geef niet teveel water! Dit is met name cruciaal in de bloeimaanden (April). Je moet de boom voldoende water geven vanaf het moment dat de blaadjes beginnen te groeien tot hij de bladeren weer verliest (vaak oktober/november). In de warme maanden raden we aan regelmatig extra water toe te dienen.

Lork op stam goedkoop bestellen en aan huis laten bezorgen

Check acties en laat het tot in de tuin bezorgen

Adviezen en informatie over de Larix decidua ‘Puli’

De Larix Decidua ‘Puli’ is een Lork op stam met afhangende kroon. De naalden van deze Larix Decidua ‘Puli’ (Lork op stam) zijn groen en verkleuren in de herfst naar geel en zitten aan afhangende takken. Deze Lork op stam heeft een onopvallende bloei in april en draagt roodbruine, bolvormige kegels. De Larix Decidua ‘Puli’ is winterhard en verliest zijn blad in de winter om in de lente opnieuw uit te lopen. De Larix Decidua ‘Puli’ op stam is een zeer veelzijdige plant welke het goed doet als solitair op bijvoorbeeld de hoek van een border. Echter ook in groepen of in een pot op het balkon of het terras is deze Lork op stam een aanwinst voor uw tuin. Deze Larix is in meerdere stamhoogtes te bestellen. De Larix Decidua ‘Puli’ op stam gedijt het beste op droge tot vochthoudende, lichtzure, goed doorlatende grond in de volle zon. De plant verdraagt beslist geen vochtige grond en hoeft nauwelijks gesnoeid te worden. Bij het planten kunt u het beste Aanplantgrond en Tuinturf gebruiken. De maximale groeihoogte is ongeveer 200 cm. De groeiwijze van deze boom definiëren wij als: Hangend. De (blad)kleur van deze boom is: Bruin, Groen, Rood. Het groeiseizoen is in April. Hij gedijt het beste op een plekje met Halfschaduw, Schaduw, Zon. Qua grond adviseren we: Alle, Droge grond, Humus, Normale grond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond. Goed om te weten: deze Lork is groenblijvend. De boom behoud ook in de winter zijn bladeren. Daarnaast is de boom wel vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. In de herfstmaanden krijgt deze boom prachtige herfstkleuren. Je vindt op deze website ook meer info over de Sierappel (Malus ‘Red Sentinel’).

Maximale hoogte200 cm
GroeivormHangend
Geschikte grondAlle, Droge grond, Humus, Normale grond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond
WaterbehoefteDroog, Normaal
VruchtgevendJa
Type vruchtNiet eetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenJa
HerfstverkleuringJa
GeurendNee
Overzicht eigenschappen Larix decidua ‘Puli’ april 2024
Wat zijn de kleuren van de Larix decidua Puli?

De kleur van het blad is Bruin, Groen, Rood. De groeiperiode is April. Belangrijk om te weten: de boom is groenblijvend. De boom behoud ook in de winter zijn bladeren.

In welke grond kan ik deze boom planten?

De plantplaats moet schoon zijn, dus geen oude wortels, grind, oude beplanting, bekabeling enz. Dit ter bevordering van het wortelen. Maak de ondergrond waterdoorlatend door de grond goed los te scheppen. Voor planting zijn de volgende grondsoorten geschikt: Alle, Droge grond, Humus, Normale grond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond.

Hoe kies ik een goede standplaats voor de Lork op stam?

De beste standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Schaduw, Zon. De grond waar een boom in staat moet een goede verhouding hebben qua droogte & nattigheid. Denk ook aan andere bewoners: zorg dat de plant ten minste 2 meter uit de erfgrens staat. Kijk ook goed naar schaduw en wortels die doorschieten.

Hoe snel kan ik de Larix decidua Puli Lork op stam aan huis laten bezorgen?

Je kunt een Lork op stam gemakkelijk laten bezorgen tot in de tuin. Je hebt de keuze uit verschillende hoogtes, varianten en andere essentials zoals boompalen en mest. De boom wordt tot in de tuin bezorgd door een bezorgservice met grote wagens & aanhangers. Dit duurt doorgaans 1 tot 2 weken.

Waarom kiezen voor de aanplantservice?

Door te kiezen voor de aanplantservice wordt deze voordelige Larix decidua Puli aanbieding afgeleverd en aangeplant door een erkende tuinman. Op die manier kan je alles rustig uit handen geven en ben je er verzekerd van dat het altijd correct wordt neergezet. Verschillende leveranciers beloven zelfs een aangroeigarantie. Advies: de plaats waar de boom neergezet wordt dient compleet toegankelijk te zijn zonder stronken, worteldoek, bekabeling, puin en grind, straatwerk en moet te bereiken zijn vanaf de weg/straat.

Plaats een reactie