Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

rode-herfstframboos-rubus-idaeus-autumn-first-bestellen-bezorgen

Rode herfstframboos (Rubus idaeus ‘Autumn First’) online bestellen

De Rode herfstframboos (Rubus idaeus ‘Autumn First’) online bestellen en in de tuin laten bezorgen? Dat gaat gemakkelijker dan je denkt! Op onze bomen-vergelijker lees je veel praktische info over deze Frambozenstruik. Je kunt direct online bestellen bij een van de getoonde tuincentra of bomenwinkels. Door gebruik te maken van de aanplantservice wordt alles netjes aangeplant. De bladkleur is mooi: Wit. Deze boom verlangt een plekje in de Halfschaduw, Zon en de bloeiperiode is Mei, juni. Uiteindelijk wordt deze boom circa 250 cm. Dit type Rode herfstframboos kan jij online kopen vanaf €8,25.

Naam boomRode herfstframboos (Rubus idaeus ‘Autumn First’)
Latijnse naamRubus idaeus Autumn First
CategorieFrambozenstruik
Prijsindicatie€8,25
KleurenWit
Ideale standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeiperiodeMei, juni

Rode herfstframboos (Rubus idaeus Autumn First) thuis laten bezorgen (april 2024)

De Rubus idaeus ‘Autumn First’ is onmisbaar in elke tuin. Bomen leveren verkoeling, ze dempen het geluid van de omgeving en dieren zijn er gek op. Wil jij jouw tuin een upgrade geven? Dan is deze Frambozenstruik iets wat je kunt overwegen. Goed om te weten: tegenwoordig hoef je niet naar een tuincentrum zoals Tuinland, Groenrijk of Intratuin. Je hoeft niet naar een tuincentrum, je kunt het gewoon online bestellen. Online bestellen biedt tal van voordelen. Je kunt kiezen uit meerdere maten en hoogtes, je hebt geen kar nodig om de boom mee te nemen en de vertrouwde aanplantservice zorgt voor correcte aanplanting. Hierbij wordt de boom niet alleen bezorgd maar ook geplant. In de bijgaande tabel vergelijk je verschillende online bomenshops en tuincentra waar je de goedkoopste Rode herfstframboos Rubus idaeus Autumn First kunt bestellen (online). Of bekijk alles over de Anna Paulownaboom (Paulownia Tomentosa).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Rubus idaeus Autumn First (Rode herfstframboos) thuis laten bezorgen

 1. Kies de gewenste maat

  Kies de hoogte en de stamomtrek van de boom. Houd daarbij rekening met de erfgrens en buren. Het mag anderen niet tot overlast zijn.

 2. De boom wordt geleverd

  Veel van de bomen zijn voorradig en kunnen binnen enkele werkdagen opgestuurd worden met een speciale koeriersdienst. Bomen zijn levende organismen. Deze moeten speciaal voor verzending klaargemaakt worden. Ongeveer 24 uur voor levering krijg je een notificatie met het precieze bezorgmoment. Je artikel wordt (mits vrij toegankelijk) in de tuin geleverd.

 3. Het kiezen van de standplaats

  Neem een aanplantplek die een waterrijke horizontale ondergrond heeft en en voldoende vrij gelegen is (i.v.m. zonlicht). De Rode herfstframboos gedijt het beste op een plekje met Halfschaduw, Zon. Neem ook de locale wetgeving in acht: Bomen dienen op minimaal 2 meter van de erfgrens geplant te worden, in sommige gemeenten wijken deze regels af. Denk bij het kiezen van de standplaats ook aan snoeiwerk, schaduw, tegelwerk, wortels.

 4. Hoe plant ik een boom?

  Een Rode herfstframboos Rubus idaeus Autumn First kan aangeplant worden in Alle, Normale grond. Het gebruik van straatzand is geen goed idee. Maak een mooi rond plantgat waarin de kluit voldoende ruimte heeft. Zorg dat het plantgat minstens een derde groter is dan de kluit. Laat de boom voorzichtig in het gat zakken en gebruik aanplantgrond. Monteer eventueel ook boompalen voor aanvullende ondersteuning.

 5. Verzorgen

  Wanneer je de boom netjes geplant hebt is het cruciaal om de grond nat te houden, maar geef niet teveel water! Dit is met name cruciaal in het bloeiseizoen (Mei, juni). De boom heeft water nodig vanaf het moment dat de blaadjes beginnen te groeien tot hij de bladeren weer verliest (vaak oktober/november). In een periode van droogte wordt het aanbevolen om de boom wat extra water te geven.

Rode herfstframboos goedkoop bestellen en gemakkelijk laten bezorgen

Vergelijk acties en laat een boom in jouw tuin bezorgen

Belangrijke informatie over de Rubus idaeus ‘Autumn First’

De Rubus idaeus ‘Autumn First’ geeft grote kegelvormige herfstframbozen met een uitstekende smaak. Bestuiving: zelfbestuivend. Zeer goede opbrengst. Snoeien: wilt u tweemaal per jaar kunnen oogsten, dan knipt u iedere leeg geplukte stengel weg en laat u alle nieuwe zitten. Wilt u één grote oogst in de herfst, dan knipt u eind oktober nadat de plant vruchten heeft gegeven alle takken 10 cm boven de grond weg. Bemesting: frambozen houden van humusrijke, licht zure grond en vragen dan ook een organische meststof. Niet gevoelig voor ziekten. Gebruik bij het planten Aanplantgrond. Uiteindelijk kan deze boom een hoogte bereiken van 250 cm. De groeiwijze van deze boom definiëren wij als: Klimmend, Opgaand, Struikvorm. De (blad)kleur van deze boom is: Wit. Deze boom bloeit met name in Mei, juni. De boom houdt van Halfschaduw, Zon. Qua voedingsbodem wordt geadviseerd: Alle, Normale grond. Opmerking: deze Frambozenstruik is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. Daarnaast is de boom wel vruchtdragend (wel eetbaar), en niet bodembedekkend. De boom geeft in de herfstmaanden geen herfstkleuren. Je vindt op deze website ook meer info over de Anna Paulownaboom (Paulownia Tomentosa).

Maximale hoogte250 cm
GroeivormKlimmend, Opgaand, Struikvorm
Geschikte grondAlle, Normale grond
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendJa
Type vruchtEetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringNee
GeurendNee
Overzicht eigenschappen Rubus idaeus ‘Autumn First’ april 2024
In welke kleur komt het blad van de Rubus idaeus Autumn First?

De bladkleur is Wit. De bloeitijd is Mei, juni. Belangrijk: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

In welke grond dien ik deze boom te planten?

De plantplaats moet volledig vrij zijn van o.a. grind, puin, oude wortels, stronken enz. Dit bevordert het wortelen van de boom. Verder moet de bodem natuurlijk goed waterdoorlatend zijn. Gebruik altijd een van de geadviseerde grondsoorten: Alle, Normale grond.

Wat is de juiste standplaats voor de Rode herfstframboos?

De ideale standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon. De grond waar een boom in staat moet niet te droog maar ook zeker niet te nat zijn. Denk ook aan omwonenden: een boom moet bijvoorbeeld 2 meter van een schutting worden geplant. Onderzoek ook aspecten zoals overhangende takken, schaduw en wortels die doorschieten.

Wanneer kan ik de Rubus idaeus Autumn First Rode herfstframboos aan huis laten leveren?

Je kunt zo’n Rode herfstframboos snel en voordelig thuis laten afleveren. Via het online tuincentrum koop je diverse soorten groottes en andere essentials zoals een boompalenset en grondmest. De boom wordt netjes bij je thuisbezorgd door een bezorgservice met grote wagens & aanhangers. Doorgaans neemt dat wel wat tijd in beslag, doorgaans 1 tot 2 weken.

Wanneer kiezen voor de aanplantservice?

Via de aanplantservice wordt deze voordelige Rubus idaeus Autumn First aanbieding in de tuin afgeleverd en volledig aangeplant door een professionele tuinman. Daardoor wordt al het werk uit handen genomen en kan je er rustig vanuit gaan dat het groen op een goede manier geplant wordt. Sommige tuincentrums geven zelfs garantie. Advies: de aanplantplek dient vrij te zijn van bekabeling, puin en grind, straatwerk, worteldoek, stronken en moet bereikbaar zijn voor de bezorgers.

Plaats een reactie