Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

zuil-appelboom-malus-domestica-polka-bestellen-bezorgen

Zuil-appelboom (Malus domestica ‘Polka’) online bestellen

De Zuil-appelboom (Malus domestica ‘Polka’) voordelig online bestellen en laten bezorgen? Dan vind je hier veel bruikbare info! Op deze pagina vind je uitgebreide info over deze Zuilboom. Bestellen kan gemakkelijk bij een van onze partners. Dankzij de aanplantservice wordt jouw bestelling zelfs in jouw tuin geplant. De bladkleur is mooi: Roze, Wit. De ideale standplaats is Halfschaduw, Zon. De groeiperiode is April, Mei. Uiteindelijk wordt deze boom circa 150 cm. Deze Zuil-appelboom is al te bestellen vanaf €29,75.

Naam boomZuil-appelboom (Malus domestica ‘Polka’)
Latijnse naamMalus domestica Polka
CategorieZuilboom
Vanafprijs€29,75
KleurRoze, Wit
Ideale standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeitijdApril, Mei

Zuil-appelboom (Malus domestica Polka) bezorgen aan huis (mei 2024)

De Malus domestica ‘Polka’ is een echte eyecatcher. Bomen leveren plekken voor verkoeling op warme dagen, ecologisch evenwicht en zorgen voor diepte in je tuin. Wil jij jouw tuin een upgrade geven? In dat geval is dit type Zuilboom zeker een hele leuke mogelijkheid. Wat je misschien niet weet: een bezoekje aan de Tuinland, Groenrijk of Intratuin is niet perse nodig. Deze bomen worden gewoon thuisbezorgd binnen enkele dagen. Hier zitten meer voordelen aan dan je denkt. Je kiest zelf jouw ideale maat, je hebt geen kar nodig om de boom mee te nemen en door de aanplantservice haal je de expert gewoon bij je thuis. Met deze dienst wordt de boom geleverd, aangeplant en voor het eerst onderhouden. In onderstaande tabel vergelijk je meerdere bomen-webshops en tuincentra waar je de goedkoopste Zuil-appelboom Malus domestica Polka kunt kunt vinden. Of klik door naar de pagina over de Krentenboom (Amelanchier arborea ‘Robin Hill’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Malus domestica Polka (Zuil-appelboom) thuis laten bezorgen

 1. Kies de gewenste hoogte

  Bepaal de ideale maat en stamomtrek voor je tuin. Bestudeer vooraf goed de regels m.b.t. de erfgrens. En pas ook op voor te veel schaduw.

 2. De boom laten leveren

  Veel bomen worden binnen 5 – 7 werkdagen opgestuurd naar het gekozen adres. Er komt veel kijken bij het bezorgen van (levende) bomen. Deze moeten speciaal voor verzending klaargemaakt worden. Een dag voor levering ontvang je een sms/mail met daarin meer bezorginformatie. Jouw product wordt (mits vrij toegankelijk) in de tuin geleverd.

 3. Een geschikte standplaats kiezen

  Zorg voor een plek die een waterrijke horizontale ondergrond heeft en en voldoende vrij gelegen is (i.v.m. zonlicht). De Zuil-appelboom plant u het beste op een plek met Halfschaduw, Zon. Neem ook de locale wetgeving in acht: Houd altijd minimaal 2 meter afstand tot de erfgrens wanneer u een plek uitzoekt, bij een heg of stuk is dan 0,5 meter. Andere aspecten die van belang zijn: snoeiwerk, bewatering, tegelwerk, wortels.

 4. Hoe plant ik een boom?

  Een Zuil-appelboom Malus domestica Polka plant je het beste in Alle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Voedzaam. Zorg dat de wortels niet in aanraking komen met straatzand. Maak een mooi rond plantgat waarin de boom rechtop kan komen te staan. Deze moet ongeveer 3 keer de breedte en 2 keer de diepte van de boomkluit hebben. Laat de boom voorzichtig in het gat zakken en vul het deels met aanplantgrond. Gebruik eventueel boompalen voor meer stabiliteit.

 5. Boomverzorging

  Na het aanplanten is het cruciaal om genoeg water te geven. Houd dit vooral in de gaten tijdens de groeiperiode (April, Mei). De boom heeft water nodig vanaf het moment dat de sapstroom op gang komt tot en met het moment dat hij zijn blad weer verliest. Bij een droge periode is het slim om de boom wat extra water te geven.

Zuil-appelboom goedkoop bestellen en razendsnel laten bezorgen

Bekijk opties en laat een boom in jouw tuin bezorgen

Tips en informatie over de Malus domestica ‘Polka’

Malus domestica ‘Polka’ is een uniek ballerinaboompje met groen blad. Geelgroene appel met rode blos. De vruchten hebben een zeer goede smaak, zijn sappig en hebben een hoog suikergehalte. Geschikt voor balkon en terras, maar kan ook in de volle grond geplaatst worden. Snoeien is bijna niet nodig. Bewaren: Hoe lang u appelen kunt bewaren is afhankelijk van het ras en de rijpheid van de appel. De houdbaarheid kan variëren van twee dagen tot vier weken. Zomerrassen rijpen snel. De beste bewaarplaats is koel, donker en niet te droog, liefst niet in de koelkast. Appelen die op een fruitschaal in de huiskamer liggen, worden door de hoge temperatuur en de lage luchtvochtigheid snel overrijp. Bovendien produceren appelen veel ethyleen gas, wat tot gevolg heeft dat het andere fruit op de fruitschaal sneller door rijpt. Schoonmaken: Eet een appel gewassen, geschild, in zijn geheel of in partjes. Voor een kind is het prettig als het klokhuis er met een appelboor wordt uitgehaald. Appelen verkleuren na het schillen snel bruin. Door het toevoegen van een beetje citroen- of limoensap (bijvoorbeeld in fruitsalades) is dit te voorkomen. Consumptie: Een appeltje eet u niet alleen uit de hand. Er zijn oneindig veel recepten waarin de appel de hoofdrol speelt. Bekende recepten zijn appeltaart, appelmoes en appelflappen. Voedingswaarde: Appels zijn lekker en gezond. Ze bevatten niet zo veel vitamine C, maar wel veel kalium en voedingsvezels. Verder zijn ze rijk aan mineralen, kalk en ijzer. De caloriearme appel komt in elk afslankdieet voor. Tevens zegt men dat appels cholesterol verlagend zijn. Qua hoogte kan deze boom uitkomen op circa 150 cm. De groeiwijze kunnen we samenvatten als Opgaand, Zuilvormig. Samenvatting van de kleur: Roze, Wit. Het groeiseizoen is in April, Mei. Hij houdt van een standplaats in de Halfschaduw, Zon. De ideale grondsoort is: Alle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Voedzaam. Goed om te weten: deze Zuilboom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. Bovendien is de boom wel vruchtdragend (wel eetbaar), en niet bodembedekkend. De bladeren geven in de herfst geen herfstkleuren. Meer bomen bekijken? Zie ook de Krentenboom (Amelanchier arborea ‘Robin Hill’).

Maximale hoogte150 cm
GroeivormOpgaand, Zuilvormig
Geschikte grondAlle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Voedzaam
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendJa
Type vruchtEetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringNee
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Malus domestica ‘Polka’ mei 2024
Wat zijn de kleuren van de Malus domestica Polka?

De bladkleur is Roze, Wit. Hij komt tot bloei in April, Mei. Opmerkelijk: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

Welke grond is geschikt voor aanplanting?

De plek waar de boom geplant gaat worden moet volledig vrij zijn van o.a. oude beplanting, straatwerk, worteldoek, stronken enz. Dit bevordert het wortelen van de boom. Verder moet de bodem natuurlijk goed waterdoorlatend zijn. Het advies is een van de volgende grondsoorten te kiezen: Alle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Voedzaam.

Wat is de juiste standplaats voor de Zuil-appelboom?

De aanbevolen standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon. De aarde moet eventueel regenwater goed kunnen afvoeren. Houd rekening met uw buren: zorg dat de plant ten minste 2 meter uit de erfgrens staat. Denk tenslotte ook aan overhangende takken, schaduw en doorschietende wortels.

Wanneer kan ik de Malus domestica Polka Zuil-appelboom aan huis laten bezorgen?

Je kunt deze Zuil-appelboom gemakkelijk bij u thuis laten bezorgen. Je hebt de keuze uit verschillende hoogtes, varianten en extra’s zoals tuinpalen en grondmest. De boom wordt in uitstekende staat thuis afgeleverd door een vakkundige bezorgservice. Doorgaans neemt dat wel wat tijd in beslag, zo’n 4 of 6 dagen.

Wat betekent aanplantservice?

Met de aanplantservice wordt de voordelige Malus domestica Polka aanbieding in de tuin afgeleverd en volledig aangeplant door een betrouwbare hovenier. Door deze handige service hoef je niet alles zelf uit te zoeken en weet je 100% zeker dat het proces op een goede manier verloopt. Soms heb je zelfs recht op aangroeigarantie. Belangrijk: de aanplantplek dient vrij te zijn van puin en grind, bekabeling, oude wortels, straatwerk, stronken en moet bereikbaar zijn voor de bezorgers.

Plaats een reactie