Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

glansmispel-op-stam-photinia-fraseri-red-robin-bestellen-bezorgen

Glansmispel op stam (Photinia fraseri ‘Red Robin’) online bestellen

De Glansmispel op stam (Photinia fraseri ‘Red Robin’) goedkoop online bestellen en aan huis laten bezorgen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Op Bomenbezorgen.nl lees je uitgebreide informatie over deze Glansmispel. Wil je bestellen? Klik dan direct door naar jouw favoriete boom-webshop of tuincentrum. Geholpen door de aanplantservice wordt jouw bestelling zelfs in jouw tuin geplant. Deze boom kent de volgende kleuren: Groen, Rood, Wit. De ideale standplaats is Halfschaduw, Zon. Hij begint te boeien in April, Mei. De maximale hoogte is ongeveer 500 cm. Deze Glansmispel op stam is al te koop voor €79,95.

Naam boomGlansmispel op stam (Photinia fraseri ‘Red Robin’)
Latijnse naamPhotinia fraseri Red Robin
CategorieGlansmispel
Prijsindicatie€79,95
KleurGroen, Rood, Wit
StandplaatsHalfschaduw, Zon
BloeiperiodeApril, Mei

Glansmispel op stam (Photinia fraseri Red Robin) laten bezorgen in de tuin (april 2024)

De Photinia fraseri ‘Red Robin’ is onmisbaar in elke tuin. Bomen verschaffen plekken voor verkoeling op warme dagen, ze dempen het geluid van de omgeving en dieren zijn er gek op. Wil je een tuin volledig opnieuw opbouwen? In dat geval is dit type Glansmispel een hele goede optie. Wat je misschien niet weet: een bezoekje aan de Tuinland, Groenrijk of Intratuin is niet perse nodig. Je kunt deze boom namelijk gewoon online kopen. Online bestellen biedt tal van voordelen. Bij online tuincentra heb je ontzettend veel keuze, je hoeft zelf geen aanhangwagen te huren en kan eventueel gebruik maken van een aanplantservice. Door deze expert wordt jouw boom netjes bezorgd en aangeplant. In deze tabel vergelijk je diverse online aanbieders en tuincentra waar je de goedkoopste Glansmispel op stam Photinia fraseri Red Robin online kopen kan. Of klik door naar de pagina over de Blauwspar (Picea pungens ‘Fat Albert’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Photinia fraseri Red Robin (Glansmispel op stam) thuis laten bezorgen

 1. Kies de gewenste maat

  Bereken de beste maat & stamomtrek voor de gewenste plek. Houd vooraf rekening met de regels. Zorg dat u anderen niet tot overlast bent.

 2. Thuisbezorging van de boom

  Veel bomen worden binnen ongeveer een week verstuurd naar jouw woning. Een boom is een levend product. Het thuisbezorgen heeft daarom nogal wat voeten in de aarde. Je krijgt meestal een dag voor levering een bericht hoe laat de koerier bij jou is. Je aankoop wordt tot in de tuin bezorgd.

 3. Het kiezen van de standplaats

  Kies een plek in de tuin die genoeg waterdoorlatend is en en genoeg licht krijgt. De Glansmispel op stam voelt zich het beste thuis op een locatie met Halfschaduw, Zon. Neem ook de locale wetgeving in acht: Houd altijd minimaal 2 meter afstand tot de erfgrens wanneer u een plek uitzoekt, tenzij hij minder hoog dan de schutting is. Neem ook zaken in acht als wortels, schaduw, tegelwerk, groeiwijze.

 4. Het planten van de boom

  Zo’n Glansmispel op stam Photinia fraseri Red Robin plant je het beste in Alle, Normale grond. Let op: vermijd ten alle tijde straatzand. Neem een schep en graaf een gat waarin de wortels van de boom zich optimaal kunnen ontwikkelen . De kluit moet er ruim inpassen, maar beperk de diepte in verband met rotten. Til de boom voorzichtig in het gat en koop voedingsrijke aanplantgrond. Plaats indien nodig boompalen om hem extra te verstevigen.

 5. Boomonderhoud

  Nadat je de boom geplant hebt is het essentieel om de grond nat te houden, maar geef niet teveel water! Houd dit vooral in de gaten tijdens de bloeimaanden (April, Mei). De waterbehoefte van bomen neemt toe vanaf het moment dat de blaadjes beginnen te groeien tot het moment dat de boom zijn blad weer laat vallen in de herfst. In een periode van droogte adviseren wij om extra water te geven.

Glansmispel op stam goedkoop bestellen en aan huis laten bezorgen

Vergelijk acties en laat het tot in de tuin bezorgen

Belangrijke informatie over de Photinia fraseri ‘Red Robin’

De Photinia Fraseri ‘Red Robin’ op stam is een prachtige, groenblijvende boom. De Photinia Fraseri ‘Red Robin’ (Glansmispel op stam) bloeit in april en mei met witte schermen met bloemen welke heerlijk ruiken. Het jonge blad van deze Glansmispel op stam is rood van kleur en dus zeer decoratief. Deze Glansmispel op stam is in meerdere stamhoogtes te bestellen. Tijdens en net na de bloei is het belangrijk om de boom wat bij te mesten. U snoeit de Photinia Fraseri ‘Red Robin’ wanneer dat nodig is met een snoeischaar licht bij om de vorm te behouden. Om de plant te verjongen kunt u de boom terugsnoeien tot het oude hout. Gebruik Tuinplantengrond bij het aanplanten voor de voeding. De uiteindelijke hoogte is ongeveer 500 cm. De groeiwijze van deze boom definiëren wij als: Bolvormig, Vertakt. Het kleurenpallet bestaat uit o.a. Groen, Rood, Wit. Het groeiseizoen is in April, Mei. De aanbevolen standplaats is Halfschaduw, Zon. De beste grondsoort om hem te planten is: Alle, Normale grond. Belangrijk: deze Glansmispel is groenblijvend. De boom behoud ook in de winter zijn bladeren. Bovendien is de boom niet vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. De boom geeft in de herfstmaanden geen herfstkleuren. Je leest hier ook meer info over de Blauwspar (Picea pungens ‘Fat Albert’).

Maximale hoogte500 cm
GroeivormBolvormig, Vertakt
Geschikte grondAlle, Normale grond
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendNee
Type vruchtN.v.t.
BodembedekkendNee
WintergroenJa
HerfstverkleuringNee
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Photinia fraseri ‘Red Robin’ april 2024
Welke kleur hebben de bladeren van de Photinia fraseri Red Robin?

De belangrijkste kleuren zijn Groen, Rood, Wit. De boom groeit in April, Mei. Goed om te weten: de boom is groenblijvend. De boom behoud ook in de winter zijn bladeren.

Welke grond is geschikt voor aanplanting?

De plek waar je de boom plant moet goed begaanbaar zijn zonder bekabeling, worteldoek, oude beplanting, grind enz. Zo kan de boom goed wortelen. Het is van belang dat de grond rul is en zo goed waterdoorlatend. Zorg dat je altijd over de juiste grondsoort beschikt: Alle, Normale grond.

Wat is de ideale standplaats voor de Glansmispel op stam?

De ideale standplaats voor dit type boom is Halfschaduw, Zon. Het stuk tuin waar deze boom gaat staan moet niet te nat en niet te droog zijn. Let ook goed op de schutting: een boom moet bijvoorbeeld 2 meter van een schutting worden geplant. Denk tenslotte ook aan schaduwvorming en wortels die in de toekomst de bestrating kunnen beschadigen.

Hoe kan ik de Photinia fraseri Red Robin Glansmispel op stam thuis laten leveren?

Je kunt de Glansmispel op stam zonder gedoe laten leveren aan huis. Online vind je verschillende formaten en kan je nog kiezen uit extra’s zoals boompalen, bamboestokken en bemesting. De boom wordt tot in de tuin bezorgd door een bezorgservice met grote wagens & aanhangers. Dit duurt zo’n 4 of 6 dagen.

Wat is de aanplantservice?

Door te kiezen voor de aanplantservice wordt jouw voordelige Photinia fraseri Red Robin aanbieding niet alleen thuisbezorgd, maar ook meteen geplant door een deskundige bomenspecialist. Met deze extra service hoeft je niet zelf in de tuin te werken en weet je zeker dat je tuin er straks heel mooi uit gaat zien. Soms krijg je zelfs extra garantie. Let op: de plantplaats moet vrij zijn van oude wortels, straatwerk, stronken, puin en grind, worteldoek en de plek moet goed bereikbaar zijn voor de koeriers.

Plaats een reactie