Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

glansmispel-photinia-fraseri-carre-rouge-bestellen-bezorgen

Glansmispel (Photinia fraseri ‘Carre Rouge’) online bestellen

De Glansmispel (Photinia fraseri ‘Carre Rouge’) online bestellen en laten bezorgen? Dan zit je hier helemaal goed! Op deze website tonen wij veel praktische info over deze Glansmispel. Wil je ‘m laten bezorgen? Bestel dan meteen bij een van de boomexperts of tuincentra. Met behulp van de aanplantservice wordt alles netjes aangeplant. De kleuren van het blad zijn Groen, Rood, Wit. De ideale standplaats is Halfschaduw, Zon. De periode dat hij begint te groeien is April, Mei. De uiteindelijke hoogte is 250 cm. Dit type Glansmispel is te koop voor prijzen v.a. €9,75.

Naam boomGlansmispel (Photinia fraseri ‘Carre Rouge’)
Latijnse naamPhotinia fraseri Carre Rouge
CategorieGlansmispel
Prijsindicatie€9,75
KleurenGroen, Rood, Wit
Ideale standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeimaandenApril, Mei

Glansmispel (Photinia fraseri Carre Rouge) bezorgen aan huis (april 2024)

De Photinia fraseri ‘Carre Rouge’ is tegenwoordig erg populair. Bomen zorgen voor verkoeling, zorgen voor zuurstof en verhogen zelfs de waarde van vastgoed. Kan jouw tuin wel een upgrade gebruiken? In dat geval is dit type Glansmispel een hele goede optie. Het fijne is: je hoeft niet naar een tuincentrum zoals de Tuinland, Groenrijk of Intratuin. Je hoeft niet naar een tuincentrum, je kunt het gewoon online bestellen. Online bestellen biedt tal van voordelen. Bij online tuincentra heb je ontzettend veel keuze, je hoeft de boom niet zelf te vervoeren en door de aanplantservice haal je de expert gewoon bij je thuis. Hierbij wordt de boom ook nog eens op de juiste wijze voor je geplant. In de tabel hierna vergelijk je populaire online bomenshops en tuincentra waar je de goedkoopste Glansmispel Photinia fraseri Carre Rouge online kan kopen. Of bekijk meer informatie over de Witte druif (Vitis ‘Vroege van der Laan’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Photinia fraseri Carre Rouge (Glansmispel) thuis laten bezorgen

 1. Kies de gewenste maat

  Kies het gewenste formaat en stamomtrek van de boom. Houd daarbij rekening met de erfgrens en buren. En kijk ook goed hoe groot de boom wordt.

 2. De boom wordt geleverd

  De meeste producten zijn voorradig en kunnen binnen enkele werkdagen opgestuurd worden met een speciale koeriersdienst. Een boom is een levend organisme. Deze moeten speciaal voor verzending klaargemaakt worden. Je krijgt meestal een dag voor levering een mail of SMS met een trackinglink. Je aankoop wordt (mits vrij toegankelijk) in de tuin geleverd.

 3. De standplaats van de boom

  Neem een aanplantplek die een waterrijke horizontale ondergrond heeft en genoeg zonlicht ontvangt. De Glansmispel gedijt het beste op een plekje met Halfschaduw, Zon. Neem ook de locale wetgeving in acht: Bomen moeten minimaal 2 meter uit de erfgrens geplant worden, tenzij ze niet hoger dan de schutting zijn. Andere aspecten die van belang zijn: tegelwerk, schaduw, bewatering, groeiwijze.

 4. Hoe plant ik een boom?

  Deze Glansmispel Photinia fraseri Carre Rouge kan je volgens de kweker planten in Elke grondsoort. Zorg dat de wortels niet in aanraking komen met straatzand. Zorg voor een plantgat waarin de boom komt te staan. Deze moet ongeveer 3 keer de breedte en 2 keer de diepte van de boomkluit hebben. Laat de boom voorzichtig in het gat zakken en kijk uit dat je de boom niet te diep plant. Boor 2 boompalen in de grond voor extra stevigheid.

 5. Boomonderhoud

  Na het aanplanten is het ontzettend belangrijk om de grond vochtig te houden. Houd dit vooral in de gaten tijdens de bloeiperiode (April, Mei). De boom heeft water nodig vanaf het moment dat de blaadjes beginnen te groeien tot het blad valt in de herfst. In de drogere maanden is het slim om regelmatig extra water toe te dienen.

Glansmispel goedkoop bestellen en gemakkelijk laten bezorgen

Bekijk aanbod en aanbiedingen en laat een boom in jouw tuin bezorgen

Adviezen en informatie over de Photinia fraseri ‘Carre Rouge’

De Photinia fraseri ‘Carre Rouge’ groeit met glanzende, donker groene bladeren. De nieuwe uitlopers zijn rood en verkleuren dan naar groen. Heeft langwerpige bladeren. Kan goed tegen de vorst. Bladhoudend. Zeer geschikt al haag of solitair door zijn mooie rode kleur. Bij het aanplanten tuinplantengrond toevoegen. Qua hoogte kan deze boom uitkomen op circa 250 cm. De groeiwijze kunnen we samenvatten als Opgaand, Struikvorm. Het kleurenpallet bestaat uit o.a. Groen, Rood, Wit. De bloeiperiode is April, Mei. Hij gedijt het beste op een plekje met Halfschaduw, Zon. De beste grondsoort om hem te planten is: Elke grondsoort. Belangrijk: deze Glansmispel is groenblijvend. De boom behoud ook in de winter zijn bladeren. Bovendien is de boom niet vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. De boom geeft in de herfstmaanden geen herfstkleuren. Je vindt op deze website ook meer info over de Witte druif (Vitis ‘Vroege van der Laan’).

Maximale hoogte250 cm
GroeivormOpgaand, Struikvorm
Geschikte grondAlle
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendNee
Type vruchtN.v.t.
BodembedekkendNee
WintergroenJa
HerfstverkleuringNee
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Photinia fraseri ‘Carre Rouge’ april 2024
In welke kleur komt het blad van de Photinia fraseri Carre Rouge?

De bladkleur is Groen, Rood, Wit. Hij komt tot bloei in April, Mei. Opmerkelijk: de boom is groenblijvend. De boom behoud ook in de winter zijn bladeren.

In welke grond kan ik deze boom planten?

De locatie waar de boom ingegraven wordt moet vrij zijn van worteldoek, straatwerk, stronken, oude beplanting enzo. Zo kunnen de wortels zich goed ontwikkelen. Verder moet de bodem natuurlijk goed waterdoorlatend zijn. De boom kan je planten met de volgende grondsoorten: Elke grondsoort.

Hoe kies ik een goede standplaats voor de Glansmispel?

De perfecte standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon. De ondergrond van deze boom moet niet te nat en niet te droog zijn. Houd ook rekening met de buren: houd altijd 2 meter afstand tot de erfgrens. Kijk ook goed naar schaduw en wortels die in de toekomst de bestrating kunnen beschadigen.

Op welke manier kan ik de Photinia fraseri Carre Rouge Glansmispel thuis laten bezorgen?

Je kunt zo’n Glansmispel eenvoudig in de eigen tuin laten bezorgen. Via het online tuincentrum koop je meerdere varianten, hoogtes en maak je jouw bestelling compleet met o.a. een boomband en potgrond. De gehele aankoop wordt netjes thuis afgeleverd door een vakkundige bezorgservice. Dit duurt ongeveer 5 werkdagen.

Wat is het voordeel van de aanplantservice?

Met de aanplantservice wordt jouw voordelige Photinia fraseri Carre Rouge aanbieding niet alleen thuisbezorgd, maar ook meteen geplant door een betrouwbare hovenier. Daardoor hoef je zelf eigenlijk niets te doen en kan je ervanuit gaan dat het groen op een goede manier geplant wordt. Sommige tuincentrums geven zelfs garantie. Tip: de plantplaats dient vrij te zijn van bekabeling, straatwerk, oude wortels, stronken, puin en grind en de plek moet goed bereikbaar zijn voor de koeriers.

Plaats een reactie