Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

glansmispel-photinia-fraseri-little-red-robin-bestellen-bezorgen

Glansmispel (Photinia fraseri ‘Little Red Robin’) online bestellen

De Glansmispel (Photinia fraseri ‘Little Red Robin’) gemakkelijk online bestellen en aan huis laten bezorgen? Wij helpen je graag verder! Op onze bomen-vergelijker bekijk je handige informatie over deze Glansmispel. Je kunt de boom ook laten bezorgen door een van de aangesloten winkels. Met de optionele aanplantservice wordt het niet alleen bezorgd, maar ook netjes geplant. De boom is mooi gekleurd: Groen, Rood, Wit. Deze boom verlangt een plekje in de Halfschaduw, Zon. Hij begint te boeien in April. Uiteindelijk wordt deze boom circa 150 cm. Deze Glansmispel is te koop voor prijzen v.a. €9,75.

Naam boomGlansmispel (Photinia fraseri ‘Little Red Robin’)
Latijnse naamPhotinia fraseri Little Red Robin
CategorieGlansmispel
Prijsindicatie€9,75
KleurGroen, Rood, Wit
Beste standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeimaandenApril

Glansmispel (Photinia fraseri Little Red Robin) thuis bezorgen (april 2024)

De Photinia fraseri ‘Little Red Robin’ is een aanwinst voor elke tuin. Bomen leveren koele plekken in de tuin, ze dempen het geluid van de omgeving en bieden privacy. Zoek jij naar een unieke tuinbeleving? Dan is deze Glansmispel een hele goede optie. Het mooie is: je hoeft niet naar een tuincentrum zoals Intratuin, Groenrijk ofTuinland. Je bestelt jouw favoriete boom tegenwoordig moeiteloos online. Hier zitten meer voordelen aan dan je denkt. Je kiest zelf jouw ideale maat, je hebt geen aanhangwagen nodig en de vertrouwde aanplantservice zorgt voor correcte aanplanting. Hierbij wordt de boom niet alleen bezorgd maar ook geplant. In de tabel hierna vergelijk je erkende online bomenshops en tuincentra waar je de goedkoopste Glansmispel Photinia fraseri Little Red Robin online kopen kan. Zie ook meer informatie over de Blauwspar (Picea pungens ‘Oldenburg’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Photinia fraseri Little Red Robin (Glansmispel) thuis laten bezorgen

 1. Kies de gewenste hoogte

  Denk goed na over het formaat en de stamomtrek. Bekijk wel even wat de wet- en regelgeving is. Zorg dat u anderen niet tot overlast bent.

 2. De boom laten leveren

  De meeste producten worden binnen 5 – 7 werkdagen opgestuurd met speciaal transport. Een boom is een levend product. Om die reden duurt het bezorgen allemaal net wat langer. Je ontvangt altijd vroegtijdig een notificatie met het precieze bezorgmoment. Jouw boom wordt doorgaans tot in de tuin geleverd.

 3. Een geschikte standplaats kiezen

  Kies een plek in de tuin die genoeg waterdoorlatend is en dagelijks voldoende zon krijgt. De Glansmispel kan zich goed ontwikkelen op een plaats met Halfschaduw, Zon. Check ook bij de gemeente de wetgeving omtrent erfgrens: Een nieuwe boom dient 2 meter van de erfgrens neergezet te worden, in sommige gemeenten wijken deze regels af. Denk bij het kiezen van de standplaats ook aan groeiwijze, snoeiwerk, schaduw, tegelwerk.

 4. De aanplanting

  De Glansmispel Photinia fraseri Little Red Robin is aan te planten in Elke grondsoort. Let op: vermijd ten alle tijde straatzand. Je moeten een plantgat graven waarin de boom rechtop kan komen te staan. Dit moet net wat breder zijn de de kluit/pot maar niet te diep. Zet de boom nu rechtop in het plantgat en controleer of de boom niet te diep staat. Monteer eventueel ook boompalen om scheefgroei tegen te gaan.

 5. Verzorgen

  Zodra de boom in de grond staat is het ontzettend belangrijk om de grond vochtig te houden. Dit is met name belangrijk tijdens de bloeiperiode (April). Bomen hebben veel water nodig vanaf het moment dat de eerste bladeren uitlopen tot het blad valt in de herfst. Tijdens de droge hete zomermaanden is het noodzakelijk om de boom wat extra water te geven.

Glansmispel goedkoop bestellen en laten bezorgen

Bekijk aanbiedingen en laat het tot in de tuin bezorgen

Extra informatie over de Photinia fraseri ‘Little Red Robin’

De Photinia fraseri ‘Little Red Robin’ groeit met glanzende, donker groene bladeren. De nieuwe uitlopers zijn rood en verkleuren dan naar groen. Heeft kleinere bladeren dan de ‘Red Robin’. Kan goed tegen de vorst. Bladhoudend. Zeer geschikt al haag of solitair door zijn mooie rode kleur. Bij het aanplanten tuinplantengrond toevoegen. De uiteindelijke hoogte is ongeveer 150 cm. Als groeiwijze kan je uitgaan van: Bolvormig, Opgaand. Het kleurenpallet bestaat uit o.a. Groen, Rood, Wit. Deze boom bloeit met name in April. De boom voelt zich het beste op een plek in Halfschaduw, Zon. De ideale grondsoort is: Elke grondsoort. Goed om te weten: deze Glansmispel is groenblijvend. De boom behoud ook in de winter zijn bladeren. Tevens is deze boom niet vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. De bladeren geven in de herfst geen herfstkleuren. Meer bomen bekijken? Zie ook de Blauwspar (Picea pungens ‘Oldenburg’).

Maximale hoogte150 cm
GroeivormBolvormig, Opgaand
Geschikte grondAlle
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendNee
Type vruchtN.v.t.
BodembedekkendNee
WintergroenJa
HerfstverkleuringNee
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Photinia fraseri ‘Little Red Robin’ april 2024
Welke kleur heeft het blad van de Photinia fraseri Little Red Robin?

De boom heeft verschillende kleuren Groen, Rood, Wit. De bladeren komen tot bloei in April. Belangrijk om te weten: de boom is groenblijvend. De boom behoud ook in de winter zijn bladeren.

In welke grond kan ik deze boom planten?

De plek waar de boom geplant gaat worden moet goed begaanbaar zijn zonder bekabeling, puin, stronken, grind enzo. Zo kunnen de wortels zich goed ontwikkelen. Wroet met een schep/hark de ondergrond goed los ter bevordering van het water. Voor planting zijn de volgende grondsoorten geschikt: Elke grondsoort.

Welk standplaats is geschikt voor de Glansmispel?

De ideale standplaats voor dit type boom is Halfschaduw, Zon. De aarde moet niet te nat zijn, maar ook niet te droog. Denk ook aan andere bewoners: zorg dat de plant ten minste 2 meter uit de erfgrens staat. Bekijk ook andere factoren als schaduwvorming en wortels die de bestrating omhoog duwen.

Hoe snel kan ik de Photinia fraseri Little Red Robin Glansmispel bij mij thuis laten bezorgen?

Je kunt deze Glansmispel gemakkelijk thuis laten afleveren. Bij de boom-expert kan je kiezen uit meerdere varianten, hoogtes en andere essentials zoals boom palenboor of aanplantgrond. Jouw boom wordt netjes bij je thuis afgeleverd door een vakkundige bezorgservice. De bezorgtijd is ongeveer 5 werkdagen.

Wat betekent aanplantservice?

Door gebruik te maken van de aanplantservice wordt deze voordelige Photinia fraseri Little Red Robin aanbieding bezorgd en geplant door een professionele tuinman. Op die manier hoef je niet alles zelf uit te zoeken en kan je ervanuit gaan dat alles op de juiste manier geplant wordt. Soms heb je zelfs recht op aangroeigarantie. Tip: de plantplaats moet goed begaanbaar zijn zonder straatwerk, puin en grind, worteldoek, oude wortels, bekabeling en moet te bereiken zijn vanaf de weg/straat.

Plaats een reactie