Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

glansmispel-photinia-fraseri-pink-marble-bestellen-bezorgen

Glansmispel (Photinia fraseri ‘Pink Marble’) online bestellen

De Glansmispel (Photinia fraseri ‘Pink Marble’) gemakkelijk online bestellen en laten thuisbezorgen? Dat is hier mogelijk! Op deze pagina tonen wij veel informatie en verzorgingstips voor deze Glansmispel. Bestellen kan gemakkelijk bij een van de getoonde tuincentra of bomenwinkels. Kies je voor de aanplantservice? Dan wordt jouw bestelling zelfs in jouw tuin geplant. De bladkleur is mooi: Bont, Groen, Rood, Wit. De beste standplaats is Halfschaduw, Schaduw, Zon. De groeiperiode is April, Mei. Hij kan behoorlijk groot worden, tot wel 250 cm. Deze Glansmispel is te koop voor prijzen v.a. €9,75.

Naam boomGlansmispel (Photinia fraseri ‘Pink Marble’)
Latijnse naamPhotinia fraseri Pink Marble
CategorieGlansmispel
Prijsindicatie€9,75
KleurenBont, Groen, Rood, Wit
StandplaatsHalfschaduw, Schaduw, Zon
BloeiperiodeApril, Mei

Glansmispel (Photinia fraseri Pink Marble) laten thuisbezorgen (april 2024)

De Photinia fraseri ‘Pink Marble’ geeft je tuin een unieke uitstraling. Bomen geven schaduw, leggen koolstofdioxide (CO2) vast en zorgen voor wat extra privacy. Kan jouw tuin wel een upgrade gebruiken? In dat geval is dit type Glansmispel een hele goede optie. En wat veel mensen niet weten: je hoeft daarvoor niet naar een tuincentrum zoals Groenrijk, Intratuin of Tuinland. Je kunt de boom gemakkelijk online bestellen. Dit heeft allerlei voordelen. Je kunt kiezen uit meerdere maten en hoogtes, je hoeft de boom niet zelf te vervoeren en door de aanplantservice haal je de expert gewoon bij je thuis. Door de boomspecialist wordt jouw boom netjes bezorgd en aangeplant. In onderstaande tabel vergelijk je populaire bomen-webshops en tuincentra waar je de goedkoopste Glansmispel Photinia fraseri Pink Marble online kan kopen. Of bekijk alles over de Blauwspar (Picea pungens ‘Koster’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Photinia fraseri Pink Marble (Glansmispel) thuis laten bezorgen

 1. Kies de gewenste maat

  Bepaal de ideale maat en stamomtrek voor je tuin. Kijk ook altijd even naar de gemeentelijke regels omtrent de erfgrens. En kijk ook goed hoe groot de boom wordt.

 2. Het leveren van bomen aan huis

  De meeste producten zijn op voorraad en kunnen snel worden verstuurd naar het gekozen adres. Bomen zijn levende producten. Deze moeten speciaal voor verzending klaargemaakt worden. Ongeveer 24 uur voor levering krijg je een notificatie met het precieze bezorgmoment. Jouw bestelling wordt tot in de tuin bezorgd.

 3. De standplaats van de boom

  Neem een aanplantplek die een waterrijke horizontale ondergrond heeft en genoeg zonlicht ontvangt. De Glansmispel kan je het beste aanplanten op een plek met Halfschaduw, Schaduw, Zon. Neem ook de locale wetgeving in acht: Een nieuwe boom dient 2 meter van de erfgrens neergezet te worden, behalve als deze niet boven de schutting uitkomt. Neem ook zaken in acht als snoeiwerk, groeiwijze, bewatering, wortels.

 4. Hoe moet ik een boom planten

  Deze Glansmispel Photinia fraseri Pink Marble kan men aanplanten in Alle, Normale grond. Vermijd altijd wit straatzand. Maak een mooi rond plantgat waarin de wortels van de boom zich optimaal kunnen ontwikkelen . Dit moet net wat breder zijn de de kluit/pot maar niet te diep. Til de boom voorzichtig in het gat en kijk uit dat je de boom niet te diep plant. Monteer eventueel ook boompalen om de boom stabiel te houden.

 5. Onderhoud

  De de beplanting is het belangrijk om genoeg water te geven. Dit is met name cruciaal in de bloeimaanden (April, Mei). Je moet de boom voldoende water geven vanaf het moment dat de blaadjes beginnen te groeien tot het blad valt in de herfst. Tijdens de zomerdagen is het een goed idee om wekelijks te sproeien.

Glansmispel goedkoop bestellen en snel laten thuisbezorgen

Vergelijk aanbiedingen en laat jouw boom tot in de tuin bezorgen

Verzorgingsinformatie over de Photinia fraseri ‘Pink Marble’

De Photinia fraseri ‘Pink Marble’ groeit met bonte bladeren (groen van binnen met een witte buitenrand). De nieuwe uitlopers zijn rood en verkleuren dan bont kleurig weg. Heeft langwerpige bladeren. Bloeit van mei-juni met prachtige witte trossen bloemen. Kan goed tegen de vorst. Bladhoudend. Zeer geschikt als haag of solitair door zijn bijzondere bladeren. Bij het aanplanten tuinplantengrond toevoegen bij de wortels. De maximale groeihoogte is ongeveer 250 cm. De groeiwijze wordt gekenmerkt als Bossig, Compact. Samenvatting van de kleur: Bont, Groen, Rood, Wit. Het groeiseizoen is in April, Mei. De beste standplaats is Halfschaduw, Schaduw, Zon. De beste grondsoort om hem te planten is: Alle, Normale grond. Belangrijk detail: deze Glansmispel is groenblijvend. De boom behoud ook in de winter zijn bladeren. Verder is de boom niet vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. De boom geeft in de herfstmaanden geen herfstkleuren. Klik ook door voor meer informatie over de Blauwspar (Picea pungens ‘Koster’).

Maximale hoogte250 cm
GroeivormBossig, Compact
Geschikte grondAlle, Normale grond
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendNee
Type vruchtN.v.t.
BodembedekkendNee
WintergroenJa
HerfstverkleuringNee
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Photinia fraseri ‘Pink Marble’ april 2024
Wat is de kleur van de Photinia fraseri Pink Marble?

De boom heeft verschillende kleuren Bont, Groen, Rood, Wit. Hij komt op een mooie manier tot bloei in April, Mei. Belangrijk detail: de boom is groenblijvend. De boom behoud ook in de winter zijn bladeren.

In welke grond kan ik deze boom planten?

De aanplantplek moet vrij zijn van bekabeling, puin, worteldoek, straatwerk enz. Dit ter bevordering van het wortelen. Daarnaast is het van belang dat de grond genoeg waterdoorlatend is. Volgens de kweker zijn de volgende grondsoorten geschikt: Alle, Normale grond.

Welk standplaats is geschikt voor de Glansmispel?

De juiste standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Schaduw, Zon. Het stuk tuin waar deze boom gaat staan moet niet te droog maar ook zeker niet te nat zijn. Let erop dat hij voldoende vrij staat: houd altijd 2 meter afstand tot de erfgrens. Kijk ook goed naar overhangende takken en wortels die doorschieten.

Hoe snel kan ik de Photinia fraseri Pink Marble Glansmispel in mijn tuin laten bezorgen?

Jij kan zo’n Glansmispel zonder gedoe thuis laten afleveren. Bij de boom-expert kan je kiezen uit meerdere hoogtes, varianten en extra’s zoals tuinpalen en grond voeding. De boom wordt tot in de tuin bezorgd door een vakkundige bezorgservice. De bezorgtijd is doorgaans 1 tot 2 weken.

Waarom kiezen voor de aanplantservice?

Kies je voor de aanplantservice? Dan wordt de voordelige Photinia fraseri Pink Marble aanbieding niet alleen thuisbezorgd, maar ook meteen geplant door een erkende hovenier. Dankzij deze service hoeft je niet zelf in de tuin te werken en weet je 100% zeker dat het proces op een goede manier verloopt. Er zijn tuinwinkels die zelf groeigarantie op de aankoop bieden. Advies: de aanplantplek dient vrij te zijn van bekabeling, stronken, oude wortels, straatwerk, puin en grind en de tuin moet vrij toegankelijk zijn.

Plaats een reactie