Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

klimop-hedera-colchica-sulpher-heart-bestellen-bezorgen

Klimop (Hedera colchica ‘Sulpher Heart’) online bestellen

De Klimop (Hedera colchica ‘Sulpher Heart’) voordelig online bestellen en thuis laten bezorgen? Dan zit je hier helemaal goed! Op dit portaal bekijk je veel nuttige informatie over deze Hedera. Wil je bestellen? Klik dan direct door naar een van de boomexperts of tuincentra. Met behulp van de aanplantservice wordt jouw favoriete boom zelfs aangeplant. De kleuren van het blad zijn Geel, Groen, Zwart. De beste standplaats is Halfschaduw, Zon. De periode dat hij begint te groeien is September, Oktober. Hij kan doorgroeien tot ongeveer 300 cm. Deze Klimop is te koop voor prijzen v.a. €8,50.

Naam boomKlimop (Hedera colchica ‘Sulpher Heart’)
Latijnse naamHedera colchica Sulpher Heart
CategorieHedera
Prijsindicatie€8,50
KleurenGeel, Groen, Zwart
Ideale standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeiperiodeSeptember, Oktober

Klimop (Hedera colchica Sulpher Heart) laten bezorgen in de tuin (april 2024)

De Hedera colchica ‘Sulpher Heart’ is een aanwinst voor elke tuin. Bomen verschaffen een eigen microklimaat, ze beperken wateroverlast en dieren zijn er gek op. Kan jouw tuin wel een upgrade gebruiken? Dan is deze Hedera iets wat je kunt overwegen. Wat je misschien niet weet: een bezoekje aan de Tuinland, Groenrijk of Intratuin is niet perse nodig. Je kunt de boom gemakkelijk online bestellen. Hier zitten meer voordelen aan dan je denkt. Via internet heb je veruit de meeste keuze, een aanhangwagen is niet nodig en als extra service kan je kiezen voor de aanplantservice. Door de boomspecialist wordt de boom netjes bezorgd en op een geschikte plek aangeplant. In de tabel hierna vergelijk je toonaangevende online speciaalzaken en tuincentra waar je de goedkoopste Klimop Hedera colchica Sulpher Heart online bestellen kan. Of klik door naar de pagina over de Bol-eikenboom op stam (Quercus palustris ‘Green Dwarf’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Hedera colchica Sulpher Heart (Klimop) thuis laten bezorgen

 1. Kies het formaat

  Bereken de beste maat & stamomtrek voor de gewenste plek. Bestudeer vooraf goed de regels m.b.t. de erfgrens. En pas ook op voor te veel schaduw.

 2. Het leveren van bomen aan huis

  Veel van de bomen zijn op voorraad en kunnen snel worden verstuurd met speciaal transport. Bomen zijn levende producten. Daarom kunnen ze niet zomaar binnen 1 dag in jouw tuin staan. Je krijgt een dag van tevoren een notificatie met het precieze bezorgmoment. Je order wordt doorgaans tot in de tuin geleverd.

 3. Het kiezen van de standplaats

  Kies een plek die voldoende lucht- en waterdoorlatend is en dagelijks voldoende zon krijgt. De Klimop kan je het beste aanplanten op een plek met Halfschaduw, Zon. Houd ook rekening met de wet- en regelgeving: Volgens de wet moet een boom minimaal 2 meter van de erfgrens staan, behalve als deze niet boven de schutting uitkomt. Andere aspecten die van belang zijn: schaduw, wortels, bewatering, tegelwerk.

 4. Aanplanten van de boom

  Zo’n Klimop Hedera colchica Sulpher Heart is aan te planten in Alle, Kleigrond, Normale grond, Veengrond. Zorg dat de wortels niet in aanraking komen met straatzand. Zorg voor een plantgat waarin de boomwortel comfortabel past. Dit moet net wat breder zijn de de kluit/pot maar niet te diep. Zorg dat het plantgat mooi horizontaal is en kijk uit dat je de boom niet te diep plant. Boor 2 boompalen in de grond voor meer stabiliteit.

 5. Onderhouden

  Zodra de boom in de grond staat is het belangrijk om de grond vochtig te houden. Dit is met name belangrijk tijdens het bloeiseizoen (September, Oktober). De boom heeft water nodig vanaf het moment dat de sapstroom op gang komt tot hij de bladeren weer verliest (vaak oktober/november). In de drogere maanden is het verstandig om regelmatig extra water toe te dienen.

Klimop goedkoop online bestellen en laten bezorgen

Bekijk aanbiedingen en laat een boom in jouw tuin bezorgen

Verzorgingsinformatie over de Hedera colchica ‘Sulpher Heart’

De Hedera colchica ‘Sulpher Heart’ is een prachtige, snel groeiende Klimop. De Hedera colchica ‘Sulpher Heart’ kan tot wel 500cm hoog worden. Het mooie brede, leerachtige blad is gemarmerd geelgroen van kleur. In de herfst bloeit de plant met onopvallende, bolvormige bloemen waar bijen gek op zijn, gevolgd door zwarte besjes in de winter. Deze Klimop is zeer winterhard en groenblijvend en is daardoor een kleurrijke aanvulling op uw wintertuin. De Hedera colchica ‘Sulpher Heart’ komt het beste tot zijn recht als bodembedekker of klimplant. Plaats deze Klimop op droge tot vochthoudende, goed doorlatende, voedselrijke grond in de volle zon of halfschaduw. Bij het aanplanten kunt u het beste Aanplantgrond gebruiken. Hij kan doorgroeien tot ongeveer 300 cm. Als groeiwijze kan je uitgaan van: Klimmend. Qua kleuren zie je voornamelijk Geel, Groen, Zwart. De bloeitijd is September, Oktober. U plant de boom het beste op een plek met Halfschaduw, Zon. De beste (meest ideale) grond is: Alle, Kleigrond, Normale grond, Veengrond. Goed om te weten: deze Hedera is groenblijvend. De boom behoud ook in de winter zijn bladeren. Verder is de boom wel vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. De boom geeft in de herfstmaanden geen herfstkleuren. Klik ook door voor meer informatie over de Bol-eikenboom op stam (Quercus palustris ‘Green Dwarf’).

Maximale hoogte300 cm
GroeivormKlimmend
Geschikte grondAlle, Kleigrond, Normale grond, Veengrond
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendJa
Type vruchtNiet eetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenJa
HerfstverkleuringNee
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Hedera colchica ‘Sulpher Heart’ april 2024
Wat is de kleur van de Hedera colchica Sulpher Heart?

De bladkleur is Geel, Groen, Zwart. De bladeren komen tot bloei in September, Oktober. Belangrijk om te weten: de boom is groenblijvend. De boom behoud ook in de winter zijn bladeren.

Welke grond is geschikt voor het planten van deze boom?

De aanplantplek moet volledig vrij zijn van o.a. bekabeling, grind, stronken, oude beplanting enzovoort. Zo kunnen de wortels zich goed vestigen. Zorg er ook voor dat de grond genoeg waterdoorlatend is. Het advies is een van de volgende grondsoorten te kiezen: Alle, Kleigrond, Normale grond, Veengrond.

Welke standplaats kiezen voor de Klimop?

De beste standplaats voor dit type boom is Halfschaduw, Zon. Het stuk tuin waar deze boom gaat staan mag niet te nat of droog zijn. Houd rekening met uw buren: een boom mag volgens de wet niet binnen 2 meter van de erfgrens staan. Denk tenslotte ook aan mogelijke ongewenste schaduw en wortelopdruk.

Op welke manier kan ik de Hedera colchica Sulpher Heart Klimop in mijn tuin laten bezorgen?

Jij kan een Klimop probleemloos bij u thuis laten bezorgen. Online vind je diverse soorten groottes en andere benodigdheden zoals set met boompalen of potgrond. De gehele aankoop wordt netjes thuis afgeleverd door een bezorgservice met grote wagens & aanhangers. De geschatte levertijd is circa 5 – 7 dagen.

Wat betekent aanplantservice?

Als je kiest voor de aanplantservice wordt de voordelige Hedera colchica Sulpher Heart aanbieding afgeleverd en aangeplant door een deskundige boomverzorger. Hierdoor hoef jij eigenlijk niet veel meer zelf te doen en ben je er verzekerd van dat je tuin er straks heel mooi uit gaat zien. Soms krijg je zelfs extra garantie. Let op: de aanplantplek moet schoon zijn, dus geen worteldoek, stronken, bekabeling, oude wortels, puin en grind en de plek moet goed bereikbaar zijn voor de koeriers.

Plaats een reactie