Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

struikklimop-hedera-colchica-arborescens-bestellen-bezorgen

Struikklimop (Hedera colchica ‘Arborescens’) online bestellen

De Struikklimop (Hedera colchica ‘Arborescens’) goedkoop online bestellen en laten thuisbezorgen? Dat is hier mogelijk! Op dit platform bieden wij uitgebreide informatie over deze Hedera. Wil je bestellen? Klik dan direct door naar een van de getoonde tuincentra of bomenwinkels. Als je kiest voor de aanplantservice dan wordt jouw bestelling zelfs in jouw tuin geplant. De kleur van de boom is Groen, Wit, Zwart. De aanbevolen standplaats is Halfschaduw, Zon en de bloeitijd is Juli, Augustus. Uiteindelijk wordt deze boom circa 150 cm. Dit type Struikklimop is al te koop voor €7,54.

Naam boomStruikklimop (Hedera colchica ‘Arborescens’)
Latijnse naamHedera colchica Arborescens
CategorieHedera
Verkoopprijs v.a.€7,54
KleurenGroen, Wit, Zwart
Ideale standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeiperiodeJuli, Augustus

Struikklimop (Hedera colchica Arborescens) thuis bezorgen (april 2024)

De Hedera colchica ‘Arborescens’ is tegenwoordig erg populair. Bomen verschaffen plekken voor verkoeling op warme dagen, leggen koolstofdioxide (CO2) vast en kunnen zelfs de waarde van jouw woning verhogen. Wil jij jouw tuin een upgrade geven? In dat geval is deze Hedera zeker een hele leuke mogelijkheid. Goed om te weten: tegenwoordig hoef je niet naar een tuincentrum zoals Tuinland, Groenrijk of Intratuin. Je bestelt jouw favoriete boom tegenwoordig moeiteloos online. Online bomen bestellen biedt uitkomst. Je kiest zelf jouw ideale maat, een aanhangwagen is niet nodig en kan eventueel gebruik maken van een aanplantservice. Met deze dienst wordt de boom geleverd, aangeplant en voor het eerst onderhouden. In de tabel hieronder vergelijk je meerdere online aanbieders en tuincentra waar je de goedkoopste Struikklimop Hedera colchica Arborescens online bestellen kan. Zie ook meer informatie over de Buxus piramide (Buxus sempervirens).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Hedera colchica Arborescens (Struikklimop) thuis laten bezorgen

 1. Kies variant en hoogte

  Kies het gewenste formaat en stamomtrek van de boom. Bekijk wel even wat de wet- en regelgeving is. Zorg dat u anderen niet tot overlast bent.

 2. Wil jij de boom laten leveren?

  De meeste producten zijn voorradig en kunnen binnen enkele werkdagen opgestuurd worden met een speciale koeriersdienst. Bomen zijn levende producten. Om die reden duurt het bezorgen allemaal net wat langer. Een dag voor levering ontvang je een bericht hoe laat de koerier bij jou is. Je artikel wordt (mits vrij toegankelijk) in de tuin geleverd.

 3. Het kiezen van de standplaats

  Kies een plek die het water goed afvoert en goed zonlicht krijgt. De Struikklimop gedijt het beste op een plekje met Halfschaduw, Zon. Neem ook de locale wetgeving in acht: Een nieuwe boom dient 2 meter van de erfgrens neergezet te worden, tenzij deze niet boven de schutting uitkomst. Denk bij het kiezen van de standplaats ook aan snoeiwerk, tegelwerk, schaduw, groeiwijze.

 4. Hoe plant ik een boom?

  Zo’n Struikklimop Hedera colchica Arborescens kan men aanplanten in Kleigrond, Normale grond, Veengrond, Zandgrond. Gebruik nooit wit (straat)zand. Neem een schep en graaf een gat waarin de boom rechtop kan komen te staan. Let erop dat dit net wat breder is dan de pot/kluit, en zo’n 10cm dieper. Zet de boom nu rechtop in het plantgat en kijk uit dat je de boom niet te diep plant. Plaats indien nodig boompalen voor aanvullende ondersteuning.

 5. Boomonderhoud

  Na het aanplanten is het essentieel om genoeg water te geven. Met name in het groeiseizoen (Juli, Augustus). Je moet de boom voldoende water geven vanaf het moment dat de sapstroom op gang komt tot het blad valt in de herfst. Tijdens de zomerdagen wordt aangeraden om de boom wat extra water te geven.

Struikklimop goedkoop bestellen en aan huis laten bezorgen

Check aanbiedingen en kies voor bezorging tot in de tuin

Adviezen en informatie over de Hedera colchica ‘Arborescens’

De Hedera colchica ‘Arborescens’, ook wel Struikklimop genoemd, is een zeer veelzijdige plant. De Hedera colchica ‘Arborescens’ kan gebruikt worden als bodembedekker, maar ook als klein haagje of gewoon solitair. De maximale hoogte is 100 cm. Het soepele blad van deze struikklimop is glanzend groen en valt niet af. De Hedera colchica ‘Arborescens’ groeit breed uit. In de maanden juli en september bloeit deze klimop soort met gele knopjes waar bijen gek op zijn. Deze knoppen openen zich in de herfst en vormen dan zwarte bessen. Deze Struikklimop is zeer winterhard. Plant de Hedera colchica ‘Arborescens’ op een willekeurige plek. Voor een gezonde plant is het belangrijk de plant ieder jaar te snoeien. Gebruik bij het aanplanten Aanplantgrond. De maximale groeihoogte is ongeveer 150 cm. De groeiwijze is Klimmend. Qua kleuren zie je voornamelijk Groen, Wit, Zwart. Het groeiseizoen is in Juli, Augustus. Deze boom voelt zich het beste thuis in de Halfschaduw, Zon. Het advies wat betreft aanplantgrond is: Kleigrond, Normale grond, Veengrond, Zandgrond. Tip: deze Hedera is groenblijvend. De boom behoud ook in de winter zijn bladeren. Verder is de boom wel vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. De bladeren geven in de herfst geen herfstkleuren. Klik ook door voor meer informatie over de Buxus piramide (Buxus sempervirens).

Maximale hoogte150 cm
GroeivormKlimmend
Geschikte grondKleigrond, Normale grond, Veengrond, Zandgrond
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendJa
Type vruchtNiet eetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenJa
HerfstverkleuringNee
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Hedera colchica ‘Arborescens’ april 2024
Welke kleur geven de bladeren van de Hedera colchica Arborescens?

De bladkleur is Groen, Wit, Zwart. De groeiperiode is Juli, Augustus. Belangrijk om te weten: de boom is groenblijvend. De boom behoud ook in de winter zijn bladeren.

Voor welke grondsoort is deze boom geschikt?

De plek waar de boom geplant gaat worden dient vrij te zijn van worteldoek, grind, puin, stronken enzo. Zo kunnen de wortels zich goed ontwikkelen. Zorg er ook voor dat de grond genoeg waterdoorlatend is. De boom kan je planten met de volgende grondsoorten: Kleigrond, Normale grond, Veengrond, Zandgrond.

Welke standplaats kiezen voor de Struikklimop?

De juiste standplaats voor dit type boom is Halfschaduw, Zon. De grond moet niet te droog maar ook zeker niet te nat zijn. Denk ook aan omwonenden: zo moet een boom minimaal 2 meter van de schutting staan. Onderzoek ook aspecten zoals mogelijke ongewenste schaduw en wortels die in de toekomst de bestrating kunnen beschadigen.

Hoe snel kan ik de Hedera colchica Arborescens Struikklimop thuis laten leveren?

Je kunt zo’n Struikklimop eenvoudig aan huis laten bezorgen. Bij de boom-expert kan je kiezen uit meerdere hoogtes, varianten en andere benodigdheden zoals binddraad en aanplantgrond. De gehele aankoop wordt netjes thuis afgeleverd door een speciale koeriersdienst. De bezorgtijd is zo’n 4 of 6 dagen.

Wanneer kiezen voor de aanplantservice?

Via de aanplantservice wordt de voordelige Hedera colchica Arborescens aanbieding in de tuin afgeleverd en volledig aangeplant door een erkende bomenspecialist. Door deze handige service wordt al het werk uit handen genomen en weet je 100% zeker dat het juist geplant wordt. Er zijn tuinwinkels die zelf groeigarantie op de aankoop bieden. Belangrijk: de plantplaats moet schoon zijn, dus geen bekabeling, worteldoek, puin en grind, straatwerk, stronken en moet bereikbaar zijn met de kruiwagen.

Plaats een reactie