Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

iepenboom-bestellen-bezorgen

Iepenboom online bestellen

De Iepenboom eenvoudig online bestellen en thuis laten bezorgen? Dat kan heel eenvoudig en snel. Op onze bomen-vergelijker tref je handige informatie over deze Iepenboom. Enthousiast? Bestel dan direct bij jouw favoriete boom-webshop of tuincentrum. Kies je voor de aanplantservice? Dan wordt het niet alleen bezorgd, maar ook netjes geplant. De kleuren van het blad zijn Geel, Groen, Wit. Deze boom verlangt een plekje in de Halfschaduw, Zon. De groeiperiode is April, Mei, Juni. Hij kan behoorlijk groot worden, tot wel 600 cm. Deze Iepenboom kan je al laten bezorgen vanaf €55,50.

Naam boomIepenboom
Latijnse naamUlmus
Vanafprijs€55,50
KleurGeel, Groen, Wit
Ideale standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeiperiodeApril, Mei, Juni

Iepenboom (Ulmus) bezorgen aan huis (juni 2024)

De Ulmus is een aanwinst voor elke tuin. Bomen bieden schaduw, zorgen voor zuurstof en zorgen voor diepte in je tuin. Zoek jij naar een unieke tuinbeleving? Dan is deze Iepenboom het overwegen waard. Het fijne is: je hoeft niet naar een tuincentrum zoals de Tuinland, Groenrijk of Intratuin. Je kunt bomen als deze namelijk ook online bestellen. Dit biedt verschillende voordelen. Via internet heb je veruit de meeste keuze, jij hoeft niet zelf te sjouwen met zware spullen en met de aanplantservice weet je zeker dat alles goed gaat. Door deze expert worden bomen thuisbezorgd, in de grond geplant, en ontvang je instructies. In de bijgaande tabel vergelijk je diverse online bomenwinkels en tuincentra waar je de goedkoopste Iepenboom Ulmus online bestellen kan. Of bekijk meer over de Honingboom.

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Ulmus (Iepenboom) thuis laten bezorgen

 1. Kies het formaat

  Kies de hoogte en de stamomtrek van de boom. Kijk ook altijd even naar de gemeentelijke regels omtrent de erfgrens. Je wilt buren of omwonenden niet tot last zijn.

 2. Het leveren van bomen aan huis

  Veel van de bomen zijn voorradig en kunnen binnen enkele werkdagen opgestuurd worden naar jouw woning. Het bezorgen van (levende) bomen is niet heel eenvoudig. Alles moet natuurlijk onbeschadigd en in goede staat worden afgeleverd. Je krijgt meestal een dag voor levering een notificatie met het precieze bezorgmoment. Jouw boom wordt in jouw tuin bezorgd (op voorwaarde dat deze goed toegankelijk is).

 3. Een geschikte standplaats kiezen

  Kies een plek die het water goed afvoert en dagelijks voldoende zon krijgt. De Iepenboom voelt zich het beste thuis op een locatie met Halfschaduw, Zon. Houd ook rekening met de wet- en regelgeving: Bomen plant je standaard 2 meter uit de erfgrens, tenzij hij minder hoog dan de schutting is. Andere aspecten die van belang zijn: wortels, groeiwijze, tegelwerk, schaduw.

 4. Hoe moet ik een boom planten

  Zo’n Iepenboom Ulmus kunt u aanplanten in Alle, Normale grond. Let op: vermijd ten alle tijde straatzand. Neem een schep en graaf een gat waarin de boom komt te staan. De kluit moet er ruim inpassen, maar beperk de diepte in verband met rotten. Plaats de boom voorzichtig in het plantgat en controleer of de boom niet te diep staat. Boor 2 boompalen in de grond voor extra stevigheid.

 5. Verzorgen

  Na het aanplanten is het essentieel om de grond nat te houden, maar geef niet teveel water! Vooral in het bloeiseizoen (April, Mei, Juni). De waterbehoefte van bomen neemt toe vanaf het moment dat deze in blad komt tot en met het moment dat hij zijn blad weer verliest. In een periode van droogte is het slim om regelmatig extra water toe te dienen.

Iepenboom goedkoop bestellen en aan huis laten bezorgen

Check aanbiedingen en kies voor bezorging tot in de tuin

Overzicht soorten UlmusBekijk alle planten in deze categorie:

Hoe snel kan ik de Ulmus Iepenboom thuis laten leveren?

Jij kan de Iepenboom probleemloos laten leveren aan huis. Bij online bomenwinkels vind je diverse soorten groottes en andere benodigdheden zoals een boompalenset of grond voeding. De complete bestelling wordt aan huis geleverd door een gespecialiseerde bezorgdienst. Dit duurt doorgaans 1 tot 2 weken.

Wat is de aanplantservice?

Door gebruik te maken van de aanplantservice wordt jouw voordelige Ulmus aanbieding in jouw voor- of achtertuin bezorgd en aangeplant door een professionele boomverzorger. Daardoor hoef je zelf eigenlijk niets te doen en weet je zeker dat het juist geplant wordt. Soms heb je zelfs recht op aangroeigarantie. Niet vergeten: de plek waar je het laat planten dient compleet toegankelijk te zijn zonder bekabeling, straatwerk, worteldoek, stronken, puin en grind en de plek moet goed bereikbaar zijn voor de koeriers.

Plaats een reactie