Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

japanse-sierkers-op-stam-prunus-serrulata-kanzan-bestellen-bezorgen

Japanse sierkers op stam (Prunus serrulata ‘Kanzan’) online bestellen

De Japanse sierkers op stam (Prunus serrulata ‘Kanzan’) online bestellen en in de tuin laten bezorgen? Wij helpen je graag verder! Op onze bomen-vergelijker check je veel informatie en verzorgingstips voor deze Japanse sierkers. Enthousiast? Bestel dan direct bij een van onze partners. Door gebruik te maken van de aanplantservice wordt het niet alleen bezorgd, maar ook netjes geplant. De kleur van de boom is Bruin, Groen, Roze, Zwart. De beste standplaats is Halfschaduw, Zon. Hij begint te boeien in April, Mei. Hij kan behoorlijk groot worden, tot wel 350 cm. Dit type Japanse sierkers op stam kan jij online kopen vanaf €74,25.

Naam boomJapanse sierkers op stam (Prunus serrulata ‘Kanzan’)
Latijnse naamPrunus serrulata Kanzan
CategorieJapanse sierkers
Vanafprijs€74,25
KleurenBruin, Groen, Roze, Zwart
Ideale standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeimaandenApril, Mei

Japanse sierkers op stam (Prunus serrulata Kanzan) thuis bezorgen (mei 2024)

De Prunus serrulata ‘Kanzan’ is een echte eyecatcher. Bomen verschaffen koele plekken in de tuin, ecologisch evenwicht en beperken de toevoer van overtollige neerslag. Wil jij jouw tuin een upgrade geven? In dat geval is deze Japanse sierkers een hele goede optie. En het leuke is: een bezoekje aan de Tuinland, Intratuin of Groenrijk is niet nodig. Je kunt deze boom namelijk gewoon online kopen. Hier zitten meer voordelen aan dan je denkt. Via internet heb je veruit de meeste keuze, jij hoeft niet zelf te sjouwen met zware spullen en kan eventueel gebruik maken van een aanplantservice. Door de boomspecialist worden bomen thuisbezorgd, in de grond geplant, en ontvang je instructies. In onderstaande tabel vergelijk je betrouwbare online bomenshops en tuincentra waar je de goedkoopste Japanse sierkers op stam Prunus serrulata Kanzan online kan kopen. Of bekijk meer over de Bolamberboom op stam (Liquidambar styraciflua ‘Gum Ball’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Prunus serrulata Kanzan (Japanse sierkers op stam) thuis laten bezorgen

 1. Kies de gewenste maat

  Bepaal de ideale maat en stamomtrek voor je tuin. Houd vooraf rekening met de regels. En kijk ook goed hoe groot de boom wordt.

 2. Wil jij de boom laten leveren?

  De meeste producten worden binnen ongeveer een week verstuurd met speciaal transport. Er komt veel kijken bij het bezorgen van (levende) bomen. Daarom kunnen ze niet zomaar binnen 1 dag in jouw tuin staan. Ongeveer 24 uur voor levering krijg je een notificatie met het precieze bezorgmoment. Jouw product wordt netjes tot in de tuin bezorgd.

 3. Juiste standplaats kiezen

  Zorg voor een plek die voldoende lucht- en waterdoorlatend is en dagelijks voldoende zon krijgt. De Japanse sierkers op stam kan je het beste aanplanten op een plek met Halfschaduw, Zon. Check ook bij de gemeente de wetgeving omtrent erfgrens: Bomen dienen op minimaal 2 meter van de erfgrens geplant te worden, behalve als deze niet boven de schutting uitkomt. Let ook op andere aspecten zoals snoeiwerk, bewatering, schaduw, wortels.

 4. De aanplanting

  Zo’n Japanse sierkers op stam Prunus serrulata Kanzan plant je het beste in Alle, Humus, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond. Gebruik nooit wit (straat)zand. Zorg voor een plantgat waarin de kluit voldoende ruimte heeft. Het gat moet 1 tot 3 keer groter is dan de kluit van de boom. Til de boom voorzichtig in het gat en koop voedingsrijke aanplantgrond. Monteer eventueel ook boompalen voor aanvullende ondersteuning.

 5. Verzorgen

  Wanneer je de boom netjes geplant hebt is het essentieel om de boom voldoende water geven. Met name in de groeiperiode (April, Mei). Bomen hebben veel water nodig vanaf het moment dat de sapstroom op gang komt tot hij de bladeren weer verliest (vaak oktober/november). Tijdens de zomerdagen wordt aangeraden om wekelijks te sproeien.

Japanse sierkers op stam goedkoop bestellen en razendsnel laten bezorgen

Vergelijk acties en laat het zonder gedoe in jouw eigen tuin leveren

Adviezen en informatie over de Prunus serrulata ‘Kanzan’

Deze japanse sierkers op stam (Prunus serrulata ‘Kanzan’) heeft een prachtige donkerroze bloeiwijze in het voorjaar. Het jonge blad van de Japanse sierkers op stam is brons en verkleurt naar groen. De japanse sierkers (Prunus serrulata ‘Kanzan’) heeft prachtige gevulde bloemen, die opvallen door hun donkerroze kleur. de japanse sierkers op stam is goed winterhard. Staat het liefst op een plek in de zon of halfschaduw in een goed doorlatende grond. Het beste kunt u deze japanse sierkers in het voorjaar snoeien na de bloei. Plaats een boompaal bij deze japanse sierkers en gebruik tuinplantengrond bij het planten. Qua hoogte kan deze boom uitkomen op circa 350 cm. De groeiwijze wordt gedefinieerd als Opgaand, Vaasvormig, Vertakt. De kleur van het blad is Bruin, Groen, Roze, Zwart. De bloeitijd is April, Mei. Hij houdt van een standplaats in de Halfschaduw, Zon. Het advies wat betreft aanplantgrond is: Alle, Humus, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond. Niet vergeten: deze Japanse sierkers is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. Ook is deze boom niet vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. In de herfstmaanden krijgt deze boom prachtige herfstkleuren. Bekijk ook meer informatie over de Bolamberboom op stam (Liquidambar styraciflua ‘Gum Ball’).

Maximale hoogte350 cm
GroeivormOpgaand, Vaasvormig, Vertakt
Geschikte grondAlle, Humus, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond
WaterbehoefteDroog, Normaal
VruchtgevendNee
Type vruchtN.v.t.
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringJa
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Prunus serrulata ‘Kanzan’ mei 2024
Welke kleur heeft het blad van de Prunus serrulata Kanzan?

De kleur van het blad is Bruin, Groen, Roze, Zwart. De groeiperiode is April, Mei. Belangrijk detail: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

Voor welke grondsoort is deze boom geschikt?

De aanplantplek dient compleet toegankelijk te zijn zonder oude beplanting, puin, grind, straatwerk enz. Zo kan de boom goed wortelen. Het is van belang dat de grond rul is en zo goed waterdoorlatend. Kies een van de volgende grondsoorten: Alle, Humus, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond.

Wat is een geschikte standplaats voor de Japanse sierkers op stam?

De aanbevolen standplaats voor dit type boom is Halfschaduw, Zon. Het stuk tuin waar deze boom gaat staan moet niet te nat zijn, maar ook niet te droog. Let op schuttingen & overkappingen: een boom moet bijvoorbeeld 2 meter van een schutting worden geplant. Houd ook rekening met verlies van bladeren en wortels die in de toekomst de bestrating kunnen beschadigen.

Hoe snel kan ik de Prunus serrulata Kanzan Japanse sierkers op stam in mijn tuin laten bezorgen?

Jij kan een Japanse sierkers op stam moeiteloos en snel in de eigen tuin laten bezorgen. Bij de boom-expert kan je kiezen uit allerlei soorten, maten en kan je nog kiezen uit extra’s zoals boom palenboor en grond voeding. De boom wordt netjes bij je thuisbezorgd door een gespecialiseerde bezorgdienst. Dit duurt doorgaans 1 tot 2 weken.

Wat houdt de aanplantservice in?

Door te kiezen voor de aanplantservice wordt jouw voordelige Prunus serrulata Kanzan aanbieding bezorgd en geplant door een professionele boomverzorger. Daardoor hoef jij eigenlijk niet veel meer zelf te doen en ben je er verzekerd van dat het groen op een goede manier geplant wordt. Verschillende leveranciers beloven zelfs een aangroeigarantie. Let op: de plantplaats dient compleet toegankelijk te zijn zonder oude wortels, worteldoek, bekabeling, stronken, puin en grind en de plek moet goed bereikbaar zijn voor de koeriers.

Plaats een reactie