Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

gewone-esdoorn-acer-pseudoplatanus-bruchem-bestellen-bezorgen

Gewone esdoorn (Acer pseudoplatanus ‘Bruchem’) online bestellen

De Gewone esdoorn (Acer pseudoplatanus ‘Bruchem’) online bestellen en laten bezorgen? Dat is hier mogelijk! Op dit platform check je veel nuttige info over deze Gewone esdoorn. Bestellen kan gemakkelijk bij een van de getoonde tuincentra of bomenwinkels. Door gebruik te maken van de aanplantservice wordt de boom ook nog eens geplant door een ervaren hovenier. De kleuren van het blad zijn Geel, Groen. De ideale standplaats is Halfschaduw, Zon. De groeiperiode is April, Mei. De uiteindelijke hoogte is circa 1000 cm. Deze Gewone esdoorn is al te koop voor €51,25.

Naam boomGewone esdoorn (Acer pseudoplatanus ‘Bruchem’)
Latijnse naamAcer pseudoplatanus Bruchem
CategorieGewone esdoorn
Vanafprijs€51,25
KleurenGeel, Groen
Ideale standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeiperiodeApril, Mei

Gewone esdoorn (Acer pseudoplatanus Bruchem) thuis laten bezorgen (april 2024)

De Acer pseudoplatanus ‘Bruchem’ geeft je tuin een unieke uitstraling. Bomen bieden plekken voor verkoeling op warme dagen, ze dempen het geluid van de omgeving en verhogen zelfs de waarde van vastgoed. Wil jij jouw tuin een upgrade geven? In dat geval is dit type Gewone esdoorn iets wat je kunt overwegen. Het fijne is: je hoeft niet naar een tuincentrum zoals de Tuinland, Groenrijk of Intratuin. Je kunt deze boom namelijk gewoon online kopen. Hier zitten meer voordelen aan dan je denkt. Bij online tuincentra heb je ontzettend veel keuze, je hoeft zelf geen aanhangwagen te huren en als extra service kan je kiezen voor de aanplantservice. Bij deze service wordt de boom ook nog eens op de juiste wijze voor je geplant. In de tabel hierna vergelijk je erkende online bomenwinkels en tuincentra waar je de goedkoopste Gewone esdoorn Acer pseudoplatanus Bruchem online kunt bestellen. Of bekijk meer over de Appelboom (Malus domestica ‘Groninger Kroon’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Acer pseudoplatanus Bruchem (Gewone esdoorn) thuis laten bezorgen

 1. Kies de hoogte

  Bereken de beste maat & stamomtrek voor de gewenste plek. Kijk ook altijd even naar de gemeentelijke regels omtrent de erfgrens. En kijk ook goed hoe groot de boom wordt.

 2. Thuisbezorging van de boom

  De meeste producten zijn op voorraad en kunnen snel worden verstuurd naar het gewenste afleveradres. Bomen zijn levende producten. Daarom kunnen ze niet zomaar binnen 1 dag in jouw tuin staan. Een dag voor levering ontvang je een bericht hoe laat de koerier bij jou is. Jouw product wordt netjes tot in de tuin bezorgd.

 3. Bepaal de juiste standplaats

  Kies een plek die een compostrijke waterdoorlatende grond heeft en en genoeg licht krijgt. De Gewone esdoorn voelt zich het beste thuis op een locatie met Halfschaduw, Zon. Kijk ook wat de wet- en regelgeving is: Volgens de wet moet een boom minimaal 2 meter van de erfgrens staan, tenzij deze niet boven de schutting uitkomst. Neem ook zaken in acht als tegelwerk, bewatering, schaduw, groeiwijze.

 4. Het planten van de boom

  Zo’n Gewone esdoorn Acer pseudoplatanus Bruchem kan aangeplant worden in Alle, Normale grond. Voorkom altijd het gebruik van wit (straat)zand. Maak een mooi rond plantgat waarin de boomwortel comfortabel past. Let erop dat dit net wat breder is dan de pot/kluit, en zo’n 10cm dieper. Zet de boom nu rechtop in het plantgat en vul het deels met aanplantgrond. Bestel wanneer nodig ook boompalen om scheefgroei tegen te gaan.

 5. Boomonderhoud

  De de beplanting is het cruciaal om de boom regelmatig water te geven. Met name in de bloeiperiode (April, Mei). De waterbehoefte van bomen neemt toe vanaf het moment dat de blaadjes beginnen te groeien tot het blad valt in de herfst. Tijdens de zomerdagen is het slim om de boom wat extra water te geven.

Gewone esdoorn goedkoop bestellen en thuisbezorgen

Vergelijk acties en laat een boom in jouw tuin bezorgen

Tips en informatie over de Acer pseudoplatanus ‘Bruchem’

Deze gewone esdoorn (Acer pseudoplatanus ‘Bruchem’) is een mooi boom die een eironde kroon vormt met een goed doorgaande kroon. Op jonge leeftijd is deze gewone esdoorn (Acer pseudoplatanus ‘Bruchem’) bijna zuil vorm groeiend, pas later wordt de boom breder. De bladeren van deze gewone esdoorn zijn aan de bovenzijde diepgroen en aan de onderzijde blauwgrijs. De bloemen in deze esdoorn zijn geel groen van kleur en komen in april net voor de bladontwikkeling. Plaats een boompaal bij de boom en gebruik aanplantgrond bij het planten. Qua hoogte kan deze boom uitkomen op circa 1000 cm. De groeiwijze van deze boom definiëren wij als: Kroonvorm. Samenvatting van de kleur: Geel, Groen. De groeiperiode is April, Mei. De beste standplaats is Halfschaduw, Zon. De beste grondsoort om hem te planten is: Alle, Normale grond. Belangrijk detail: deze Gewone esdoorn is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. Ook is deze boom niet vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. In de herfst geeft de boom geen herfstkleuren. Meer bomen bekijken? Zie ook de Appelboom (Malus domestica ‘Groninger Kroon’).

Maximale hoogte1000 cm
GroeivormKroonvorm
Geschikte grondAlle, Normale grond
WaterbehoefteDroog, Normaal
VruchtgevendNee
Type vruchtN.v.t.
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringNee
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Acer pseudoplatanus ‘Bruchem’ april 2024
In welke kleur komt het blad van de Acer pseudoplatanus Bruchem?

De kleur van het blad is Geel, Groen. Hij komt tot bloei in April, Mei. Belangrijk om te weten: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

In welke grond dien ik deze boom te planten?

De plek waar je de boom plant moet volledig vrij zijn van o.a. puin, straatwerk, bekabeling, worteldoek enz. Zo kan de boom goed wortelen. Idealiter is de bodem rijk aan voedingsstoffen en goed waterdoorlatend. De boom kan je planten met de volgende grondsoorten: Alle, Normale grond.

Welke standplaats kiezen voor de Gewone esdoorn?

De beste standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon. De aarde moet niet te nat en niet te droog zijn. Let op schuttingen & overkappingen: plant de boom minimaal 2 meter uit de erfgrens. Houd ook rekening met mogelijke ongewenste schaduw en opgedrukte tegels door wortelopdruk.

Wanneer kan ik de Acer pseudoplatanus Bruchem Gewone esdoorn aan huis laten leveren?

Jij kan een Gewone esdoorn zonder gedoe laten bezorgen tot in de tuin. Bij online bomenwinkels vind je diverse soorten groottes en andere essentials zoals set met boompalen en bemesting. De gehele aankoop wordt netjes thuis afgeleverd door een gespecialiseerde bezorgdienst. Reken echter wel op bezorgtijden van doorgaans 1 tot 2 weken.

Waarom kiezen voor de aanplantservice?

Door middel van de aanplantservice wordt deze voordelige Acer pseudoplatanus Bruchem aanbieding in de tuin afgeleverd en volledig aangeplant door een ervaren boomspecialist. Op die manier wordt al het werk uit handen genomen en kan je ervanuit gaan dat je tuin er straks heel mooi uit gaat zien. In sommige gevallen krijg je extra garantie. Belangrijk: de aanplantplek moet vrij zijn van worteldoek, stronken, straatwerk, oude wortels, puin en grind en moet bereikbaar zijn voor de bezorgers.

Plaats een reactie