Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

japanse-sierkers-op-stam-prunus-subhirtella-autumnalis-rosea-bestellen-bezorgen

Japanse sierkers op stam (Prunus subhirtella ‘Autumnalis Rosea’) online bestellen

De Japanse sierkers op stam (Prunus subhirtella ‘Autumnalis Rosea’) goedkoop online bestellen en laten thuisbezorgen? Dat is hier mogelijk! Op deze website bieden wij uitgebreide informatie over deze Japanse sierkers. Of bestel direct bij een van de getoonde tuincentra of bomenwinkels. Geholpen door de aanplantservice wordt de boom geplant door een ervaren boomverzorger. De bladkleur is mooi: Groen, Roze. De aanbevolen standplaats is Halfschaduw, Zon. De groeiperiode is Maart, November. De maximale hoogte is ongeveer 275 cm. Dit type Japanse sierkers op stam kan jij online kopen vanaf €58,50.

Naam boomJapanse sierkers op stam (Prunus subhirtella ‘Autumnalis Rosea’)
Latijnse naamPrunus subhirtella Autumnalis Rosea
CategorieJapanse sierkers
Verkoopprijs v.a.€58,50
KleurenGroen, Roze
Beste standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeiperiodeMaart, November

Japanse sierkers op stam (Prunus subhirtella Autumnalis Rosea) thuis bezorgen (april 2024)

De Prunus subhirtella ‘Autumnalis Rosea’ is tegenwoordig erg populair. Bomen bieden verkoeling, reinigen de lucht en dieren zijn er gek op. Wil je een tuin volledig opnieuw opbouwen? Dan is deze Japanse sierkers een hele goede optie. Goed om te weten: tegenwoordig hoef je niet naar een tuincentrum zoals Tuinland, Groenrijk of Intratuin. Je kunt de boom gemakkelijk online bestellen. Online bestellen biedt tal van voordelen. Je kiest zelf jouw ideale maat, je hebt geen aanhangwagen nodig en als extra service kan je kiezen voor de aanplantservice. Met deze dienst wordt de boom niet alleen bezorgd maar ook geplant. In deze tabel vergelijk je betrouwbare online bomenshops en tuincentra waar je de goedkoopste Japanse sierkers op stam Prunus subhirtella Autumnalis Rosea online bestellen kan. Of bekijk meer over de Bolesdoorn op stam (Acer campestre ‘Nanum’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Prunus subhirtella Autumnalis Rosea (Japanse sierkers op stam) thuis laten bezorgen

 1. Kies variant en hoogte

  Bereken de beste maat & stamomtrek voor de gewenste plek. Houd daarbij rekening met de erfgrens en buren. Je wilt buren of omwonenden niet tot last zijn.

 2. Het leveren van bomen aan huis

  De meeste producten worden binnen 5 – 7 werkdagen opgestuurd met een speciale koeriersdienst. Er komt veel kijken bij het bezorgen van (levende) bomen. Dit gebeurt met de grootste zorg en precisie (voor kwaliteitsgarantie). Ongeveer 24 uur voor levering krijg je een bericht hoe laat de koerier bij jou is. Je order wordt in jouw tuin bezorgd (op voorwaarde dat deze goed toegankelijk is).

 3. De standplaats van de boom

  Kies een plek in de tuin die genoeg waterdoorlatend is en dagelijks voldoende zon krijgt. De Japanse sierkers op stam kan je het beste aanplanten op een plek met Halfschaduw, Zon. Neem ook de locale wetgeving in acht: Een nieuwe boom dient 2 meter van de erfgrens neergezet te worden, tenzij deze niet boven de schutting uitkomst. Je moet ook zeker rekening houden met wortels, tegelwerk, snoeiwerk, schaduw.

 4. Het planten van de boom

  Zo’n Japanse sierkers op stam Prunus subhirtella Autumnalis Rosea kan je volgens de kweker planten in Alle, Normale grond. Vermijd altijd wit straatzand. Zorg voor een plantgat waarin de kluit voldoende ruimte heeft. Gaaf een ruim plantgat dat circa 1/3 groter is dan de kluit van de boom. Zet de boom met de kluit voorzichtig in de grond en kijk uit dat je de boom niet te diep plant. Graaf boompalen in om de boom stabiel te houden.

 5. Onderhouden

  De de beplanting is het belangrijk om de grond nat te houden, maar geef niet teveel water! Met name in het groeiseizoen (Maart, November). De boom heeft water nodig vanaf het moment dat de sapstroom op gang komt tot hij de bladeren weer verliest (vaak oktober/november). In droge, warme zomers adviseert de kweker om regelmatig extra water toe te dienen.

Japanse sierkers op stam goedkoop bestellen en aan huis laten bezorgen

Vergelijk opties en kies voor bezorging tot in de tuin

Tips en informatie over de Prunus subhirtella ‘Autumnalis Rosea’

Deze japanse sierkers op stam (Prunus subhirtella ‘Autumnalis Rosea’) is een mooie opvallende bloeier. Hij bloeit maar liefst twee keer, namelijk voor en na de winter. De Japanse sierkers op stam (Prunus subhirtella ‘Autumnalis Rosea’) heeft afhangende takken waardoor de boom een mooie sierlijke vorm heeft. Deze japanse sierkers groeid het best in voedzame licht vochtige grond op een plek in de zon of halfschaduw. Snoeien kan in het voorjaar na de bloei. Plaats een boompaal bij de japanse sierkers en gebruik tuinplantengrond bij het planten. Qua hoogte kan deze boom uitkomen op circa 275 cm. De groeiwijze kunnen we samenvatten als Breed / verspreid. De kleur van het blad is Groen, Roze. De groeiperiode is Maart, November. Hij houdt van een standplaats in de Halfschaduw, Zon. De beste aanplantgrond is: Alle, Normale grond. Opmerking: deze Japanse sierkers is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. niet vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. In de herfst geeft de boom geen herfstkleuren. Je leest hier ook meer info over de Bolesdoorn op stam (Acer campestre ‘Nanum’).

Maximale hoogte275 cm
GroeivormBreed / verspreid
Geschikte grondAlle, Normale grond
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendNee
Type vruchtN.v.t.
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringNee
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Prunus subhirtella ‘Autumnalis Rosea’ april 2024
Welke kleur hebben de bladeren van de Prunus subhirtella Autumnalis Rosea?

De belangrijkste kleuren zijn Groen, Roze. Het blad bloeit op in Maart, November. Belangrijk detail: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

Wat is de beste grondsoort voor deze boom?

De plantplaats moet vrij zijn van worteldoek, straatwerk, grind, oude beplanting enzovoort. Zo kunnen de wortels zich goed vestigen. Idealiter is de bodem rijk aan voedingsstoffen en goed waterdoorlatend. Het advies is een van de volgende grondsoorten te kiezen: Alle, Normale grond.

Wat is de ideale standplaats voor de Japanse sierkers op stam?

De juiste standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon. De grond mag niet te nat maar ook niet te droog zijn. Houd rekening met uw buren: een boom moet bijvoorbeeld 2 meter van een schutting worden geplant. Onderzoek ook aspecten zoals mogelijke ongewenste schaduw en wortels die in de toekomst de bestrating kunnen beschadigen.

Hoe snel kan ik de Prunus subhirtella Autumnalis Rosea Japanse sierkers op stam bij mij thuis laten bezorgen?

Jij kan zo’n Japanse sierkers op stam moeiteloos en snel laten bezorgen tot in de tuin. Online vind je verschillende hoogtes, varianten en eventuele hulpmiddelen zoals tuinpalen en grond voeding. De gehele aankoop wordt netjes thuis afgeleverd door een vakkundige bezorgservice. Doorgaans neemt dat wel wat tijd in beslag, circa 5 – 7 dagen.

Wat is de aanplantservice?

Kies je voor de aanplantservice? Dan wordt deze voordelige Prunus subhirtella Autumnalis Rosea aanbieding in jouw voor- of achtertuin bezorgd en aangeplant door een ervaren hovenier. Hierdoor hoeft je niet zelf in de tuin te werken en kan je er rustig vanuit gaan dat het groen op een goede manier geplant wordt. Soms krijg je zelfs extra garantie. Tip: de plek waar je het laat planten dient vrij te zijn van bekabeling, oude wortels, straatwerk, stronken, worteldoek en moet bereikbaar zijn met de kruiwagen.

Plaats een reactie