Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

japanse-sierkers-op-stam-prunus-subhirtella-autumnalis-bestellen-bezorgen

Japanse sierkers op stam (Prunus subhirtella Autumnalis) online bestellen

De Japanse sierkers op stam (Prunus subhirtella Autumnalis) eenvoudig online bestellen en thuis laten bezorgen? Wij helpen je graag verder! Op dit portaal bieden wij veel praktische informatie over deze Japanse sierkers. Of laat direct deze boom bezorgen door een van onze partners. Kies je voor de aanplantservice? Dan wordt de boom netjes voor jou geplant. De bladkleur is mooi: Groen, Roze, Wit. De boom houdt van Halfschaduw, Zon. De groeiperiode is Januari, Februari, Oktober, November. Uiteindelijk wordt deze boom circa 275 cm. Dit type Japanse sierkers op stam is te koop voor prijzen v.a. €58,50.

Naam boomJapanse sierkers op stam (Prunus subhirtella Autumnalis)
Latijnse naamPrunus subhirtella Autumnalis
CategorieJapanse sierkers
Prijsindicatie€58,50
KleurGroen, Roze, Wit
StandplaatsHalfschaduw, Zon
BloeitijdJanuari, Februari, Oktober, November

Japanse sierkers op stam (Prunus subhirtella Autumnalis) laten bezorgen in de tuin (april 2024)

De Prunus subhirtella Autumnalis geeft je tuin een unieke uitstraling. Bomen verschaffen plekken voor verkoeling op warme dagen, leggen koolstofdioxide (CO2) vast en beperken de toevoer van overtollige neerslag. Wil jij jouw tuin een upgrade geven? In dat geval is dit type Japanse sierkers een hele goede optie. En wat veel mensen niet weten: je hoeft daarvoor niet naar een tuincentrum zoals Groenrijk, Intratuin of Tuinland. Je hoeft niet naar een tuincentrum, je kunt het gewoon online bestellen. Online bomen bestellen biedt uitkomst. Je hebt een ruime keuze uit soorten en formaten, je hoeft zelf geen aanhangwagen te huren en kan eventueel gebruik maken van een aanplantservice. Daardoor worden bomen thuisbezorgd, in de grond geplant, en ontvang je instructies. In deze tabel vergelijk je verschillende online bomenwinkels en tuincentra waar je de goedkoopste Japanse sierkers op stam Prunus subhirtella Autumnalis online bestellen kan. Of bekijk meer over de Witte abeel (Populus alba).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Prunus subhirtella Autumnalis (Japanse sierkers op stam) thuis laten bezorgen

 1. Kies variant en hoogte

  Kies het gewenste formaat en stamomtrek van de boom. Houd daarbij rekening met de erfgrens en buren. Je wilt buren of omwonenden niet tot last zijn.

 2. Bezorging van de boom

  Veel bomen worden binnen ongeveer een week verstuurd naar jouw woning. Een boom is een levend organisme. Om die reden duurt het bezorgen allemaal net wat langer. Je krijgt de dag voor levering een bericht hoe laat de koerier bij jou is. Jouw bestelling wordt tot in de tuin bezorgd.

 3. Een standplaats kiezen

  Kies een stukje grond die voldoende lucht- en waterdoorlatend is en en voldoende vrij gelegen is (i.v.m. zonlicht). De Japanse sierkers op stam kan zich goed ontwikkelen op een plaats met Halfschaduw, Zon. Kijk ook wat de wet- en regelgeving is: Volgens de wet moet een boom minimaal 2 meter van de erfgrens staan, bij een heg of stuk is dan 0,5 meter. Denk ook goed aan tegelwerk, wortels, groeiwijze, snoeiwerk.

 4. Het planten van de boom

  Zo’n Japanse sierkers op stam Prunus subhirtella Autumnalis plant je het beste in Alle, Humus, Normale grond, Voedzaam, Zure grond. Zorg dat de wortels niet in aanraking komen met straatzand. Neem een schep en graaf een gat waarin de boom rechtop kan komen te staan. De kluit moet er ruim inpassen, maar beperk de diepte in verband met rotten. Zet de boom met de kluit voorzichtig in de grond en controleer of de boom niet te diep staat. Bestel wanneer nodig ook boompalen om hem te verankeren.

 5. Boomverzorging

  Wanneer je de boom netjes geplant hebt is het cruciaal om de kluit nat te houden. Dit is met name cruciaal in de groeiperiode (Januari, Februari, Oktober, November). De boom heeft water nodig vanaf het moment dat de eerste bladeren uitlopen tot de zomerperiode achter de rug is. In de warme maanden raden we aan de grond regelmatig te bevochtigen.

Japanse sierkers op stam goedkoop bestellen en aan huis laten bezorgen

Bekijk opties en laat het zonder gedoe in jouw eigen tuin leveren

Adviezen en informatie over de Prunus subhirtella Autumnalis

Deze Japanse sierkers op stam (Prunus subhirtella ‘Autumnalis’) is een voor en najaarsbloeier. Hij bloeit maar liefst twee keer namelijk voor de winter en na de winter. De Japanse sierkers op stam (Prunus subhirtella ‘Autumnalis’) heeft afhangende takken en heeft hierdoor een mooie sierlijke vorm. Deze japanse sierkers staat het liefst in doorlatend en voedzaam is op een plek in de zon of half zon. Snoeien kan in het voorjaar na de bloei. Plaats een boompaal bij de japanse sierkers en gebruik tuinplantengrond bij het planten. De maximale groeihoogte is ongeveer 275 cm. Als groeiwijze kan je uitgaan van: Afhangend, Breed / verspreid. Samenvatting van de kleur: Groen, Roze, Wit. De groeiperiode is Januari, Februari, Oktober, November. Hij houdt van een standplaats in de Halfschaduw, Zon. Het advies wat betreft aanplantgrond is: Alle, Humus, Normale grond, Voedzaam, Zure grond. Opmerking: deze Japanse sierkers is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. Tevens is deze boom niet vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. De boom geeft in de herfst mooie herfstkleuren. Meer bomen bekijken? Zie ook de Witte abeel (Populus alba).

Maximale hoogte275 cm
GroeivormAfhangend, Breed / verspreid
Geschikte grondAlle, Humus, Normale grond, Voedzaam, Zure grond
WaterbehoefteDroog, Normaal
VruchtgevendNee
Type vruchtN.v.t.
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringJa
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Prunus subhirtella Autumnalis april 2024
Welke kleur heeft het blad van de Prunus subhirtella Autumnalis?

De bladkleur is Groen, Roze, Wit. Hij komt op een mooie manier tot bloei in Januari, Februari, Oktober, November. Belangrijk detail: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

Wat is de beste grondsoort voor deze boom?

De plaats waar de boom neergezet wordt moet schoon zijn, dus geen puin, oude wortels, bekabeling, grind enzovoort. Dit maakt het wortelen van de boom een stuk eenvoudiger. Daarnaast is het van belang dat de grond genoeg waterdoorlatend is. Volgens de kweker zijn de volgende grondsoorten geschikt: Alle, Humus, Normale grond, Voedzaam, Zure grond.

Welke standplaats kiezen voor de Japanse sierkers op stam?

De ideale standplaats voor dit type boom is Halfschaduw, Zon. De aarde mag niet te nat maar ook niet te droog zijn. Houd rekening met uw buren: zorg dat de plant ten minste 2 meter uit de erfgrens staat. Onderzoek ook aspecten zoals schaduw en wortels die de bestrating omhoog duwen.

Op welke manier kan ik de Prunus subhirtella Autumnalis Japanse sierkers op stam in mijn tuin laten bezorgen?

Je kunt zo’n Japanse sierkers op stam zonder gedoe in de eigen tuin laten bezorgen. Bij de boom-expert kan je kiezen uit diverse soorten groottes en kan je nog kiezen uit extra’s zoals set met boompalen of aanplantgrond. De boom wordt netjes bij je thuisbezorgd door een bezorgservice met grote wagens & aanhangers. Doorgaans neemt dat wel wat tijd in beslag, circa 5 – 7 dagen.

Wanneer kiezen voor de aanplantservice?

Door te kiezen voor de aanplantservice wordt de voordelige Prunus subhirtella Autumnalis aanbieding bezorgd en geplant door een professionele boomspecialist. Met deze extra service hoef je niet alles zelf uit te zoeken en mag je erop vertrouwen dat je tuin er straks heel mooi uit gaat zien. Verschillende leveranciers beloven zelfs een aangroeigarantie. Niet vergeten: de aanplantplek moet goed begaanbaar zijn zonder bekabeling, stronken, worteldoek, puin en grind, oude wortels en moet te bereiken zijn vanaf de weg/straat.

Plaats een reactie