Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

witte-paardekastanje-aesculus-hippocastanum-baumannii-bestellen-bezorgen

Witte paardekastanje (Aesculus hippocastanum ‘Baumannii’) online bestellen

De Witte paardekastanje (Aesculus hippocastanum ‘Baumannii’) goedkoop online bestellen en laten thuisbezorgen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Op onze bomen-vergelijker tonen wij handige informatie over deze Kastanjeboom. Wil je ‘m laten bezorgen? Bestel dan meteen bij een van de weergegeven webshops of tuincentra. Dankzij de aanplantservice wordt de boom geplant door een ervaren boomverzorger. De bladkleur is mooi: Geel, Groen, Wit. Hij houdt van een standplaats in Halfschaduw, Schaduw, Zon en de bloeitijd is April, Mei, Juni. De uiteindelijke hoogte is circa 1000 cm. Dit type Witte paardekastanje kan jij online kopen vanaf €69,25.

Naam boomWitte paardekastanje (Aesculus hippocastanum ‘Baumannii’)
Latijnse naamAesculus hippocastanum Baumannii
CategorieKastanjeboom
Verkoopprijs v.a.€69,25
KleurGeel, Groen, Wit
StandplaatsHalfschaduw, Schaduw, Zon
BloeitijdApril, Mei, Juni

Witte paardekastanje (Aesculus hippocastanum Baumannii) thuis bezorgen (april 2024)

De Aesculus hippocastanum ‘Baumannii’ is een echte eyecatcher. Bomen zorgen voor een eigen microklimaat, ze dempen het geluid van de omgeving en dieren zijn er gek op. Wil jij jouw tuin opvrolijken? Dan is deze Kastanjeboom het overwegen waard. Het mooie is: je hoeft niet naar een tuincentrum zoals Intratuin, Groenrijk ofTuinland. Je kunt deze boom namelijk gewoon online kopen. Online bestellen biedt tal van voordelen. Bij online tuincentra heb je ontzettend veel keuze, een aanhangwagen is niet nodig en als extra service kan je kiezen voor de aanplantservice. Door deze expert wordt jouw boom netjes bezorgd en aangeplant. In deze tabel vergelijk je meerdere bomen-webshops en tuincentra waar je de goedkoopste Witte paardekastanje Aesculus hippocastanum Baumannii online bestellen kan. Of bekijk meer over de Leipeerboom (Pyrus communis ‘Doyenné du Comice’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Aesculus hippocastanum Baumannii (Witte paardekastanje) thuis laten bezorgen

 1. Kies variant en hoogte

  Bepaal de ideale maat en stamomtrek voor je tuin. Bestudeer vooraf goed de regels m.b.t. de erfgrens. Zorg dat u anderen niet tot overlast bent.

 2. De boom wordt geleverd

  Een groot deel van de bomen worden binnen 5 tot 10 werkdagen verstuurd met speciaal transport. Bomen zijn levende producten. Dit gebeurt met de grootste zorg en precisie (voor kwaliteitsgarantie). Ongeveer 24 uur voor levering krijg je een bericht hoe laat de koerier bij jou is. Jouw bestelling wordt (mits vrij toegankelijk) in de tuin geleverd.

 3. Een standplaats kiezen

  Kies een plek die een waterrijke horizontale ondergrond heeft en en genoeg licht krijgt. De Witte paardekastanje gedijt het beste op een plekje met Halfschaduw, Schaduw, Zon. Houd ook rekening met de wet- en regelgeving: Houd altijd minimaal 2 meter afstand tot de erfgrens wanneer u een plek uitzoekt, in sommige gemeenten wijken deze regels af. Bekijk ook relevante details zoals tegelwerk, snoeiwerk, bewatering, schaduw.

 4. Juiste manier van bomen planten

  Zo’n Witte paardekastanje Aesculus hippocastanum Baumannii kan men aanplanten in Alle, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond. Voorkom altijd het gebruik van wit (straat)zand. Neem een schep en graaf een gat waarin de boom komt te staan. Let erop dat dit net wat breder is dan de pot/kluit, en zo’n 10cm dieper. Zet de boom nu rechtop in het plantgat en vul het deels met aanplantgrond. Monteer eventueel ook boompalen om hem goed vast te zetten.

 5. Boomverzorging

  Zodra de boom in de grond staat is het belangrijk om de grond vochtig te houden. Dit is met name cruciaal in de groeiperiode (April, Mei, Juni). Je moet de boom voldoende water geven vanaf het moment dat de eerste bladeren uitlopen tot de zomerperiode achter de rug is. In de drogere maanden wordt aangeraden om regelmatig extra water toe te dienen.

Witte paardekastanje goedkoop bestellen en laten bezorgen

Bekijk aanbiedingen en laat het zonder gedoe in jouw eigen tuin leveren

Belangrijke informatie over de Aesculus hippocastanum ‘Baumannii’

De Aesculus hippocastanum ‘Baumannii’ is een Witte paardekastanje. in het voorjaar bloeid de boom met witte tot cremekleurige dubbele bloemen die als kegels in de boom staan. Dit is een zeer uitbundige bloei! Een ander kenmerk van deze Witte paardekastanje is dat hij geen kastanjes draagt. Bij het planten is het goed om de grond te verrijken met aanplantgrond. De uiteindelijke hoogte is ongeveer 1000 cm. De groeiwijze is Kroonvorm, Opgaand, Vertakt. Samenvatting van de kleur: Geel, Groen, Wit. De bloeiperiode is April, Mei, Juni. De beste standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Schaduw, Zon. Het advies wat betreft aanplantgrond is: Alle, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond. Niet vergeten: deze Kastanjeboom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. Ook is deze boom wel vruchtdragend (wel eetbaar), en niet bodembedekkend. In de herfst geeft de boom mooie herfstkleuren. Je leest hier ook meer info over de Leipeerboom (Pyrus communis ‘Doyenné du Comice’).

Maximale hoogte1000 cm
GroeivormKroonvorm, Opgaand, Vertakt
Geschikte grondAlle, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond
WaterbehoefteDroog, Nat, Normaal
VruchtgevendJa
Type vruchtEetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringJa
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Aesculus hippocastanum ‘Baumannii’ april 2024
Welke kleur heeft het blad van de Aesculus hippocastanum Baumannii?

De kleur van het blad is Geel, Groen, Wit. De boom groeit in April, Mei, Juni. Goed om te weten: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

Welke grond is geschikt voor het planten van deze boom?

De plek waar de boom geplant gaat worden moet volledig vrij zijn van o.a. worteldoek, stronken, oude wortels, grind enz. Zo kan de boom goed wortelen. Idealiter is de bodem rijk aan voedingsstoffen en goed waterdoorlatend. Gebruik altijd een van de geadviseerde grondsoorten: Alle, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond.

Wat is de beste standplaats voor de Witte paardekastanje?

De aanbevolen standplaats voor dit type boom is Halfschaduw, Schaduw, Zon. De aarde mag niet te nat maar ook niet te droog zijn. Houd ook rekening met de buren: plant de boom minimaal 2 meter uit de erfgrens. Bekijk ook andere factoren als schaduwvorming en opgedrukte tegels door wortelopdruk.

Op welke manier kan ik de Aesculus hippocastanum Baumannii Witte paardekastanje in mijn tuin laten bezorgen?

Je kunt deze Witte paardekastanje zonder gedoe laten leveren aan huis. Bij de boom-expert kan je kiezen uit allerlei soorten, maten en extra’s zoals een boompalenset of grondmest. De boom wordt tot in de tuin bezorgd door een koerierdienst speciaal voor bomen en planten. Doorgaans neemt dat wel wat tijd in beslag, ongeveer 5 werkdagen.

Wanneer kiezen voor de aanplantservice?

Bij de aanplantservice wordt jouw voordelige Aesculus hippocastanum Baumannii aanbieding afgeleverd en aangeplant door een deskundige hovenier. Hierdoor kan je alles rustig uit handen geven en weet je 100% zeker dat het groen op een goede manier geplant wordt. In sommige gevallen krijg je extra garantie. Tip: de plantplaats dient vrij te zijn van oude wortels, worteldoek, bekabeling, puin en grind, straatwerk en de plek moet goed bereikbaar zijn voor de koeriers.

Plaats een reactie