Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

laurierboom-bestellen-bezorgen

Laurierboom online bestellen

De Laurierboom direct online bestellen en laten thuisbezorgen? Dat is hier mogelijk! Op dit platform lees je veel praktische informatie over deze Laurierboom. Of laat direct deze boom bezorgen door een van de getoonde tuincentra of bomenwinkels. Als je kiest voor de aanplantservice dan wordt alles netjes aangeplant. De kleur van de boom is Groen, Rood, Wit, Zwart. De beste standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Schaduw, Zon. Hij begint te boeien in Januari, Februari, Maart. Hij kan behoorlijk groot worden, tot wel 700 cm. Deze Laurierboom is al te koop voor €257,50.

Naam boomLaurierboom
Latijnse naamLaurus nobilis
Vanafprijs€257,50
KleurGroen, Rood, Wit, Zwart
Ideale standplaatsHalfschaduw, Schaduw, Zon
BloeiperiodeJanuari, Februari, Maart

Laurierboom (Laurus nobilis) thuis bezorgen (februari 2024)

De Laurus nobilis is een aanwinst voor elke tuin. Bomen verschaffen koele plekken in de tuin, ze beperken wateroverlast en dieren zijn er gek op. Wil je een tuin volledig opnieuw opbouwen? Dan is deze Laurierboom een uitstekende keuze. Het fijne is: je hoeft niet naar een tuincentrum zoals de Tuinland, Groenrijk of Intratuin. Je kunt de boom eenvoudig via internet kopen. Online bestellen biedt tal van voordelen. Bij online tuincentra heb je ontzettend veel keuze, jij hoeft niet zelf te sjouwen met zware spullen en als extra service kan je kiezen voor de aanplantservice. Daardoor worden bomen thuisbezorgd, in de grond geplant, en ontvang je instructies. In onderstaande tabel vergelijk je diverse online bomenwinkels en tuincentra waar je de goedkoopste Laurierboom Laurus nobilis online bestellen kan. Of vind informatie en tips voor de Krentenboom.

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Laurus nobilis (Laurierboom) thuis laten bezorgen

 1. Kies type en hoogte

  Bepaal de ideale maat en stamomtrek voor je tuin. Kijk ook altijd even naar de gemeentelijke regels omtrent de erfgrens. En kijk ook goed hoe groot de boom wordt.

 2. Hoe laat jij de boom bezorgen?

  De meeste producten zijn voorradig en kunnen binnen enkele werkdagen opgestuurd worden naar jouw woning. Bomen zijn levende producten. Dit gebeurt met de grootste zorg en precisie (voor kwaliteitsgarantie). Je krijgt meestal een dag voor levering een sms/mail met daarin meer bezorginformatie. Je aankoop wordt in jouw tuin bezorgd (op voorwaarde dat deze goed toegankelijk is).

 3. Een geschikte standplaats kiezen

  Kies een plek in de tuin die genoeg waterdoorlatend is en goed zonlicht krijgt. De Laurierboom kan je het beste aanplanten op een plek met Halfschaduw, Schaduw, Zon. Kijk ook wat de wet- en regelgeving is: Een nieuwe boom dient 2 meter van de erfgrens neergezet te worden, tenzij ze niet hoger dan de schutting zijn. Denk bij het kiezen van de standplaats ook aan tegelwerk, schaduw, groeiwijze, bewatering.

 4. Het planten van de boom

  Deze Laurierboom Laurus nobilis kan aangeplant worden in Alle, Normale grond. Vermijd altijd wit straatzand. Maak een mooi rond plantgat waarin de kluit van boom ruimschoots past. Let erop dat dit net wat breder is dan de pot/kluit, en zo’n 10cm dieper. Plaats de boom voorzichtig in het plantgat en kijk uit dat je de boom niet te diep plant. Bestel wanneer nodig ook boompalen om de boom stabiel te houden.

 5. Boomverzorging

  Wanneer je de boom netjes geplant hebt is het belangrijk om de grond nat te houden, maar geef niet teveel water! Dit is met name cruciaal in het bloeiseizoen (Januari, Februari, Maart). Je moet de boom voldoende water geven vanaf het moment dat de blaadjes beginnen te groeien tot het blad valt in de herfst. Tijdens de zomerdagen is het verstandig om de boom wat extra water te geven.

Laurierboom goedkoop bestellen en razendsnel laten bezorgen

Vergelijk opties en laat het zonder gedoe in jouw eigen tuin leveren

Overzicht soorten Laurus nobilisBekijk alle planten in deze categorie:

Hoe kan ik de Laurus nobilis Laurierboom aan huis laten bezorgen?

Je kunt een Laurierboom zonder gedoe bij u thuis laten bezorgen. Via internet bestel je meerdere varianten, hoogtes en eventuele hulpmiddelen zoals binddraad of grondmest. De complete bestelling wordt aan huis geleverd door een professionele bezorgservice. De geschatte levertijd is vaak 3 – 6 werkdagen.

Wanneer kiezen voor de aanplantservice?

Als je kiest voor de aanplantservice wordt deze voordelige Laurus nobilis aanbieding bezorgd en geplant door een ervaren boomverzorger. Dankzij deze service hoef jij eigenlijk niet veel meer zelf te doen en weet je zeker dat het juist geplant wordt. Sommige tuincentrums geven zelfs garantie. Advies: de locatie waar de boom ingegraven wordt moet goed begaanbaar zijn zonder oude wortels, stronken, worteldoek, bekabeling, straatwerk en moet bereikbaar zijn voor de bezorgers.

Plaats een reactie