Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

dikke-kersenboom-haagvorm-prunus-avium-regina-bestellen-bezorgen

Dikke Kersenboom haagvorm (Prunus avium ‘Regina’) online bestellen

De Dikke Kersenboom haagvorm (Prunus avium ‘Regina’) eenvoudig online bestellen en laten bezorgen? Dat is hier mogelijk! Op deze pagina vind je handige informatie over deze Kersenboom. Enthousiast? Bestel dan direct bij een van de boomexperts of tuincentra. Als je kiest voor de aanplantservice dan wordt jouw bestelling zelfs in jouw tuin geplant. De kleuren van het blad zijn Wit. De boom houdt van Halfschaduw, Zon. De groeiperiode is Maart, April, Mei. Hij kan doorgroeien tot ongeveer 500 cm. Dit type Dikke Kersenboom haagvorm is te koop voor prijzen v.a. €464,75.

Naam boomDikke Kersenboom haagvorm (Prunus avium ‘Regina’)
Latijnse naamPrunus avium Regina
CategorieKersenboom
Prijsindicatie€464,75
KleurenWit
Beste standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeitijdMaart, April, Mei

Dikke Kersenboom haagvorm (Prunus avium Regina) laten thuisbezorgen (mei 2023)

De Prunus avium ‘Regina’ geeft je tuin een unieke uitstraling. Bomen verschaffen schaduwrijke plekken, ecologisch evenwicht en verhogen zelfs de waarde van vastgoed. Wil jij jouw tuin een upgrade geven? Dan is dit type Kersenboom iets wat je kunt overwegen. En het leuke is: een bezoekje aan de Tuinland, Intratuin of Groenrijk is niet nodig. Je kunt bomen als deze namelijk ook online bestellen. Dit heeft allerlei voordelen. Je kunt kiezen uit meerdere maten en hoogtes, je hebt geen kar nodig om de boom mee te nemen en als extra service kan je kiezen voor de aanplantservice. Hierbij wordt de boom geleverd, aangeplant en voor het eerst onderhouden. In de hieronder weergegeven tabel vergelijk je verschillende online speciaalzaken en tuincentra waar je de goedkoopste Dikke Kersenboom haagvorm Prunus avium Regina kunt kunt vinden. Of bekijk meer over de Wilg (Salix repens).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Prunus avium Regina (Dikke Kersenboom haagvorm) thuis laten bezorgen

 1. Kies type en hoogte

  Kies het gewenste formaat en stamomtrek van de boom. Bestudeer vooraf goed de regels m.b.t. de erfgrens. Het mag anderen niet tot overlast zijn.

 2. Het leveren van bomen aan huis

  De meeste bomen worden binnen 5 tot 10 werkdagen verstuurd met een speciale koeriersdienst. Bomen zijn levende producten. Om die reden duurt het bezorgen allemaal net wat langer. Je krijgt de dag voor levering een SMS of mail met de geschatte bezorgtijd. Je order wordt doorgaans tot in de tuin geleverd.

 3. Een geschikte standplaats kiezen

  Neem een aanplantplek die genoeg waterdoorlatend is en goed zonlicht krijgt. De Dikke Kersenboom haagvorm kan zich goed ontwikkelen op een plaats met Halfschaduw, Zon. Houd ook rekening met de wet- en regelgeving: Bomen dienen op minimaal 2 meter van de erfgrens geplant te worden, tenzij deze niet boven de schutting uitkomst. Denk bij het kiezen van de standplaats ook aan tegelwerk, snoeiwerk, schaduw, groeiwijze.

 4. Het planten van de boom

  De Dikke Kersenboom haagvorm Prunus avium Regina kan aangeplant worden in Alle, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Normale grond, Veengrond, Voedzaam. Vermijd altijd wit straatzand. Graaf een diep plantgat waarin de boom komt te staan. Dit moet ongeveer 25% groter zijn dan de kluit/pot van de boom. Laat de boom voorzichtig in het gat zakken en kijk uit dat je de boom niet te diep plant. Gebruik eventueel boompalen om hem extra te verstevigen.

 5. Verzorgen

  De de beplanting is het essentieel om de kluit nat te houden. Dit is met name belangrijk tijdens de groeiperiode (Maart, April, Mei). Bomen hebben veel water nodig vanaf het moment dat deze in blad komt tot de zomerperiode achter de rug is. Tijdens de droge hete zomermaanden is het een goed idee om wat aanvullend water bij te geven.

Dikke Kersenboom haagvorm goedkoop bestellen en snel laten thuisbezorgen

Bekijk aanbiedingen en kies voor bezorging tot in de tuin

Aanvullende informatie over de Prunus avium ‘Regina’

Deze Prunus avium ‘Regina’ heeft een bijzondere haagvorm met 5 etages. De Prunus avium ‘Regina’ is een relatief jong ras kersenboom die bloeit met kleine witte bloemen in mei. Prunus avium ‘Regina’ is een kersenboom die zichzelf niet kan bestuiven. Voor de bestuiving zijn dus andere kersenbomen nodig, goede bestuivers zijn onder andere ‘Inspecteur Löhnis’, ‘Karina’ en ‘Lapins’. Na de bestuiving ontwikkelen zich de grote rood zwarte, zoete kersen met een zeer goede smaak die geplukt kunnen worden vanaf juni welke worden gebruikt voor directe consumptie. De kersenboom kan op twee momenten in het jaar worden gesnoeid, na de bloei en na de oogst, na de oogst is het best dan is het nog wat warmer en droger en kan de boom goed herstellen van de snoeiwonden, smeer de grotere snoeiwonden eventueel in met wondbalsem tegen ziektes. Snoei de boom zo uit dat er weer een open kroon ontstaat, met voldoende oudere takken, waar het licht weer goed in kan komen. Bij het planten is het goed om de grond te verbeteren met Aanplantgrond of fruitbomen voeding. Qua hoogte kan deze boom uitkomen op circa 500 cm. De groeiwijze kunnen we samenvatten als Haagvorm, Opgaand. Het kleurenpallet bestaat uit o.a. Wit. Deze boom bloeit met name in Maart, April, Mei. De ideale standplaats is Halfschaduw, Zon. De meeste geschikte grond is: Alle, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Normale grond, Veengrond, Voedzaam. Tip: deze Kersenboom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. Tevens is deze boom wel vruchtdragend (wel eetbaar), en niet bodembedekkend. In de herfstmaanden krijgt deze boom geen herfstkleuren. Op deze website lees je ook meer over de Wilg (Salix repens).

Maximale hoogte500 cm
GroeivormHaagvorm, Opgaand
Geschikte grondAlle, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Normale grond, Veengrond, Voedzaam
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendJa
Type vruchtEetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringNee
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Prunus avium ‘Regina’ mei 2023
Welke kleur hebben de bladeren van de Prunus avium Regina?

Deze boom kenmerkt zich met de kleuren Wit. De groeiperiode is Maart, April, Mei. Opmerkelijk: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

Voor welke grondsoort is deze boom geschikt?

De plek waar je de boom plant moet vrij zijn van puin, oude wortels, oude beplanting, straatwerk enz. Zo kan de boom goed wortelen. Verder moet de bodem natuurlijk goed waterdoorlatend zijn. De boom kan je planten met de volgende grondsoorten: Alle, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Normale grond, Veengrond, Voedzaam.

Welke standplaats kiezen voor de Dikke Kersenboom haagvorm?

De beste standplaats voor dit type boom is Halfschaduw, Zon. De plek waar deze boom aangeplant gaat worden moet niet te nat zijn, maar ook niet te droog. Let erop dat hij voldoende vrij staat: zorg dat de plant ten minste 2 meter uit de erfgrens staat. Kijk ook goed naar bladverlies en wortels die in de toekomst de bestrating kunnen beschadigen.

Hoe snel kan ik de Prunus avium Regina Dikke Kersenboom haagvorm aan huis laten leveren?

Je kunt deze Dikke Kersenboom haagvorm moeiteloos en snel bij u thuis laten bezorgen. Je hebt de keuze uit allerlei soorten, maten en andere benodigdheden zoals set met boompalen en bemesting. De boom wordt in uitstekende staat thuis afgeleverd door een professionele bezorgservice. Reken echter wel op bezorgtijden van circa 5 – 7 dagen.

Wat is de aanplantservice?

Bij de aanplantservice wordt deze voordelige Prunus avium Regina aanbieding niet alleen thuisbezorgd, maar ook meteen geplant door een vakbekwame boomexpert. Met deze extra service wordt al het werk uit handen genomen en ben je er verzekerd van dat het proces op een goede manier verloopt. Soms krijg je zelfs extra garantie. Niet vergeten: de plek waar je het laat planten dient vrij te zijn van worteldoek, straatwerk, bekabeling, puin en grind, stronken en de plek moet goed bereikbaar zijn voor de koeriers.

Plaats een reactie