Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

kersenboom-prunus-avium-bigarreau-burlat-bestellen-bezorgen

Kersenboom (Prunus avium ‘Bigarreau Burlat’) online bestellen

De Kersenboom (Prunus avium ‘Bigarreau Burlat’) voordelig online bestellen en laten bezorgen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Op onze bomen-vergelijkingssite bieden wij veel praktische info over deze Kersenboom. Wil je bestellen? Klik dan direct door naar een van de aangesloten winkels. Als je kiest voor de aanplantservice dan wordt de boom geplant door een ervaren boomverzorger. Deze boom kent de volgende kleuren: Groen, Paars, Rood, Wit. Hij houdt van een standplaats in Halfschaduw, Zon en de bloeitijd is Maart, April, Mei. Hij kan behoorlijk groot worden, tot wel 500 cm. Deze Kersenboom is al te bestellen vanaf €17,50.

Naam boomKersenboom (Prunus avium ‘Bigarreau Burlat’)
Latijnse naamPrunus avium Bigarreau Burlat
CategorieKersenboom
Verkoopprijs v.a.€17,50
KleurGroen, Paars, Rood, Wit
Ideale standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeiperiodeMaart, April, Mei

Kersenboom (Prunus avium Bigarreau Burlat) thuis bezorgen (juni 2024)

De Prunus avium ‘Bigarreau Burlat’ zorgt voor een mooie opvulling van de tuin. Bomen geven schaduwrijke plekken, leggen koolstofdioxide (CO2) vast en verhogen zelfs de waarde van vastgoed. Zoek jij naar een unieke tuinbeleving? In dat geval is deze Kersenboom het overwegen waard. Goed om te weten: tegenwoordig hoef je niet naar een tuincentrum zoals Tuinland, Groenrijk of Intratuin. Je kunt bomen als deze namelijk ook online bestellen. Dit biedt verschillende voordelen. Bij online tuincentra heb je ontzettend veel keuze, een aanhangwagen is niet nodig en je kunt zelfs gebruik maken van de aanplantservice. Daardoor wordt de boom niet alleen bezorgd maar ook geplant. In de tabel hieronder vergelijk je betrouwbare online bomenshops en tuincentra waar je de goedkoopste Kersenboom Prunus avium Bigarreau Burlat kunt kunt vinden. Of bekijk meer informatie over de Wilg (Salix triandra).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Prunus avium Bigarreau Burlat (Kersenboom) thuis laten bezorgen

 1. Kies variant en hoogte

  Kies de hoogte en de stamomtrek van de boom. Kijk ook altijd even naar de gemeentelijke regels omtrent de erfgrens. En kijk ook goed hoe groot de boom wordt.

 2. De boom laten leveren

  De meeste bomen worden binnen 5 tot 10 werkdagen verstuurd met speciaal transport. Een boom is een levend product. Deze moeten speciaal voor verzending klaargemaakt worden. Je ontvangt altijd vroegtijdig een sms/mail met daarin meer bezorginformatie. Jouw bestelling wordt in jouw tuin bezorgd (op voorwaarde dat deze goed toegankelijk is).

 3. Bepaal de juiste standplaats

  Kies een plek in de tuin die een waterrijke horizontale ondergrond heeft en genoeg zonlicht ontvangt. De Kersenboom plant u het beste op een plek met Halfschaduw, Zon. Neem ook de locale wetgeving in acht: Volgens de wet moet een boom minimaal 2 meter van de erfgrens staan, bij een heg of stuk is dan 0,5 meter. Je moet ook zeker rekening houden met snoeiwerk, tegelwerk, groeiwijze, wortels.

 4. Hoe plant ik een boom?

  Deze Kersenboom Prunus avium Bigarreau Burlat is aan te planten in Alle, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Normale grond, Veengrond, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond. Vermijd altijd wit straatzand. Graaf een diep plantgat waarin de wortels van de boom zich optimaal kunnen ontwikkelen . Dit moet net wat breder zijn de de kluit/pot maar niet te diep. Zet de boom nu rechtop in het plantgat en koop voedingsrijke aanplantgrond. Bestel wanneer nodig ook boompalen om scheefgroei tegen te gaan.

 5. Onderhouden

  De de beplanting is het belangrijk om de kluit nat te houden. Dit is met name cruciaal in de groeiperiode (Maart, April, Mei). De waterbehoefte van bomen neemt toe vanaf het moment dat deze in blad komt tot en met het moment dat hij zijn blad weer verliest. In de warme maanden is het verstandig om extra water te geven.

Kersenboom goedkoop bestellen en aan huis laten bezorgen

Check acties en laat het zonder gedoe in jouw eigen tuin leveren

Verzorgingsinformatie over de Prunus avium ‘Bigarreau Burlat’

De Prunus avium ‘Bigarreau Burlat’ is een kersenboom die in het voorjaar bloeit met witte bloemen. Prunus avium ‘Bigarreau Burlat’ word bestoven door andere kersenbomen zoals de Lapins, Sunburst of Merchant. Na de bestuiving vormen zich de zoete kersen met een goede smaak welke vanaf juni kunnen worden geplukt. De Prunus avium ‘Bigarreau Burlat’ kan het beste worden gesnoeid na de oogst maar kan ook na de bloei. Snoei de boom zo uit zodat er weer een goede open kroon ontstaat waar weer voldoende licht in kan komen. Belangrijk is om de snoeiwonden in te smeren met wondbalsem om ziektes te voorkomen. Plaats bij de boom een boompaal en gebruik tuinplantengrond voor een goede start. De maximale groeihoogte is ongeveer 500 cm. De groeiwijze wordt gekenmerkt als Kroonvorm. De (blad)kleur van deze boom is: Groen, Paars, Rood, Wit. Het groeiseizoen is in Maart, April, Mei. Hij gedijt het beste op een plekje met Halfschaduw, Zon. De beste grondsoort om hem te planten is: Alle, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Normale grond, Veengrond, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond. Belangrijk: deze Kersenboom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. Tevens is deze boom wel vruchtdragend (wel eetbaar), en niet bodembedekkend. In de herfstmaanden krijgt deze boom mooie herfstkleuren. Op deze website lees je ook meer over de Wilg (Salix triandra).

Maximale hoogte500 cm
GroeivormKroonvorm
Geschikte grondAlle, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Normale grond, Veengrond, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond
WaterbehoefteDroog, Normaal
VruchtgevendJa
Type vruchtEetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringJa
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Prunus avium ‘Bigarreau Burlat’ juni 2024
Wat is de kleur van de Prunus avium Bigarreau Burlat?

De belangrijkste kleuren zijn Groen, Paars, Rood, Wit. Hij komt tot bloei in Maart, April, Mei. Opmerkelijk: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

Voor welke grondsoort is deze boom geschikt?

De plek waar de boom geplant gaat worden dient compleet toegankelijk te zijn zonder oude beplanting, stronken, straatwerk, puin enz. Dit bevordert het wortelen van de boom. Idealiter is de bodem rijk aan voedingsstoffen en goed waterdoorlatend. Kies een van de volgende grondsoorten: Alle, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Normale grond, Veengrond, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond.

Welk standplaats is geschikt voor de Kersenboom?

De perfecte standplaats voor dit type boom is Halfschaduw, Zon. De grond waar een boom in staat moet een goede verhouding hebben qua droogte & nattigheid. Houd rekening met uw buren: zorg dat de plant ten minste 2 meter uit de erfgrens staat. Onderzoek ook aspecten zoals mogelijke ongewenste schaduw en doorschietende wortels.

Hoe kan ik de Prunus avium Bigarreau Burlat Kersenboom thuis laten leveren?

Jij kan een Kersenboom snel en voordelig in de eigen tuin laten bezorgen. Bij de online bomenexpert kies je uit allerlei soorten, maten en andere benodigdheden zoals set met boompalen en grond voeding. De boom wordt tot in de tuin bezorgd door een vakkundige bezorgservice. De bezorgtijd is vaak 3 – 6 werkdagen.

Wat houdt de aanplantservice in?

Als je kiest voor de aanplantservice wordt deze voordelige Prunus avium Bigarreau Burlat aanbieding niet alleen thuisbezorgd, maar ook meteen geplant door een deskundige bomenspecialist. Met deze extra service hoef je niet alles zelf uit te zoeken en weet je zeker dat je tuin er straks heel mooi uit gaat zien. Soms krijg je zelfs extra garantie. Niet vergeten: de plantplaats moet vrij zijn van stronken, oude wortels, worteldoek, bekabeling, straatwerk en moet bereikbaar zijn voor de bezorgers.

Plaats een reactie