Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

krentenboom-amelanchier-arborea-robin-hill-bestellen-bezorgen

Krentenboom (Amelanchier arborea ‘Robin Hill’) online bestellen

De Krentenboom (Amelanchier arborea ‘Robin Hill’) voordelig online bestellen en laten thuisbezorgen? Dat is hier mogelijk! Op onze bomen-vergelijker tonen wij veel praktische informatie over deze Krentenboom. Bestellen kan gemakkelijk bij een van de boomspecialisten en verkooppunten. Kies je voor de aanplantservice? Dan wordt het niet alleen bezorgd, maar ook netjes geplant. De kleuren van het blad zijn Groen, Paars, Wit, Zwart. Deze boom voelt zich het beste thuis in de Halfschaduw, Schaduw, Zon en de bloeiperiode is Maart, April, Mei. De uiteindelijke hoogte is 800 cm. Deze Krentenboom kan jij online kopen vanaf €87,50.

Naam boomKrentenboom (Amelanchier arborea ‘Robin Hill’)
Latijnse naamAmelanchier arborea Robin Hill
CategorieKrentenboom
Vanafprijs€87,50
KleurenGroen, Paars, Wit, Zwart
Beste standplaatsHalfschaduw, Schaduw, Zon
BloeiperiodeMaart, April, Mei

Krentenboom (Amelanchier arborea Robin Hill) thuis bezorgen (april 2024)

De Amelanchier arborea ‘Robin Hill’ zorgt voor een mooie opvulling van de tuin. Bomen leveren koele plekken in de tuin, verbeteren de luchtkwaliteit en dieren zijn er gek op. Wil jij jouw tuin een upgrade geven? Dan is deze Krentenboom een hele goede optie. En wat veel mensen niet weten: je hoeft daarvoor niet naar een tuincentrum zoals Groenrijk, Intratuin of Tuinland. Je hoeft niet naar een tuincentrum, je kunt het gewoon online bestellen. Dit biedt verschillende voordelen. Je hebt een ruime keuze uit soorten en formaten, je hebt geen kar nodig om de boom mee te nemen en door de aanplantservice haal je de expert gewoon bij je thuis. Bij deze service wordt de boom ook nog eens op de juiste wijze voor je geplant. In de tabel hierna vergelijk je verschillende online speciaalzaken en tuincentra waar je de goedkoopste Krentenboom Amelanchier arborea Robin Hill kunt kunt vinden. Of vind informatie en tips voor de Perzikboom (Prunus persica ‘Amsden’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Amelanchier arborea Robin Hill (Krentenboom) thuis laten bezorgen

 1. Kies variant en hoogte

  Bepaal de ideale maat en stamomtrek voor je tuin. Houd vooraf rekening met de regels. Zorg dat u anderen niet tot overlast bent.

 2. Bezorging van de boom

  Een groot deel van de bomen worden binnen 5 – 7 werkdagen opgestuurd naar het gekozen adres. Bomen zijn levende producten. Het thuisbezorgen heeft daarom nogal wat voeten in de aarde. Je krijgt meestal een dag voor levering een mail of SMS met een trackinglink. Je aankoop wordt (mits vrij toegankelijk) in de tuin geleverd.

 3. Juiste standplaats kiezen

  Kies een stukje grond die het water goed afvoert en genoeg zonlicht ontvangt. De Krentenboom gedijt het beste op een plekje met Halfschaduw, Schaduw, Zon. Neem ook de locale wetgeving in acht: Bomen dienen op minimaal 2 meter van de erfgrens geplant te worden, bij een heg of stuk is dan 0,5 meter. Denk ook goed aan groeiwijze, bewatering, tegelwerk, wortels.

 4. Hoe plant ik een boom?

  Een Krentenboom Amelanchier arborea Robin Hill kunt u aanplanten in Alle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond. Vermijd altijd wit straatzand. Neem een schep en graaf een gat waarin de kluit voldoende ruimte heeft. Het gat moet ruimschoots groot genoeg zijn voor de wortels. Plaats de boom voorzichtig in het plantgat en gebruik aanplantgrond. Monteer eventueel ook boompalen om de stam mooi recht te houden.

 5. Boomverzorging

  Nadat je de boom geplant hebt is het van levensbelang om de boom voldoende water geven. Dit is met name cruciaal in het bloeiseizoen (Maart, April, Mei). Je moet de boom voldoende water geven vanaf het moment dat de eerst bladeren aan de bomen komen tot het blad valt in de herfst. In de warme maanden is het een goed idee om de grond regelmatig te bevochtigen.

Krentenboom goedkoop bestellen en gemakkelijk laten bezorgen

Check aanbiedingen en laat de boom in jouw eigen achtertuin leveren

Tips en informatie over de Amelanchier arborea ‘Robin Hill’

De krentenboom (Amelanchier arborea ‘Robin Hill’) bloeit in het voorjaar op de nog kale takken met grote, losse, witte trossen bloemen. Na de bloei van de krentenboom (Amelanchier arborea ‘Robin Hill’) vormen zich de eironde groene bladeren. In de herfst verkleuren deze met spectaculaire gele en rode tinten. De krentenboom heeft een opvallende bast in de winter door de grijze kleur. De bessen van de krentenboom verschijnen in de herfst en kleuren van donkerrood naar zwart. Plaats bij de krentenboom een boompaal en gebruik aanplantgrond bij het planten. De uiteindelijke hoogte is ongeveer 800 cm. De groeiwijze wordt gedefinieerd als Kroonvorm, Opgaand. Samenvatting van de kleur: Groen, Paars, Wit, Zwart. De bloeiperiode is Maart, April, Mei. De boom voelt zich het beste op een plek in Halfschaduw, Schaduw, Zon. De beste aanplantgrond is: Alle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond. Belangrijk: deze Krentenboom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. Ook is deze boom niet vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. De boom geeft in de herfst prachtige herfstkleuren. Je leest hier ook meer info over de Perzikboom (Prunus persica ‘Amsden’).

Maximale hoogte800 cm
GroeivormKroonvorm, Opgaand
Geschikte grondAlle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond
WaterbehoefteDroog, Nat, Normaal
VruchtgevendNee
Type vruchtN.v.t.
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringJa
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Amelanchier arborea ‘Robin Hill’ april 2024
In welke kleur komt het blad van de Amelanchier arborea Robin Hill?

De kleur van het blad is Groen, Paars, Wit, Zwart. Hij komt tot bloei in Maart, April, Mei. Belangrijk detail: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

Welke grond is geschikt voor aanplanting?

De plek waar je de boom plant moet volledig vrij zijn van o.a. stronken, oude beplanting, oude wortels, straatwerk enz. Dit ter bevordering van het wortelen. Wroet met een schep/hark de ondergrond goed los ter bevordering van het water. De boom kan je planten met de volgende grondsoorten: Alle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond.

Wat is de juiste standplaats voor de Krentenboom?

De juiste standplaats voor dit type boom is Halfschaduw, Schaduw, Zon. De grond moet niet te droog maar ook zeker niet te nat zijn. Denk ook aan andere bewoners: een boom moet bijvoorbeeld 2 meter van een schutting worden geplant. Onderzoek ook aspecten zoals overhangende takken en wortelopdruk.

Hoe kan ik de Amelanchier arborea Robin Hill Krentenboom in mijn tuin laten bezorgen?

Je kunt de Krentenboom makkelijk en snel thuis laten afleveren. Bij online bomenwinkels vind je meerdere hoogtes, varianten en andere benodigdheden zoals binddraad of grond voeding. De complete bestelling wordt aan huis geleverd door een speciale koeriersdienst. Reken echter wel op bezorgtijden van ongeveer 5 werkdagen.

Wat houdt de aanplantservice in?

Met de aanplantservice wordt de voordelige Amelanchier arborea Robin Hill aanbieding afgeleverd en aangeplant door een professionele tuinman. Daardoor kan je alles rustig uit handen geven en weet je 100% zeker dat het groen op een goede manier geplant wordt. Soms krijg je zelfs extra garantie. Bedenk wel: de aanplantplek moet volledig vrij zijn van o.a. straatwerk, oude wortels, stronken, bekabeling, worteldoek en moet bereikbaar zijn voor de bezorgers.

Plaats een reactie