Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

krentenboompje-struikvorm-amelanchier-lamarckii-bestellen-bezorgen

Krentenboompje struikvorm (Amelanchier lamarckii) online bestellen

De Krentenboompje struikvorm (Amelanchier lamarckii) gemakkelijk online bestellen en laten thuisbezorgen? Dan zit je hier helemaal goed! Op onze bomen-vergelijkingssite vind je handige info over deze Krentenboom. Of laat direct deze boom bezorgen door een van de aangesloten winkels. Door gebruik te maken van de aanplantservice wordt de boom geplant door een ervaren boomverzorger. De kleur van de boom is Blauw, Paars, Wit. De beste standplaats voor deze boom is Zon. De periode dat hij begint te groeien is April, Mei. De maximale hoogte is ongeveer 450 cm. Dit type Krentenboompje struikvorm is al te koop voor €24,95.

Naam boomKrentenboompje struikvorm (Amelanchier lamarckii)
Latijnse naamAmelanchier lamarckii
CategorieKrentenboom
Prijsindicatie€24,95
KleurBlauw, Paars, Wit
StandplaatsZon
BloeitijdApril, Mei

Krentenboompje struikvorm (Amelanchier lamarckii) bezorgen aan huis (november 2023)

De Amelanchier lamarckii is een aanwinst voor elke tuin. Bomen leveren schaduwrijke plekken, reinigen de lucht en dienen uitstekend als perceel afboording. Wil jij jouw tuin een upgrade geven? In dat geval is dit type Krentenboom een uitstekende keuze. En het leuke is: een bezoekje aan de Tuinland, Intratuin of Groenrijk is niet nodig. Je kunt bomen als deze namelijk ook online bestellen. Hier zitten meer voordelen aan dan je denkt. Online heb je een ruime keuze in varianten en maten, jij hoeft niet zelf te sjouwen met zware spullen en als extra service kan je kiezen voor de aanplantservice. Bij deze service worden bomen thuisbezorgd, in de grond geplant, en ontvang je instructies. In deze tabel vergelijk je meerdere online bomenwinkels en tuincentra waar je de goedkoopste Krentenboompje struikvorm Amelanchier lamarckii online kopen kan. Of bekijk alles over de Aardbeiboom op stam (Arbutus unedo).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Amelanchier lamarckii (Krentenboompje struikvorm) thuis laten bezorgen

 1. Kies de hoogte

  Selecteer op basis van de standplaats de gewenste maat + stamomtrek. Bekijk wel even wat de wet- en regelgeving is. Zorg dat u anderen niet tot overlast bent.

 2. Thuisbezorging van de boom

  Veel bomen zijn op voorraad en kunnen snel worden verstuurd met een speciale koeriersdienst. Bomen zijn levende organismen. Dit gebeurt met de grootste zorg en precisie (voor kwaliteitsgarantie). Je krijgt de dag voor levering een mail of SMS met een trackinglink. Je artikel wordt (mits vrij toegankelijk) in de tuin geleverd.

 3. Juiste standplaats kiezen

  Neem een aanplantplek die het water goed afvoert en en niet onder afdak staat (voldoende licht). De Krentenboompje struikvorm kan je het beste aanplanten op een plek met Zon. Check ook bij de gemeente de wetgeving omtrent erfgrens: Bomen moeten minimaal 2 meter uit de erfgrens geplant worden, tenzij hij minder hoog dan de schutting is. Je moet ook zeker rekening houden met tegelwerk, wortels, bewatering, snoeiwerk.

 4. De aanplanting

  Een Krentenboompje struikvorm Amelanchier lamarckii is aan te planten in Elke grondsoort. Vermijd altijd wit straatzand. Je moeten een plantgat graven waarin de boom rechtop kan komen te staan. Deze moet ongeveer 3 keer de breedte en 2 keer de diepte van de boomkluit hebben. Zet de boom nu rechtop in het plantgat en gebruik aanplantgrond. Graaf boompalen in om hem te verankeren.

 5. Boomverzorging

  De de beplanting is het cruciaal om de boom voldoende water geven. Houd dit vooral in de gaten tijdens de groeimaanden (April, Mei). De boom heeft water nodig vanaf het moment dat de blaadjes beginnen te groeien tot het moment dat de boom zijn blad weer laat vallen in de herfst. Tijdens de zomerdagen is het noodzakelijk om regelmatig extra water toe te dienen.

Krentenboompje struikvorm goedkoop bestellen en razendsnel laten bezorgen

Bekijk opties en laat jouw boom tot in de tuin bezorgen

Belangrijke informatie over de Amelanchier lamarckii

Deze krentenboom, Amelanchier lamarckii, is een meerstammige sierheester. De sierwaarde van de Amelanchier zit voornamelijk in de prachtige, uitbundige bloei en de herfstkleuren. Ook zijn de vruchten eetbaar. De Amelanchier lamarckii kan 3 tot 5 meter hoog worden en ook 3 tot 5 meter breed. Nog voor het uitlopen van het blad bloeit de Amelanchier lamarckii uitbundig met trossen witte bloemetjes. Na de bloei komen de eetbare, blauwzwarte vruchten aan de boom die tegen het einde van de zomer rijp zijn. Het blad van de Amelanchier lamarckii loopt bronskleurig uit en kleurt in de zomer groen met een grijsgroene onderkant. In de herfst kleurt het blad oranje en geel voordat het afvalt. Snoeien is bij deze krentenboom niet nodig. Mocht u hem toch willen snoeien, doe dit dan in de zomer, herfst of vroege winter. De Amelanchier lamarckii staat het liefst op een zonnige plaats en heeft graag een wat vochtige, humeuze bodem. Deze heester is zeer goed winterhard en verdraagt ook droge periodes. Voeg bij het aanplanten aanplantgrond toe aan het plantgat. Qua hoogte kan deze boom uitkomen op circa 450 cm. De groeiwijze van deze boom definiëren wij als: Breed / verspreid, Opgaand, Vaasvormig. De kleur van het blad is Blauw, Paars, Wit. De bloeitijd is April, Mei. De beste standplaats voor deze boom is Zon. Het advies wat betreft aanplantgrond is: Elke grondsoort. Tip: deze Krentenboom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. Bovendien is de boom wel vruchtdragend (wel eetbaar), en niet bodembedekkend. De boom geeft in de herfstmaanden prachtige herfstkleuren. Klik ook door voor meer informatie over de Aardbeiboom op stam (Arbutus unedo).

Maximale hoogte450 cm
GroeivormBreed / verspreid, Opgaand, Vaasvormig
Geschikte grondAlle
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendJa
Type vruchtEetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringJa
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Amelanchier lamarckii november 2023
In welke kleur komt het blad van de Amelanchier lamarckii?

De belangrijkste kleuren zijn Blauw, Paars, Wit. Hij komt op een mooie manier tot bloei in April, Mei. Daarbij is het goed om te weten: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

In welke grond dien ik deze boom te planten?

De plaats waar de boom neergezet wordt moet schoon zijn, dus geen grind, oude beplanting, bekabeling, oude wortels enz. Zo kan de boom goed wortelen. Maak de ondergrond waterdoorlatend door de grond goed los te scheppen. De boom kan je planten met de volgende grondsoorten: Elke grondsoort.

Wat is de ideale standplaats voor de Krentenboompje struikvorm?

De ideale standplaats voor deze boom is Zon. De grond waar een boom in staat mag niet te nat maar ook niet te droog zijn. Let ook goed op de schutting: in de wet staat dat een boom minimaal 2 meter uit de erfgrens moet staan. Houd ook rekening met schaduw en wortelopdruk.

Hoe kan ik de Amelanchier lamarckii Krentenboompje struikvorm bij mij thuis laten bezorgen?

Jij kan zo’n Krentenboompje struikvorm snel en voordelig bij u thuis laten bezorgen. Via internet bestel je verschillende formaten en andere benodigdheden zoals boom palenboor of mest. De boom wordt netjes bij je thuisbezorgd door een vakkundige bezorgservice. Doorgaans neemt dat wel wat tijd in beslag, zo’n 4 of 6 dagen.

Waarom kiezen voor de aanplantservice?

Door gebruik te maken van de aanplantservice wordt jouw voordelige Amelanchier lamarckii aanbieding thuisbezorgd en geplant door een gespecialiseerde bomenspecialist. Hierdoor hoef jij eigenlijk niet veel meer zelf te doen en weet je 100% zeker dat je tuin er straks heel mooi uit gaat zien. Soms heb je zelfs recht op aangroeigarantie. Bedenk wel: de plantplaats dient compleet toegankelijk te zijn zonder worteldoek, straatwerk, oude wortels, bekabeling, stronken en moet bereikbaar zijn met de kruiwagen.

Plaats een reactie