Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

aardbeiboom-op-stam-arbutus-unedo-bestellen-bezorgen

Aardbeiboom op stam (Arbutus unedo) online bestellen

De Aardbeiboom op stam (Arbutus unedo) gemakkelijk online bestellen en laten thuisbezorgen? Dan vind je hier veel bruikbare info! Op onze bomen-vergelijker tref je veel info en tips voor deze Bomen op stam. Enthousiast? Bestel dan direct bij een van de weergegeven webshops of tuincentra. Geholpen door de aanplantservice wordt het niet alleen bezorgd, maar ook netjes geplant. De boom is mooi gekleurd: Wit. De beste standplaats is Halfschaduw, Zon. De groeiperiode is Oktober, November. De uiteindelijke hoogte is circa 300 cm. Deze Aardbeiboom op stam is al te bestellen vanaf €142,50.

Naam boomAardbeiboom op stam (Arbutus unedo)
Latijnse naamArbutus unedo
CategorieBomen op stam
Vanafprijs€142,50
KleurWit
Ideale standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeimaandenOktober, November

Aardbeiboom op stam (Arbutus unedo) bezorgen aan huis (april 2024)

De Arbutus unedo geeft je tuin een unieke uitstraling. Bomen zorgen voor plekken voor verkoeling op warme dagen, leggen koolstofdioxide (CO2) vast en dieren zijn er gek op. Zoek jij naar een unieke tuinbeleving? Dan is deze Bomen op stam het overwegen waard. Wat je misschien niet weet: een bezoekje aan de Tuinland, Groenrijk of Intratuin is niet perse nodig. Je hoeft niet naar een tuincentrum, je kunt het gewoon online bestellen. Online bomen bestellen biedt uitkomst. Je kiest zelf jouw ideale maat, je hebt geen kar nodig om de boom mee te nemen en je kunt optioneel kiezen voor de aanplantservice. Door deze expert wordt de boom ook nog eens op de juiste wijze voor je geplant. In de hieronder weergegeven tabel vergelijk je verschillende online bomenwinkels en tuincentra waar je de goedkoopste Aardbeiboom op stam Arbutus unedo online kan kopen. Of klik door naar de pagina over de Appelboom (Malus domestica ‘Gala’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Arbutus unedo (Aardbeiboom op stam) thuis laten bezorgen

 1. Kies het formaat

  Bepaal de ideale maat en stamomtrek voor je tuin. Houd daarbij rekening met de erfgrens en buren. Zorg dat u anderen niet tot overlast bent.

 2. Wil jij de boom laten leveren?

  Veel van de bomen worden binnen 5 tot 10 werkdagen verstuurd naar het gekozen adres. Het bezorgen van (levende) bomen is niet heel eenvoudig. Deze moeten speciaal voor verzending klaargemaakt worden. Je krijgt meestal een dag voor levering een bericht hoe laat de koerier bij jou is. Jouw bestelling wordt tot in de tuin bezorgd.

 3. Een geschikte standplaats kiezen

  Kies een plek die genoeg waterdoorlatend is en dagelijks voldoende zon krijgt. De Aardbeiboom op stam voelt zich het beste thuis op een locatie met Halfschaduw, Zon. Houd ook rekening met de wet- en regelgeving: Houd altijd minimaal 2 meter afstand tot de erfgrens wanneer u een plek uitzoekt, tenzij ze niet hoger dan de schutting zijn. Denk ook goed aan wortels, snoeiwerk, tegelwerk, bewatering.

 4. De aanplanting

  De Aardbeiboom op stam Arbutus unedo kunt u aanplanten in Alle, Normale grond. Let op: vermijd ten alle tijde straatzand. Zorg voor een plantgat waarin de kluit voldoende ruimte heeft. Dit moet ongeveer 25% groter zijn dan de kluit/pot van de boom. Til de boom voorzichtig in het gat en controleer of de boom niet te diep staat. Bestel wanneer nodig ook boompalen om hem te beveiligen tegen wind en storm.

 5. Boomonderhoud

  Wanneer je de boom netjes geplant hebt is het ontzettend belangrijk om de grond nat te houden, maar geef niet teveel water! Houd dit vooral in de gaten tijdens het bloeiseizoen (Oktober, November). De waterbehoefte van bomen neemt toe vanaf het moment dat de sapstroom op gang komt tot de zomerperiode achter de rug is. In de warme maanden is het een goed idee om de boom wat extra water te geven.

Aardbeiboom op stam goedkoop online bestellen en laten bezorgen

Check acties en laat het tot in de tuin bezorgen

Tips en informatie over de Arbutus unedo

Deze Arbutus unedo, een Aardbeiboom op stam is een wintergroene boom. In warme zomers is deze Aardbeiboom vruchtdragend, de vrucht is eetbaar maar haalt het niet bij de echte aardbei. In het najaar bloeit de Arbutus unedo met kleine witte bloemen, hij staat het beste op een beschutte plek in de zon of halfschaduw. Gebruik bij het planten Aanplantgrond en boompalen voor een goede start. De maximale hoogte ligt op ongeveer 300 cm. De groeiwijze is Bolvormig, Kroonvorm. Samenvatting van de kleur: Wit. De bloeitijd is Oktober, November. De boom voelt zich het beste thuis op een locatie met Halfschaduw, Zon. Het advies wat betreft aanplantgrond is: Alle, Normale grond. Belangrijk detail: deze Bomen op stam is groenblijvend. De boom behoud ook in de winter zijn bladeren. Verder is de boom wel vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. De boom geeft in de herfstmaanden geen herfstkleuren. Meer bomen bekijken? Zie ook de Appelboom (Malus domestica ‘Gala’).

Maximale hoogte300 cm
GroeivormBolvormig, Kroonvorm
Geschikte grondAlle, Normale grond
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendJa
Type vruchtNiet eetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenJa
HerfstverkleuringNee
GeurendNee
Overzicht eigenschappen Arbutus unedo april 2024
Wat is de kleur van de Arbutus unedo?

De bladkleur is Wit. Het blad bloeit op in Oktober, November. Daarbij is het goed om te weten: de boom is groenblijvend. De boom behoud ook in de winter zijn bladeren.

In welke grond dien ik deze boom te planten?

De plaats waar de boom neergezet wordt moet goed begaanbaar zijn zonder stronken, grind, oude wortels, bekabeling enz. Zo kan de boom goed wortelen. Het is van belang dat de grond rul is en zo goed waterdoorlatend. Het advies is een van de volgende grondsoorten te kiezen: Alle, Normale grond.

Wat is de beste standplaats voor de Aardbeiboom op stam?

De ideale standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon. De grond waar een boom in staat moet niet te droog maar ook zeker niet te nat zijn. Houd ook rekening met de buren: in de wet staat dat een boom minimaal 2 meter uit de erfgrens moet staan. Onderzoek ook aspecten zoals schaduwvorming en wortels die de bestrating omhoog duwen.

Kan ik de Arbutus unedo Aardbeiboom op stam in mijn tuin laten bezorgen?

Je kunt een Aardbeiboom op stam makkelijk en snel laten leveren aan huis. Je hebt de keuze uit allerlei soorten, maten en extra’s zoals boompalen of aanplantgrond. De boom wordt in uitstekende staat thuis afgeleverd door een speciale koeriersdienst. Dit duurt plus minus een week.

Hoe werkt de aanplantservice?

Via de aanplantservice wordt deze voordelige Arbutus unedo aanbieding in de tuin afgeleverd en volledig aangeplant door een professionele tuinman. Met deze extra service kan je alles rustig uit handen geven en weet je zeker dat het proces op een goede manier verloopt. Verschillende leveranciers beloven zelfs een aangroeigarantie. Advies: de plek waar je het laat planten moet schoon zijn, dus geen stronken, puin en grind, bekabeling, worteldoek, oude wortels en moet bereikbaar zijn met de kruiwagen.

Plaats een reactie