Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

laurier-haag-prunus-laurocerasus-etna-bestellen-bezorgen

Laurier haag (Prunus laurocerasus ‘Etna’) online bestellen

De Laurier haag (Prunus laurocerasus ‘Etna’) eenvoudig online bestellen en aan huis laten bezorgen? Wij helpen je graag verder! Op deze pagina lees je uitgebreide info over deze Laurierhaag. Wil je ‘m laten bezorgen? Bestel dan meteen bij een van de boomexperts of tuincentra. Als je kiest voor de aanplantservice dan wordt jouw bestelling zelfs in jouw tuin geplant. De bladkleur is mooi: Blauw, Groen, Wit. Hij houdt van een standplaats in Halfschaduw, Schaduw, Zon. De periode dat hij begint te groeien is Mei. Uiteindelijk wordt deze boom circa 400 cm. Deze Laurier haag is al te bestellen vanaf €17,75.

Naam boomLaurier haag (Prunus laurocerasus ‘Etna’)
Latijnse naamPrunus laurocerasus Etna
CategorieLaurierhaag
Prijsindicatie€17,75
KleurenBlauw, Groen, Wit
StandplaatsHalfschaduw, Schaduw, Zon
BloeimaandenMei

Laurier haag (Prunus laurocerasus Etna) bezorgen aan huis (mei 2024)

De Prunus laurocerasus ‘Etna’ zorgt voor een mooie opvulling van de tuin. Bomen verschaffen verkoeling, ze produceren zuurstof en zorgen voor diepte in je tuin. Zoek jij naar een unieke tuinbeleving? In dat geval is dit type Laurierhaag zeker een hele leuke mogelijkheid. Het fijne is: je hoeft niet naar een tuincentrum zoals de Tuinland, Groenrijk of Intratuin. Je kunt bomen als deze namelijk ook online bestellen. Online bomen bestellen biedt uitkomst. Via internet heb je veruit de meeste keuze, je hoeft zelf geen aanhangwagen te huren en door de aanplantservice haal je de expert gewoon bij je thuis. Door deze expert wordt de boom netjes bezorgd en op een geschikte plek aangeplant. In de bijgaande tabel vergelijk je populaire online bomenwinkels en tuincentra waar je de goedkoopste Laurier haag Prunus laurocerasus Etna kunt kunt vinden. Of klik door naar de pagina over de Italiaanse den (Pinus pinea).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Prunus laurocerasus Etna (Laurier haag) thuis laten bezorgen

 1. Kies het formaat

  Kies de hoogte en de stamomtrek van de boom. Bekijk wel even wat de wet- en regelgeving is. Het mag anderen niet tot overlast zijn.

 2. De boom laten leveren

  Veel van de bomen worden binnen 5 – 7 werkdagen opgestuurd met speciaal transport. Het bezorgen van (levende) bomen is niet heel eenvoudig. Daarom kunnen ze niet zomaar binnen 1 dag in jouw tuin staan. Je krijgt meestal een dag voor levering een mail of SMS met een trackinglink. Je artikel wordt tot in de tuin bezorgd.

 3. Juiste standplaats kiezen

  Zorg voor een plek die voldoende lucht- en waterdoorlatend is en goed zonlicht krijgt. De Laurier haag gedijt het beste op een plekje met Halfschaduw, Schaduw, Zon. Check ook bij de gemeente de wetgeving omtrent erfgrens: Een nieuwe boom dient 2 meter van de erfgrens neergezet te worden, behalve als deze niet boven de schutting uitkomt. Let ook op andere aspecten zoals schaduw, tegelwerk, bewatering, wortels.

 4. Aanplanten van de boom

  Een Laurier haag Prunus laurocerasus Etna kunt u aanplanten in Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond. Het gebruik van straatzand is geen goed idee. Maak een mooi rond plantgat waarin de wortels van de boom zich optimaal kunnen ontwikkelen . De kluit moet er ruim inpassen, maar beperk de diepte in verband met rotten. Laat de boom voorzichtig in het gat zakken en gebruik aanplantgrond. Gebruik eventueel boompalen voor meer stabiliteit.

 5. Boomonderhoud

  Zodra de boom in de grond staat is het van levensbelang om de grond vochtig te houden. Met name in het bloeiseizoen (Mei). De waterbehoefte van bomen neemt toe vanaf het moment dat de blaadjes beginnen te groeien tot het moment dat de boom zijn blad weer laat vallen in de herfst. Tijdens de droge hete zomermaanden is het een goed idee om de grond regelmatig te bevochtigen.

Laurier haag goedkoop bestellen en gemakkelijk laten bezorgen

Check aanbiedingen en laat de boom in jouw eigen achtertuin leveren

Verzorgingsinformatie over de Prunus laurocerasus ‘Etna’

De laurierhaag Prunus laurocerasus ‘Etna’ is een snel groeiende laurierhaag met opgaande groei. De Prunus laurocerasus ‘Etna’ kan tot 500cm hoog worden en groeit met bronskleurige scheuten die verkleuren naar donkergroen. In mei bloeit de laurierhaag Prunus laurocerasus ‘Etna’ met witte, opstaande bloemen, gevolgd door dieppaarse bessen in de herfst. De laurierhaag Prunus laurocerasus ‘Etna’ is een sterke plant, is zeer winterhard en groenblijvend en daardoor een kleurrijke aanvulling op uw wintertuin. De laurierhaag Prunus laurocerasus ‘Etna’ komt het best tot zijn recht in een haag, maar doet het ook prima als solitair in de border. De Prunus laurocerasus ‘Etna’ gedijt het beste op droge tot vochthoudende, lichtzure grond in de volle zon of halfschaduw.Bij het planten kunt u het beste Aanplantgrond gebruiken. Het planten van een laurierhaag. De maximale groeihoogte is ongeveer 400 cm. De groeiwijze van deze boom definiëren wij als: Breed / verspreid. Qua kleuren zie je voornamelijk Blauw, Groen, Wit. De bloeiperiode is Mei. Deze boom verlangt een plekje in de Halfschaduw, Schaduw, Zon. Voor het aanplanten kan het beste gebruik worden gemaakt van: Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond. Goed om te weten: deze Laurierhaag is groenblijvend. De boom behoud ook in de winter zijn bladeren. Ook is deze boom wel vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. De bladeren geven in de herfst geen herfstkleuren. Op deze website lees je ook meer over de Italiaanse den (Pinus pinea).

Maximale hoogte400 cm
GroeivormBreed / verspreid
Geschikte grondDroge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendJa
Type vruchtNiet eetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenJa
HerfstverkleuringNee
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Prunus laurocerasus ‘Etna’ mei 2024
Welke kleur hebben de bladeren van de Prunus laurocerasus Etna?

De belangrijkste kleuren zijn Blauw, Groen, Wit. De groeiperiode is Mei. Daarbij is het goed om te weten: de boom is groenblijvend. De boom behoud ook in de winter zijn bladeren.

Welke grond is geschikt voor het planten van deze boom?

De aanplantplek moet volledig vrij zijn van o.a. grind, stronken, puin, oude beplanting enzovoort. Zo kunnen de wortels zich goed vestigen. Verder moet de bodem natuurlijk goed waterdoorlatend zijn. Kies een van de volgende grondsoorten: Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond.

Wat is de ideale standplaats voor de Laurier haag?

De beste standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Schaduw, Zon. De ondergrond mag niet te nat of droog zijn. Houd rekening met uw buren: plant de boom minimaal 2 meter uit de erfgrens. Denk tenslotte ook aan schaduw en doorschietende wortels.

Op welke manier kan ik de Prunus laurocerasus Etna Laurier haag aan huis laten leveren?

Jij kan zo’n Laurier haag lekker makkelijk bij u thuis laten bezorgen. Via het online tuincentrum koop je meerdere hoogtes, varianten en kan je nog kiezen uit extra’s zoals set met boompalen of grond voeding. De boom wordt netjes bij je thuisbezorgd door een bezorgservice met grote wagens & aanhangers. De geschatte levertijd is doorgaans 1 tot 2 weken.

Wat is de aanplantservice?

Met de aanplantservice wordt jouw voordelige Prunus laurocerasus Etna aanbieding thuisbezorgd en geplant door een deskundige boomspecialist. Door deze handige service wordt al het werk uit handen genomen en ben je er verzekerd van dat je tuin er straks heel mooi uit gaat zien. Verschillende leveranciers beloven zelfs een aangroeigarantie. Let op: de locatie waar de boom ingegraven wordt moet volledig vrij zijn van o.a. puin en grind, oude wortels, stronken, bekabeling, worteldoek en moet bereikbaar zijn voor de bezorgers.

Plaats een reactie