Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

laurierhaag-prunus-laurocerasus-mano-bestellen-bezorgen

Laurierhaag (Prunus laurocerasus ‘Mano’) online bestellen

De Laurierhaag (Prunus laurocerasus ‘Mano’) voordelig online bestellen en laten thuisbezorgen? Dat kan heel eenvoudig en snel. Op dit portaal check je informatie en eigenschappen van deze Laurierhaag. Of laat direct deze boom bezorgen door een van de toonaangevende tuincentra. Dankzij de aanplantservice wordt jouw favoriete boom zelfs aangeplant. De kleur van de boom is Blauw, Groen, Wit. De boom houdt van Halfschaduw, Schaduw, Zon. Hij komt tot bloei in Mei. Hij kan behoorlijk groot worden, tot wel 150 cm. Dit type Laurierhaag is te koop voor prijzen v.a. €11,25.

Naam boomLaurierhaag (Prunus laurocerasus ‘Mano’)
Latijnse naamPrunus laurocerasus Mano
CategorieLaurierhaag
Vanafprijs€11,25
KleurBlauw, Groen, Wit
StandplaatsHalfschaduw, Schaduw, Zon
BloeiperiodeMei

Laurierhaag (Prunus laurocerasus Mano) thuis bezorgen (april 2024)

De Prunus laurocerasus ‘Mano’ is onmisbaar in elke tuin. Bomen leveren schaduwrijke plekken, ze beperken wateroverlast en verhogen zelfs de waarde van vastgoed. Wil je een tuin volledig opnieuw opbouwen? In dat geval is deze Laurierhaag iets wat je kunt overwegen. En het leuke is: een bezoekje aan de Tuinland, Intratuin of Groenrijk is niet nodig. Deze bomen worden gewoon thuisbezorgd binnen enkele dagen. Hier zitten meer voordelen aan dan je denkt. Je kunt kiezen uit meerdere maten en hoogtes, jij hoeft niet zelf te sjouwen met zware spullen en je kunt optioneel kiezen voor de aanplantservice. Door de boomspecialist wordt de boom niet alleen bezorgd maar ook geplant. In deze tabel vergelijk je verschillende online speciaalzaken en tuincentra waar je de goedkoopste Laurierhaag Prunus laurocerasus Mano online kunt bestellen. Zie ook meer informatie over de Kust den (Pinus contorta).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Prunus laurocerasus Mano (Laurierhaag) thuis laten bezorgen

 1. Kies de gewenste maat

  Denk goed na over het formaat en de stamomtrek. Houd vooraf rekening met de regels. Zorg dat u anderen niet tot overlast bent.

 2. De boom laten leveren

  Een groot deel van de bomen worden binnen 5 tot 10 werkdagen verstuurd met een speciale koeriersdienst. Bomen zijn levende organismen. Daarom kunnen ze niet zomaar binnen 1 dag in jouw tuin staan. Ongeveer 24 uur voor levering krijg je een notificatie met het precieze bezorgmoment. Je artikel wordt doorgaans tot in de tuin geleverd.

 3. Bepaal de juiste standplaats

  Kies een stukje grond die voldoende lucht- en waterdoorlatend is en en niet onder afdak staat (voldoende licht). De Laurierhaag voelt zich het beste thuis op een locatie met Halfschaduw, Schaduw, Zon. Check ook bij de gemeente de wetgeving omtrent erfgrens: Volgens de wet moet een boom minimaal 2 meter van de erfgrens staan, tenzij ze niet hoger dan de schutting zijn. Je moet ook zeker rekening houden met snoeiwerk, groeiwijze, tegelwerk, schaduw.

 4. Hoe plant ik een boom?

  De Laurierhaag Prunus laurocerasus Mano kan men aanplanten in Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond. Het gebruik van straatzand is geen goed idee. Graaf een diep plantgat waarin de boom komt te staan. Dit moet net wat breder zijn de de kluit/pot maar niet te diep. Zet de boom nu rechtop in het plantgat en kijk uit dat je de boom niet te diep plant. Bestel wanneer nodig ook boompalen om de stam mooi recht te houden.

 5. Onderhoud

  Nadat je de boom geplant hebt is het cruciaal om de grond vochtig te houden. Vooral in het bloeiseizoen (Mei). De waterbehoefte van bomen neemt toe vanaf het moment dat de blaadjes beginnen te groeien tot de warme periode voorbij is. In de drogere maanden is het een goed idee om de kluit extra nat te houden.

Laurierhaag goedkoop bestellen en gemakkelijk laten bezorgen

Vergelijk aanbiedingen en kies voor bezorging tot in de tuin

Verzorgingsinformatie over de Prunus laurocerasus ‘Mano’

De Prunus Laurocerasus ‘Mano’ (Laurierhaag) is een laagblijvende laurierhaag met struikvormige, compacte groei. De Prunus Laurocerasus ‘Mano’ (Laurierhaag) wordt niet hoger dan 150cm en heeft lichtgroen tot groen blad. In mei bloeit deze laurierhaag met witte, opstaande bloemen, gevolgd door dieppaarse bessen in de herfst. De Prunus Laurocerasus ‘Mano’ is een sterke plant, is zeer winterhard en groenblijvend en daardoor een kleurrijke aanvulling op uw wintertuin. Deze groenblijvende laurier komt het best tot zijn recht in een vorm. De Prunus Laurocerasus ‘Mano’ gedijt het beste op droge tot vochthoudende, lichtzure grond in de volle zon of halfschaduw. Bij het planten kunt u het beste Aanplantgrond gebruiken. Uiteindelijk kan deze boom een hoogte bereiken van 150 cm. De groeiwijze is Breed / verspreid, Compact, Struikvorm. De (blad)kleur van deze boom is: Blauw, Groen, Wit. Het groeiseizoen is in Mei. Deze boom verlangt een plekje in de Halfschaduw, Schaduw, Zon. De beste (meest ideale) grond is: Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond. Tip: deze Laurierhaag is groenblijvend. De boom behoud ook in de winter zijn bladeren. Daarnaast is de boom wel vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. De bladeren geven in de herfst geen herfstkleuren. Bekijk ook meer informatie over de Kust den (Pinus contorta).

Maximale hoogte150 cm
GroeivormBreed / verspreid, Compact, Struikvorm
Geschikte grondDroge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond
WaterbehoefteDroog, Normaal
VruchtgevendJa
Type vruchtNiet eetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenJa
HerfstverkleuringNee
GeurendNee
Overzicht eigenschappen Prunus laurocerasus ‘Mano’ april 2024
Welke kleur hebben de bladeren van de Prunus laurocerasus Mano?

Deze boom kenmerkt zich met de kleuren Blauw, Groen, Wit. De boom groeit in Mei. Goed om te weten: de boom is groenblijvend. De boom behoud ook in de winter zijn bladeren.

Welke grond is geschikt voor aanplanting?

De plek waar de boom geplant gaat worden dient compleet toegankelijk te zijn zonder puin, grind, bekabeling, oude beplanting enzovoort. Dit maakt het wortelen van de boom een stuk eenvoudiger. Verder moet de bodem natuurlijk goed waterdoorlatend zijn. Volgens de kweker zijn de volgende grondsoorten geschikt: Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond.

Hoe kies ik een goede standplaats voor de Laurierhaag?

De perfecte standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Schaduw, Zon. De plek waar deze boom aangeplant gaat worden moet niet te nat zijn, maar ook niet te droog. Denk ook aan andere bewoners: een boom moet bijvoorbeeld 2 meter van een schutting worden geplant. Bekijk ook andere factoren als bladverlies en doorschietende wortels.

Kan ik de Prunus laurocerasus Mano Laurierhaag aan huis laten bezorgen?

Je kunt een Laurierhaag lekker makkelijk laten bezorgen tot in de tuin. Via het online tuincentrum koop je verschillende formaten en andere essentials zoals boompalen, bamboestokken en aanplantgrond. Jouw boom wordt netjes bij je thuis afgeleverd door een vakkundige bezorgservice. Reken echter wel op bezorgtijden van zo’n 4 of 6 dagen.

Waarom kiezen voor de aanplantservice?

Via de aanplantservice wordt jouw voordelige Prunus laurocerasus Mano aanbieding in de tuin afgeleverd en volledig aangeplant door een betrouwbare boomspecialist. Met deze extra service hoef jij eigenlijk niet veel meer zelf te doen en mag je erop vertrouwen dat alles op de juiste manier geplant wordt. Verschillende leveranciers beloven zelfs een aangroeigarantie. Let op: de plantplaats dient compleet toegankelijk te zijn zonder worteldoek, straatwerk, bekabeling, oude wortels, puin en grind en moet bereikbaar zijn voor de bezorgers.

Plaats een reactie