Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

laurierhaag-prunus-laurocerasus-rotundifolia-bestellen-bezorgen

Laurierhaag (Prunus laurocerasus ‘Rotundifolia’) online bestellen

De Laurierhaag (Prunus laurocerasus ‘Rotundifolia’) direct online bestellen en laten thuisbezorgen? Dat is hier mogelijk! Op dit platform tref je handige info over deze Laurierhaag. Je kunt direct online bestellen bij een van de weergegeven webshops of tuincentra. Door gebruik te maken van de aanplantservice wordt alles netjes aangeplant. De kleur van de boom is Blauw, Groen, Wit. De beste standplaats is Halfschaduw, Schaduw, Zon. Hij komt tot bloei in Mei. De uiteindelijke hoogte is circa 400 cm. Deze Laurierhaag is al te bestellen vanaf €1,95.

Naam boomLaurierhaag (Prunus laurocerasus ‘Rotundifolia’)
Latijnse naamPrunus laurocerasus Rotundifolia
CategorieLaurierhaag
Prijsindicatie€1,95
KleurenBlauw, Groen, Wit
Ideale standplaatsHalfschaduw, Schaduw, Zon
BloeitijdMei

Laurierhaag (Prunus laurocerasus Rotundifolia) laten bezorgen in de tuin (april 2024)

De Prunus laurocerasus ‘Rotundifolia’ is een echte eyecatcher. Bomen zorgen voor schaduw, verbeteren de luchtkwaliteit en dienen uitstekend als perceel afboording. Gaat jouw tuin helemaal op de schop? Dan is deze Laurierhaag zeker een hele leuke mogelijkheid. Goed om te weten: tegenwoordig hoef je niet naar een tuincentrum zoals Tuinland, Groenrijk of Intratuin. Je kunt de boom gemakkelijk online bestellen. Online bestellen biedt tal van voordelen. Via internet heb je veruit de meeste keuze, je hebt geen aanhangwagen nodig en door de aanplantservice haal je de expert gewoon bij je thuis. Bij deze service wordt de boom niet alleen bezorgd maar ook geplant. In de tabel hierna vergelijk je betrouwbare online bomenwinkels en tuincentra waar je de goedkoopste Laurierhaag Prunus laurocerasus Rotundifolia kunt bestellen (online). Of bekijk alles over de Japanse larix (Larix kaempferi).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Prunus laurocerasus Rotundifolia (Laurierhaag) thuis laten bezorgen

 1. Kies de gewenste maat

  Kies de hoogte en de stamomtrek van de boom. Houd daarbij rekening met de erfgrens en buren. Je wilt buren of omwonenden niet tot last zijn.

 2. Thuisbezorging van de boom

  Veel bomen zijn op voorraad en kunnen snel worden verstuurd met een speciale koeriersdienst. Er komt veel kijken bij het bezorgen van (levende) bomen. Dit gebeurt met de grootste zorg en precisie (voor kwaliteitsgarantie). Je krijgt de dag voor levering een bericht hoe laat de koerier bij jou is. Je aankoop wordt doorgaans tot in de tuin geleverd.

 3. De standplaats van de boom

  Neem een aanplantplek die voldoende lucht- en waterdoorlatend is en goed zonlicht krijgt. De Laurierhaag kan je het beste aanplanten op een plek met Halfschaduw, Schaduw, Zon. Doe ook altijd onderzoek naar de plaatselijke wetgeving: Bomen moeten minimaal 2 meter uit de erfgrens geplant worden, in sommige gemeenten wijken deze regels af. Let ook op andere aspecten zoals tegelwerk, schaduw, wortels, snoeiwerk.

 4. Het planten van de boom

  De Laurierhaag Prunus laurocerasus Rotundifolia kan aangeplant worden in Elke grondsoort. Vermijd altijd wit straatzand. Je moeten een plantgat graven waarin de boomwortel comfortabel past. Het gat moet 1 tot 3 keer groter is dan de kluit van de boom. Zet de boom met de kluit voorzichtig in de grond en vul het deels met aanplantgrond. Plaats indien nodig boompalen om hem te ondersteunen.

 5. Boomonderhoud

  Na het aanplanten is het ontzettend belangrijk om de kluit vochtig te houden. Dit is met name cruciaal in het groeiseizoen (Mei). De watervraag van de boom loopt op vanaf het moment dat de eerste bladeren beginnen uit te lopen tot het moment dat de boom zijn blad weer laat vallen in de herfst. In droge, warme zomers is het verstandig om extra water te geven.

Laurierhaag goedkoop bestellen en thuisbezorgen

Check aanbiedingen en laat de boom in jouw eigen achtertuin leveren

Verzorgingsinformatie over de Prunus laurocerasus ‘Rotundifolia’

De Laurierhaag Prunus laurocerasus ‘Rotundifolia’ is een snel groeiende laurierhaag met groot donkergroen blad. Vanwege zijn groei en zijn grote blad vormt de Laurierhaag Prunus laurocerasus ‘Rotundifolia’ snel een dichte haag. De Laurierhaag Prunus laurocerasus ‘Rotundifolia’ kan tot 500cm hoog worden. Voor een strakke haag dient de haaglaurier Prunus laurocerasus ‘Rotundifolia’ twee keer per jaar gesnoeid te worden. De haagplant bloeit in april met witte bloemen en in de herfst komen er zwarte bessen aan de plant. De haaglaurier Prunus laurocerasus ‘Rotundifolia’ is zeer winterhard en groenblijvend en is daardoor een kleurrijke aanvulling op uw wintertuin. De Prunus laurocerasus ‘Rotundifolia’ komt het best tot zijn recht in een haag, maar doet het ook prima als solitair in de border. Van half oktober tot half april is de Prunus laurocerasus ‘Rotundifolia’ leverbaar met kale wortel, dit scheelt aanzienlijk in prijs.De Prunus laurocerasus ‘Rotundifolia’ gedijt het beste op droge tot vochthoudende, lichtzure grond in de volle zon of halfschaduw.Bij het planten kunt u het beste Aanplantgrond gebruiken. Het planten van een laurierhaag. De uiteindelijke hoogte is ongeveer 400 cm. Als groeiwijze kan je uitgaan van: Bossig, Struikvorm. Samenvatting van de kleur: Blauw, Groen, Wit. De bloeitijd is Mei. Deze boom verlangt een plekje in de Halfschaduw, Schaduw, Zon. De beste grondsoort om hem te planten is: Elke grondsoort. Belangrijk detail: deze Laurierhaag is groenblijvend. De boom behoud ook in de winter zijn bladeren. Daarnaast is de boom wel vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. De bladeren geven in de herfst geen herfstkleuren. Op deze website lees je ook meer over de Japanse larix (Larix kaempferi).

Maximale hoogte400 cm
GroeivormBossig, Struikvorm
Geschikte grondAlle
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendJa
Type vruchtNiet eetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenJa
HerfstverkleuringNee
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Prunus laurocerasus ‘Rotundifolia’ april 2024
Welke kleur geven de bladeren van de Prunus laurocerasus Rotundifolia?

De belangrijkste kleuren zijn Blauw, Groen, Wit. De boom groeit in Mei. Belangrijk detail: de boom is groenblijvend. De boom behoud ook in de winter zijn bladeren.

In welke grond kan ik deze boom planten?

De aanplantplek moet schoon zijn, dus geen bekabeling, oude beplanting, straatwerk, worteldoek enzovoort. Dit maakt het wortelen van de boom een stuk eenvoudiger. Maak met een schep de grond goed los (waterdoorlatend). Kies een van de volgende grondsoorten: Elke grondsoort.

Wat is een geschikte standplaats voor de Laurierhaag?

De beste standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Schaduw, Zon. De bodem moet niet te nat zijn, maar ook niet te droog. Denk ook aan andere bewoners: zo moet een boom minimaal 2 meter van de schutting staan. Onderzoek ook aspecten zoals schaduw en opgedrukte tegels door wortelopdruk.

Wanneer kan ik de Prunus laurocerasus Rotundifolia Laurierhaag aan huis laten leveren?

Jij kan de Laurierhaag zonder gedoe thuis laten afleveren. Bij online bomenwinkels vind je diverse soorten groottes en kan je nog kiezen uit extra’s zoals tuinpalen en grondmest. De boom wordt in uitstekende staat thuis afgeleverd door een speciale koeriersdienst. Reken echter wel op bezorgtijden van ongeveer 5 werkdagen.

Wanneer kiezen voor de aanplantservice?

Door te kiezen voor de aanplantservice wordt de voordelige Prunus laurocerasus Rotundifolia aanbieding niet alleen thuisbezorgd, maar ook meteen geplant door een vakbekwame boomverzorger. Met deze extra service kan je alles rustig uit handen geven en kan je ervanuit gaan dat je tuin er straks heel mooi uit gaat zien. Soms krijg je zelfs extra garantie. Tip: de aanplantplek moet schoon zijn, dus geen straatwerk, puin en grind, oude wortels, stronken, bekabeling en moet bereikbaar zijn met de kruiwagen.

Plaats een reactie