Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

patio-perenboom-pyrus-communis-bonne-louise-davranches-bestellen-bezorgen

Patio perenboom (Pyrus communis ‘Bonne Louise d’Avranches’) online bestellen

De Patio perenboom (Pyrus communis ‘Bonne Louise d’Avranches’) direct online bestellen en aan huis laten bezorgen? Dan vind je hier veel bruikbare info! Op dit platform check je veel informatie en verzorgingstips voor deze Patio-fruitboom. Bestellen kan gemakkelijk bij een van de weergegeven webshops of tuincentra. Kies je voor de aanplantservice? Dan wordt de boom netjes voor jou geplant. De bladkleur is mooi: Wit. De beste standplaats is Halfschaduw, Zon. Hij komt tot bloei in Maart, April, Mei. Hij kan behoorlijk groot worden, tot wel 150 cm. Deze Patio perenboom kan je al laten bezorgen vanaf €20,25.

Naam boomPatio perenboom (Pyrus communis ‘Bonne Louise d’Avranches’)
Latijnse naamPyrus communis Bonne Louise dAvranches
CategoriePatio-fruitboom
Prijsindicatie€20,25
KleurenWit
Ideale standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeiperiodeMaart, April, Mei

Patio perenboom (Pyrus communis Bonne Louise dAvranches) laten bezorgen in de tuin (juni 2024)

De Pyrus communis ‘Bonne Louise d’Avranches’ is een echte eyecatcher. Bomen verschaffen schaduw, ze beperken wateroverlast en zorgen voor diepte in je tuin. Wil jij jouw tuin een upgrade geven? Dan is dit type Patio-fruitboom iets wat je kunt overwegen. Wat je misschien niet weet: een bezoekje aan de Tuinland, Groenrijk of Intratuin is niet perse nodig. Je kunt bomen als deze namelijk ook online bestellen. Dit biedt verschillende voordelen. Via internet heb je veruit de meeste keuze, je hoeft zelf geen aanhangwagen te huren en de vertrouwde aanplantservice zorgt voor correcte aanplanting. Door de boomspecialist wordt de boom geleverd, aangeplant en voor het eerst onderhouden. In de tabel hierna vergelijk je meerdere bomen-webshops en tuincentra waar je de goedkoopste Patio perenboom Pyrus communis Bonne Louise dAvranches kunt kunt vinden. Of bekijk meer over de Glansmispel (Photinia ‘Magical Vulcano’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Pyrus communis Bonne Louise dAvranches (Patio perenboom) thuis laten bezorgen

 1. Kies het formaat

  Kies de hoogte en de stamomtrek van de boom. Houd daarbij rekening met de erfgrens en buren. Het mag anderen niet tot overlast zijn.

 2. Wil jij de boom laten leveren?

  Een groot deel van de bomen worden binnen 5 – 7 werkdagen opgestuurd naar het gewenste afleveradres. Een boom is een levend organisme. Het thuisbezorgen heeft daarom nogal wat voeten in de aarde. Ongeveer 24 uur voor levering krijg je een bericht hoe laat de koerier bij jou is. Je artikel wordt in jouw tuin bezorgd (op voorwaarde dat deze goed toegankelijk is).

 3. Een standplaats kiezen

  Kies een stukje grond die een compostrijke waterdoorlatende grond heeft en en genoeg licht krijgt. De Patio perenboom gedijt het beste op een plekje met Halfschaduw, Zon. Neem ook de locale wetgeving in acht: Houd altijd minimaal 2 meter afstand tot de erfgrens wanneer u een plek uitzoekt, behalve als deze niet boven de schutting uitkomt. Bekijk ook relevante details zoals groeiwijze, wortels, schaduw, snoeiwerk.

 4. Juiste manier van bomen planten

  De Patio perenboom Pyrus communis Bonne Louise dAvranches kunt u aanplanten in Alle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Voedzaam. Gebruik nooit wit (straat)zand. Maak een mooi rond plantgat waarin de boom rechtop kan komen te staan. Deze moet ongeveer 3 keer de breedte en 2 keer de diepte van de boomkluit hebben. Laat de boom voorzichtig in het gat zakken en kijk uit dat je de boom niet te diep plant. Boor 2 boompalen in de grond om hem extra te verstevigen.

 5. Boomverzorging

  Na het aanplanten is het essentieel om de kluit vochtig te houden. Vooral in de groeimaanden (Maart, April, Mei). De boom heeft water nodig vanaf het moment dat de blaadjes beginnen te groeien tot het moment dat de boom zijn blad weer laat vallen in de herfst. Tijdens de zomerdagen is het een goed idee om de grond regelmatig te bevochtigen.

Patio perenboom goedkoop bestellen en aan huis laten bezorgen

Bekijk acties en laat een boom in jouw tuin bezorgen

Extra informatie over de Pyrus communis ‘Bonne Louise d’Avranches’

Deze mooie patio perenboom kan u overal kwijt, ook erg leuk om als kado te geven. De Pyrus communis ‘Bonne Louise d’Avranches’ is een goede aromatische handpeer. Bestuiving: niet zelf bestuivend, kan bestoven worden door Conference, Doyenné du Comice. Snoeien: in de winter of net na de bloei. Knip verticale takken (zgn. loten) weg. In de beginjaren is horizontaal buigen van vruchtdragende takken noodzakelijk. Bemesting: in de herfst een rijke gift van een organische meststof. Bij rijke vruchtdracht in de zomer nog een keer. Bewaren: Peren kunt u het beste koel, donker en droog bewaren. Ze zijn gevoelig voor kneuzingen en plekjes, dus behandel ze met zorg. Over de houdbaarheid valt weinig zeggen omdat dit sterk afhankelijk is van de rijpheid van de vrucht. De rijpheid van de peer kunt u controleren door het vruchtvlees naast het steeltje voorzichtig in te drukken. Bij rijpe peren geeft het vruchtvlees dan iets mee. Let op, vooral de zomerrassen rijpen erg snel door. Schoonmaken: Peren moeten voor gebruik altijd even gewassen worden. Consumptie: Handperen eet u, nadat u het steeltje verwijderd heeft, met schil en al op. Uiteraard kunt u naar eigen smaak de peer ook geschild of in stukjes nuttigen. Geschilde peren kleuren wel snel bruin. Om dit te voorkomen kunt u ze met wat citroensap besprenkelen. Peren worden meestal uit de hand gegeten, maar ook op de boterham smaken ze prima. Verder worden peren veel verwerkt in nagerechten. Wat zou u denken van peren uit de oven met chocoladesaus? Daarnaast kunt u peren verwerken tot jam, sap, compote, chutney en stroop. Stoofpeertjes moet u zoals de naam al zegt stoven. Deze gestoofde peertjes smaken heerlijk met vlees, kip of kaas. Voedingswaarde: Peren bevatten de minste fruitzuren. Daardoor zijn ze aanmerkelijk zoeter dan appelen. Peren zijn erg gezond en door het hoge gehalte aan kalk, kalium en fosfor werken ze vocht- en vet afdrijvend. Goed voor de lijn! Qua hoogte kan deze boom uitkomen op circa 150 cm. De groeiwijze kunnen we samenvatten als Patio. Qua kleuren zie je voornamelijk Wit. Het groeiseizoen is in Maart, April, Mei. De beste standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon. De beste grondsoort om hem te planten is: Alle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Voedzaam. Goed om te weten: deze Patio-fruitboom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. Tevens is deze boom wel vruchtdragend (wel eetbaar), en niet bodembedekkend. De boom geeft in de herfst geen herfstkleuren. Op deze website lees je ook meer over de Glansmispel (Photinia ‘Magical Vulcano’).

Maximale hoogte150 cm
GroeivormPatio
Geschikte grondAlle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Voedzaam
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendJa
Type vruchtEetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringNee
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Pyrus communis ‘Bonne Louise d’Avranches’ juni 2024
Welke kleur hebben de bladeren van de Pyrus communis Bonne Louise dAvranches?

De belangrijkste kleuren zijn Wit. Hij komt tot bloei in Maart, April, Mei. Goed om te weten: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

In welke grond dien ik deze boom te planten?

De plaats waar de boom neergezet wordt dient vrij te zijn van grind, oude beplanting, straatwerk, oude wortels enz. Dit ter bevordering van het wortelen. Daarnaast is het van belang dat de grond genoeg waterdoorlatend is. Voor planting zijn de volgende grondsoorten geschikt: Alle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Voedzaam.

Hoe kies ik een goede standplaats voor de Patio perenboom?

De juiste standplaats voor dit type boom is Halfschaduw, Zon. De plek waar deze boom aangeplant gaat worden mag niet te nat of droog zijn. Denk ook aan andere bewoners: houd altijd 2 meter afstand tot de erfgrens. Kijk ook goed naar bladverlies en wortels die in de toekomst de bestrating kunnen beschadigen.

Kan ik de Pyrus communis Bonne Louise dAvranches Patio perenboom bij mij thuis laten bezorgen?

Jij kan de Patio perenboom moeiteloos en snel thuis laten afleveren. Je hebt de keuze uit verschillende formaten en andere essentials zoals boompalen of grondmest. De gehele aankoop wordt netjes thuis afgeleverd door een professionele bezorgservice. Doorgaans neemt dat wel wat tijd in beslag, vaak 3 – 6 werkdagen.

Wanneer kiezen voor de aanplantservice?

Door gebruik te maken van de aanplantservice wordt deze voordelige Pyrus communis Bonne Louise dAvranches aanbieding bezorgd en geplant door een gespecialiseerde boomexpert. Met deze extra service hoef je zelf eigenlijk niets te doen en weet je zeker dat alles op de juiste manier geplant wordt. Er zijn tuinwinkels die zelf groeigarantie op de aankoop bieden. Tip: de plek waar de boom geplant gaat worden dient compleet toegankelijk te zijn zonder straatwerk, oude wortels, stronken, bekabeling, worteldoek en moet bereikbaar zijn met de kruiwagen.

Plaats een reactie