Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

portugese-laurierhaag-prunus-lusitanica-angustifolia-bestellen-bezorgen

Portugese laurierhaag (Prunus lusitanica ‘Angustifolia’) online bestellen

De Portugese laurierhaag (Prunus lusitanica ‘Angustifolia’) eenvoudig online bestellen en laten thuisbezorgen? Dan vind je hier veel bruikbare info! Op dit platform check je veel nuttige info over deze Laurierhaag. Bestellen kan gemakkelijk bij een van onze partners. Dankzij de aanplantservice wordt jouw bestelling zelfs in jouw tuin geplant. De boom is mooi gekleurd: Groen, Wit, Zwart. De boom houdt van Halfschaduw, Zon en de bloeiperiode is Mei. Uiteindelijk wordt deze boom circa 400 cm. Deze Portugese laurierhaag is te koop voor prijzen v.a. €2,55.

Naam boomPortugese laurierhaag (Prunus lusitanica ‘Angustifolia’)
Latijnse naamPrunus lusitanica Angustifolia
CategorieLaurierhaag
Vanafprijs€2,55
KleurGroen, Wit, Zwart
Beste standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeimaandenMei

Portugese laurierhaag (Prunus lusitanica Angustifolia) bezorgen aan huis (april 2024)

De Prunus lusitanica ‘Angustifolia’ is onmisbaar in elke tuin. Bomen verschaffen verkoeling, ze dempen het geluid van de omgeving en dienen uitstekend als perceel afboording. Wil jij jouw tuin opvrolijken? Dan is deze Laurierhaag zeker een hele leuke mogelijkheid. Goed om te weten: tegenwoordig hoef je niet naar een tuincentrum zoals Tuinland, Groenrijk of Intratuin. Je bestelt jouw favoriete boom tegenwoordig moeiteloos online. Dit heeft allerlei voordelen. Je hebt een ruime keuze uit soorten en formaten, jij hoeft niet zelf te sjouwen met zware spullen en als extra service kan je kiezen voor de aanplantservice. Daardoor wordt jouw boom netjes bezorgd en aangeplant. In de bijgaande tabel vergelijk je verschillende online bomenwinkels en tuincentra waar je de goedkoopste Portugese laurierhaag Prunus lusitanica Angustifolia online kopen kan. Of klik door naar de pagina over de Japanse den (Pinus parviflora ‘Tempelhof’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Prunus lusitanica Angustifolia (Portugese laurierhaag) thuis laten bezorgen

 1. Kies type en hoogte

  Denk goed na over het formaat en de stamomtrek. Bekijk wel even wat de wet- en regelgeving is. Het mag anderen niet tot overlast zijn.

 2. Bezorging van de boom

  De meeste producten zijn op voorraad en kunnen snel worden verstuurd met speciaal transport. Een boom is een levend organisme. Om die reden duurt het bezorgen allemaal net wat langer. Je krijgt meestal een dag voor levering een SMS of mail met de geschatte bezorgtijd. Jouw boom wordt (mits vrij toegankelijk) in de tuin geleverd.

 3. Een standplaats kiezen

  Neem een aanplantplek die een compostrijke waterdoorlatende grond heeft en dagelijks voldoende zon krijgt. De Portugese laurierhaag kan zich goed ontwikkelen op een plaats met Halfschaduw, Zon. Kijk ook wat de wet- en regelgeving is: Volgens de wet moet een boom minimaal 2 meter van de erfgrens staan, tenzij ze niet hoger dan de schutting zijn. Andere aspecten die van belang zijn: schaduw, groeiwijze, bewatering, wortels.

 4. Aanplanten van de boom

  Deze Portugese laurierhaag Prunus lusitanica Angustifolia plant je het beste in Elke grondsoort. Vermijd altijd wit straatzand. Maak een mooi rond plantgat waarin de kluit van boom ruimschoots past. Dit moet net wat breder zijn de de kluit/pot maar niet te diep. Zorg dat het plantgat mooi horizontaal is en vul het deels met aanplantgrond. Plaats indien nodig boompalen om hem extra te verstevigen.

 5. Boomonderhoud

  Nadat je de boom geplant hebt is het cruciaal om de kluit nat te houden. Dit is met name cruciaal in het groeiseizoen (Mei). Je moet de boom voldoende water geven vanaf het moment dat de eerste bladeren uitlopen tot de zomerperiode achter de rug is. In de warme maanden wordt het aanbevolen om extra water te geven.

Portugese laurierhaag goedkoop bestellen en razendsnel laten bezorgen

Bekijk acties en kies voor bezorging tot in de tuin

Aanvullende informatie over de Prunus lusitanica ‘Angustifolia’

De Portugese laurierhaag Prunus lusitanica ‘Angustifolia’ is een exclusieve laurierhaag met smalle, compacte, opgaande groei. De laurier haag Prunus lusitanica ‘Angustifolia’ heeft donkergroen, smal blad. De Portugese laurierhaag Prunus lusitanica ‘Angustifolia’ is goed winterhard en groenblijvend en is daardoor een kleurrijke aanvulling op uw wintertuin. De Portugese laurierhaag Prunus lusitanica ‘Angustifolia’ komt het beste tot zijn recht in een haag of langs een oprit, maar doet het ook prima als solitair in de border. De Portugese laurierhaag Prunus lusitanica ‘Angustifolia’ gedijt het beste op droge tot vochthoudende, goed doorlatende grond in de volle zon of halfschaduw.Bij het planten kunt u het beste aanplantgrond gebruiken. Het planten van de Portugese laurierhaag. De maximale groeihoogte is ongeveer 400 cm. De groeiwijze kunnen we samenvatten als Opgaand, Pyramide. De (blad)kleur van deze boom is: Groen, Wit, Zwart. Het groeiseizoen is in Mei. Deze boom voelt zich het beste thuis in de Halfschaduw, Zon. Voor het aanplanten kan het beste gebruik worden gemaakt van: Elke grondsoort. Niet vergeten: deze Laurierhaag is groenblijvend. De boom behoud ook in de winter zijn bladeren. Ook is deze boom wel vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. De bladeren geven in de herfst geen herfstkleuren. Meer bomen bekijken? Zie ook de Japanse den (Pinus parviflora ‘Tempelhof’).

Maximale hoogte400 cm
GroeivormOpgaand, Pyramide
Geschikte grondAlle
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendJa
Type vruchtNiet eetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenJa
HerfstverkleuringNee
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Prunus lusitanica ‘Angustifolia’ april 2024
Welke kleur geven de bladeren van de Prunus lusitanica Angustifolia?

De bladkleur is Groen, Wit, Zwart. De bloeitijd is Mei. Goed om te weten: de boom is groenblijvend. De boom behoud ook in de winter zijn bladeren.

Welke grond is geschikt voor het planten van deze boom?

De plantplaats dient vrij te zijn van oude wortels, straatwerk, bekabeling, grind enz. Dit bevordert het wortelen van de boom. Zorg er ook voor dat de grond genoeg waterdoorlatend is. Zorg dat je altijd over de juiste grondsoort beschikt: Elke grondsoort.

Wat is een geschikte standplaats voor de Portugese laurierhaag?

De perfecte standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon. De bodem mag niet te nat maar ook niet te droog zijn. Denk ook aan andere bewoners: houd altijd 2 meter afstand tot de erfgrens. Denk tenslotte ook aan bladverlies en opgedrukte tegels door wortelopdruk.

Hoe kan ik de Prunus lusitanica Angustifolia Portugese laurierhaag thuis laten bezorgen?

Jij kan een Portugese laurierhaag moeiteloos en snel laten bezorgen tot in de tuin. Bij de boom-expert kan je kiezen uit meerdere varianten, hoogtes en kan je nog kiezen uit extra’s zoals boom palenboor en bemesting. De complete bestelling wordt aan huis geleverd door een bezorgservice met grote wagens & aanhangers. Doorgaans neemt dat wel wat tijd in beslag, ongeveer 5 werkdagen.

Wat is de aanplantservice?

Met de aanplantservice wordt deze voordelige Prunus lusitanica Angustifolia aanbieding bezorgd en geplant door een deskundige tuinman. Op die manier kan je alles rustig uit handen geven en ben je er verzekerd van dat je tuin er straks heel mooi uit gaat zien. Soms heb je zelfs recht op aangroeigarantie. Belangrijk: de locatie waar de boom ingegraven wordt moet schoon zijn, dus geen worteldoek, straatwerk, stronken, puin en grind, oude wortels en moet goed bereikbaar zijn.

Plaats een reactie