Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

coniferenhaag-thuja-plicata-martin-bestellen-bezorgen

Coniferenhaag (Thuja plicata ‘Martin’) online bestellen

De Coniferenhaag (Thuja plicata ‘Martin’) eenvoudig online bestellen en thuis laten bezorgen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Op deze website lees je informatie en eigenschappen van deze Coniferen. Of bestel direct bij een van de aangesloten winkels. Kies je voor de aanplantservice? Dan wordt de boom netjes voor jou geplant. De boom is mooi gekleurd: Groen. De boom houdt van Halfschaduw, Zon en de bloeitijd is April tot Juni. De maximale hoogte is ongeveer 400 cm. Deze Coniferenhaag kan je al laten bezorgen vanaf €8,95.

Naam boomConiferenhaag (Thuja plicata ‘Martin’)
Latijnse naamThuja plicata Martin
CategorieConiferen
Prijsindicatie€8,95
KleurGroen
Ideale standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeitijdApril tot Juni

Coniferenhaag (Thuja plicata Martin) laten thuisbezorgen (april 2024)

De Thuja plicata ‘Martin’ is onmisbaar in elke tuin. Bomen leveren schaduwrijke plekken, ze produceren zuurstof en zorgen voor wat extra privacy. Zoek jij naar een unieke tuinbeleving? In dat geval is dit type Coniferen het overwegen waard. Het mooie is: je hoeft niet naar een tuincentrum zoals Intratuin, Groenrijk ofTuinland. Je hoeft niet naar een tuincentrum, je kunt het gewoon online bestellen. Online bestellen biedt tal van voordelen. Je kiest zelf jouw ideale maat, een aanhangwagen is niet nodig en kan eventueel gebruik maken van een aanplantservice. Door de boomspecialist wordt jouw boom netjes bezorgd en aangeplant. In onderstaande tabel vergelijk je meerdere online bomenwinkels en tuincentra waar je de goedkoopste Coniferenhaag Thuja plicata Martin kunt kunt vinden. Zie ook meer informatie over de Lork op stam (Larix decidua ‘Globus’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Thuja plicata Martin (Coniferenhaag) thuis laten bezorgen

 1. Kies de gewenste maat

  Selecteer op basis van de standplaats de gewenste maat + stamomtrek. Kijk ook altijd even naar de gemeentelijke regels omtrent de erfgrens. Het mag anderen niet tot overlast zijn.

 2. Levering van de boom

  Een groot deel van de bomen zijn op voorraad en kunnen snel worden verstuurd met een speciale koeriersdienst. Een boom is een levend product. Daarom kunnen ze niet zomaar binnen 1 dag in jouw tuin staan. Je krijgt een dag van tevoren een mail of SMS met een trackinglink. Je order wordt tot in de tuin bezorgd.

 3. Bepaal de juiste standplaats

  Neem een aanplantplek die voldoende lucht- en waterdoorlatend is en en niet onder afdak staat (voldoende licht). De Coniferenhaag gedijt het beste op een plekje met Halfschaduw, Zon. Check ook bij de gemeente de wetgeving omtrent erfgrens: Houd altijd minimaal 2 meter afstand tot de erfgrens wanneer u een plek uitzoekt, in sommige gemeenten wijken deze regels af. Denk ook goed aan groeiwijze, snoeiwerk, wortels, schaduw.

 4. Aanplanten van de boom

  Deze Coniferenhaag Thuja plicata Martin kan men aanplanten in Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond. Het gebruik van straatzand is geen goed idee. Graaf een diep plantgat waarin de boom rechtop kan komen te staan. Deze moet ongeveer 3 keer de breedte en 2 keer de diepte van de boomkluit hebben. Laat de boom voorzichtig in het gat zakken en vul het deels met aanplantgrond. Plaats indien nodig boompalen om scheefgroei tegen te gaan.

 5. Onderhoud

  Zodra de boom in de grond staat is het cruciaal om genoeg water te geven. Houd dit vooral in de gaten tijdens de bloeiperiode (April tot Juni). De waterbehoefte van bomen neemt toe vanaf het moment dat de eerste bladeren uitlopen tot de zomerperiode achter de rug is. In droge, warme zomers is het noodzakelijk om extra water te geven.

Coniferenhaag goedkoop bestellen en snel laten thuisbezorgen

Bekijk aanbod en acties en laat jouw boom tot in de tuin bezorgen

Adviezen en informatie over de Thuja plicata ‘Martin’

De Coniferenhaag Thuja plicata ‘Martin’ is een snel groeiende haagconifeer met hoog opgaande zuilvormige tot kegelvormige groei. De Coniferenhaag Thuja plicata ‘Martin’ kan tot 500cm hoog worden. Het blad is donkergroen. Voor een strakke haag kunt u de Thuja plicata ‘Martin’ twee keer per jaar snoeien. De Coniferenhaag Thuja plicata ‘Martin’ is zeer winterhard en groenblijvend en is daardoor een kleurrijke toevoeging op uw wintertuin. De Thuja plicata ‘Martin’ is zeer geschikt als haagconifeer, maar doet het ook prima als solitair op de hoek van de border.De Thuja plicata ‘Martin’ gedijt het beste op vochthoudende, lichtzure, voedselrijke grond in de volle zon of halfschaduw.Bij het planten kunt u het beste Aanplantgrond en Tuinturf gebruiken. De maximale hoogte ligt op ongeveer 400 cm. Als groeiwijze kan je uitgaan van: Breed / verspreid. Qua kleuren zie je voornamelijk Groen. De groeiperiode is April tot Juni. Hij gedijt het beste op een plekje met Halfschaduw, Zon. De beste grondsoort om hem te planten is: Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond. Let op: deze Coniferen is groenblijvend. De boom behoud ook in de winter zijn bladeren. Daarnaast is de boom wel vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. In de herfst geeft de boom geen herfstkleuren. Je leest hier ook meer info over de Lork op stam (Larix decidua ‘Globus’).

Maximale hoogte400 cm
GroeivormBreed / verspreid
Geschikte grondDroge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond
WaterbehoefteDroog, Normaal
VruchtgevendJa
Type vruchtNiet eetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenJa
HerfstverkleuringNee
GeurendNee
Overzicht eigenschappen Thuja plicata ‘Martin’ april 2024
In welke kleur komt het blad van de Thuja plicata Martin?

De kleur van het blad is Groen. Het blad bloeit op in April tot Juni. Belangrijk: de boom is groenblijvend. De boom behoud ook in de winter zijn bladeren.

Welke grond is geschikt voor aanplanting?

De plaats waar de boom neergezet wordt dient compleet toegankelijk te zijn zonder stronken, grind, bekabeling, puin enz. Dit bevordert het wortelen van de boom. Maak de ondergrond waterdoorlatend door de grond goed los te scheppen. Gebruik altijd een van de geadviseerde grondsoorten: Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond.

Wat is de juiste standplaats voor de Coniferenhaag?

De juiste standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon. De ondergrond moet niet te droog maar ook zeker niet te nat zijn. Houd ook rekening met de buren: zo moet een boom minimaal 2 meter van de schutting staan. Houd ook rekening met overhangende takken, schaduw en opgedrukte tegels door wortelopdruk.

Kan ik de Thuja plicata Martin Coniferenhaag in mijn tuin laten bezorgen?

Je kunt deze Coniferenhaag gemakkelijk tot in de tuin laten leveren. Via internet bestel je meerdere varianten, hoogtes en extra’s zoals een boomband of potgrond. De gehele aankoop wordt netjes thuis afgeleverd door een professionele bezorgservice. Dit duurt plus minus een week.

Wat houdt de aanplantservice in?

Via de aanplantservice wordt de voordelige Thuja plicata Martin aanbieding niet alleen thuisbezorgd, maar ook meteen geplant door een deskundige boomspecialist. Door deze handige service wordt al het werk uit handen genomen en mag je erop vertrouwen dat het altijd correct wordt neergezet. In sommige gevallen krijg je extra garantie. Let op: de plantplaats dient vrij te zijn van oude wortels, straatwerk, stronken, worteldoek, bekabeling en de plek moet goed bereikbaar zijn voor de koeriers.

Plaats een reactie