Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

japanse-den-pinus-parviflora-tempelhof-bestellen-bezorgen

Japanse den (Pinus parviflora ‘Tempelhof’) online bestellen

De Japanse den (Pinus parviflora ‘Tempelhof’) goedkoop online bestellen en laten thuisbezorgen? Dat kan heel eenvoudig en snel. Op Bomenbezorgen.nl lees je handige info over deze Naaldboom. Wil je ‘m laten bezorgen? Bestel dan meteen bij een van de boomspecialisten en verkooppunten. Geholpen door de aanplantservice wordt alles netjes aangeplant. De boom is mooi gekleurd: Blauw, Bruin, Grijs, Paars. Deze boom verlangt een plekje in de Halfschaduw, Zon en de bloeitijd is Mei, Juni. Hij kan behoorlijk groot worden, tot wel 900 cm. Deze Japanse den kan jij online kopen vanaf €65,25.

Naam boomJapanse den (Pinus parviflora ‘Tempelhof’)
Latijnse naamPinus parviflora Tempelhof
CategorieNaaldboom
Verkoopprijs v.a.€65,25
KleurBlauw, Bruin, Grijs, Paars
Ideale standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeitijdMei, Juni

Japanse den (Pinus parviflora Tempelhof) thuis laten bezorgen (juni 2024)

De Pinus parviflora ‘Tempelhof’ zorgt voor een mooie opvulling van de tuin. Bomen leveren koele plekken in de tuin, ze beperken wateroverlast en bieden privacy. Zoek jij naar een unieke tuinbeleving? Dan is deze Naaldboom het overwegen waard. En wat veel mensen niet weten: je hoeft daarvoor niet naar een tuincentrum zoals Groenrijk, Intratuin of Tuinland. Je bestelt jouw favoriete boom tegenwoordig moeiteloos online. Online bomen bestellen biedt uitkomst. Je hebt een ruime keuze uit soorten en formaten, je hebt geen aanhangwagen nodig en de vertrouwde aanplantservice zorgt voor correcte aanplanting. Daardoor wordt de boom niet alleen bezorgd maar ook geplant. In de bijgaande tabel vergelijk je meerdere online speciaalzaken en tuincentra waar je de goedkoopste Japanse den Pinus parviflora Tempelhof kunt bestellen (online). Of bekijk alles over de Patio kersenboom (Prunus avium ‘Kordia’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Pinus parviflora Tempelhof (Japanse den) thuis laten bezorgen

 1. Kies type en hoogte

  Selecteer op basis van de standplaats de gewenste maat + stamomtrek. Bekijk wel even wat de wet- en regelgeving is. Zorg dat u anderen niet tot overlast bent.

 2. De boom laten leveren

  De meeste bomen worden binnen 5 tot 10 werkdagen verstuurd naar het gekozen adres. Bomen zijn levende organismen. Alles moet natuurlijk onbeschadigd en in goede staat worden afgeleverd. Je krijgt de dag voor levering een bericht hoe laat de koerier bij jou is. Jouw product wordt doorgaans tot in de tuin geleverd.

 3. De standplaats van de boom

  Neem een aanplantplek die het water goed afvoert en en voldoende vrij gelegen is (i.v.m. zonlicht). De Japanse den voelt zich het beste thuis op een locatie met Halfschaduw, Zon. Doe ook altijd onderzoek naar de plaatselijke wetgeving: Een nieuwe boom dient 2 meter van de erfgrens neergezet te worden, bij een heg of stuk is dan 0,5 meter. Neem ook zaken in acht als bewatering, tegelwerk, snoeiwerk, wortels.

 4. Het planten van de boom

  Deze Japanse den Pinus parviflora Tempelhof kan men aanplanten in Alle, Normale grond. Voorkom altijd het gebruik van wit (straat)zand. Zorg voor een plantgat waarin de kluit van boom ruimschoots past. De kluit moet er ruim inpassen, maar beperk de diepte in verband met rotten. Plaats de boom voorzichtig in het plantgat en koop voedingsrijke aanplantgrond. Monteer eventueel ook boompalen voor extra stevigheid.

 5. Verzorgen

  Wanneer je de boom netjes geplant hebt is het cruciaal om de grond vochtig te houden. Houd dit vooral in de gaten tijdens de groeimaanden (Mei, Juni). Je moet de boom voldoende water geven vanaf het moment dat de eerste bladeren beginnen uit te lopen tot het moment dat de boom zijn blad weer laat vallen in de herfst. Bij een droge periode is het een goed idee om de kluit extra nat te houden.

Japanse den goedkoop online bestellen en laten bezorgen

Vergelijk acties en laat jouw boom tot in de tuin bezorgen

Verzorgingsinformatie over de Pinus parviflora ‘Tempelhof’

De Pinus parviflora ‘Tempelhof’ is een traag groeiende Pijnboom met brede, kegelvormige groei. De ‘Tempelhof’ kan 900cm hoog worden. De fijne, blauwgrijze naalden staan in bundels van vijf op de takken. De ‘Tempelhof’ heeft een paarsbruine schors en draagt eivormige kegels die verkleuren van paarsrood naar bruin. De Pijnboom is zeer winterhard en groenblijvend en is daardoor een kleurrijke aanvulling op uw wintertuin. De ‘Tempelhof’ komt het beste tot zijn recht als blikvangende solitair, maar doet het ook goed op de hoek van een border of in groepen. De Pinus parviflora ‘Tempelhof’ gedijt het beste op goed doorlatende, licht zure grond in de volle zon.Bij het planten kunt u het beste Aanplantgrond en Tuinturf gebruiken. Qua hoogte kan deze boom uitkomen op circa 900 cm. De groeiwijze wordt gekenmerkt als Breed / verspreid, Kegel. Het kleurenpallet bestaat uit o.a. Blauw, Bruin, Grijs, Paars. De groeiperiode is Mei, Juni. Deze boom voelt zich het beste thuis in de Halfschaduw, Zon. De ideale grondsoort is: Alle, Normale grond. Opmerking: deze Naaldboom is groenblijvend. De boom behoud ook in de winter zijn bladeren. Verder is de boom wel vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. In de herfst geeft de boom geen herfstkleuren. Je leest hier ook meer info over de Patio kersenboom (Prunus avium ‘Kordia’).

Maximale hoogte900 cm
GroeivormBreed / verspreid, Kegel
Geschikte grondAlle, Normale grond
WaterbehoefteDroog, Normaal
VruchtgevendJa
Type vruchtNiet eetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenJa
HerfstverkleuringNee
GeurendNee
Overzicht eigenschappen Pinus parviflora ‘Tempelhof’ juni 2024
In welke kleur komt het blad van de Pinus parviflora Tempelhof?

De boom heeft verschillende kleuren Blauw, Bruin, Grijs, Paars. Hij komt op een mooie manier tot bloei in Mei, Juni. Goed om te weten: de boom is groenblijvend. De boom behoud ook in de winter zijn bladeren.

Welke grond is geschikt voor het planten van deze boom?

De plek waar je de boom plant moet vrij zijn van straatwerk, stronken, worteldoek, grind enzovoort. Zo kunnen de wortels zich goed vestigen. Zorg er ook voor dat de grond genoeg waterdoorlatend is. Gebruik altijd een van de geadviseerde grondsoorten: Alle, Normale grond.

Wat is de beste standplaats voor de Japanse den?

De beste standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon. Het stuk tuin waar deze boom gaat staan moet niet te nat zijn, maar ook niet te droog. Let ook goed op de schutting: zo moet een boom minimaal 2 meter van de schutting staan. Bekijk ook andere factoren als mogelijke ongewenste schaduw en doorschietende wortels.

Op welke manier kan ik de Pinus parviflora Tempelhof Japanse den aan huis laten bezorgen?

Je kunt deze Japanse den zonder gedoe laten bezorgen tot in de tuin. Je hebt de keuze uit diverse soorten groottes en andere benodigdheden zoals een boomband of bemesting. De complete bestelling wordt aan huis geleverd door een koerierdienst speciaal voor bomen en planten. Reken echter wel op bezorgtijden van plus minus een week.

Wat is het voordeel van de aanplantservice?

Met de aanplantservice wordt de voordelige Pinus parviflora Tempelhof aanbieding bezorgd en geplant door een betrouwbare boomexpert. Door deze handige service hoef je niet alles zelf uit te zoeken en ben je er verzekerd van dat het proces op een goede manier verloopt. Verschillende leveranciers beloven zelfs een aangroeigarantie. Tip: de plantplaats moet volledig vrij zijn van o.a. worteldoek, puin en grind, stronken, straatwerk, bekabeling en moet bereikbaar zijn voor de bezorgers.

Plaats een reactie