Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

dikke-lei-appelboom-malus-domestica-red-elstar-bestellen-bezorgen

Dikke Lei-appelboom (Malus domestica ‘Red Elstar’) online bestellen

De Dikke Lei-appelboom (Malus domestica ‘Red Elstar’) direct online bestellen en aan huis laten bezorgen? Wij helpen je graag verder! Op dit portaal check je handige informatie over deze Leifruitboom. Bestellen kan gemakkelijk bij een van de weergegeven webshops of tuincentra. Door gebruik te maken van de aanplantservice wordt de boom ook nog eens geplant door een ervaren hovenier. De boom is mooi gekleurd: roze, wit. De aanbevolen standplaats is Halfschaduw, Zon. Hij komt tot bloei in Maart, April, Mei. Uiteindelijk wordt deze boom circa 400 cm. Deze Dikke Lei-appelboom is al te koop voor €464,75.

Naam boomDikke Lei-appelboom (Malus domestica ‘Red Elstar’)
Latijnse naamMalus domestica Red Elstar
CategorieLeifruitboom
Verkoopprijs v.a.€464,75
Kleurenroze, wit
Beste standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeiperiodeMaart, April, Mei

Dikke Lei-appelboom (Malus domestica Red Elstar) laten thuisbezorgen (juni 2024)

De Malus domestica ‘Red Elstar’ is een aanwinst voor elke tuin. Bomen bieden verkoeling, zorgen voor zuurstof en beperken de toevoer van overtollige neerslag. Wil jij jouw tuin een upgrade geven? In dat geval is deze Leifruitboom het overwegen waard. Wat je misschien niet weet: een bezoekje aan de Tuinland, Groenrijk of Intratuin is niet perse nodig. Je kunt deze boom namelijk gewoon online kopen. Dit biedt verschillende voordelen. Bij online tuincentra heb je ontzettend veel keuze, je hebt geen kar nodig om de boom mee te nemen en door de aanplantservice haal je de expert gewoon bij je thuis. Bij deze service wordt de boom geleverd, aangeplant en voor het eerst onderhouden. In de hieronder weergegeven tabel vergelijk je erkende online aanbieders en tuincentra waar je de goedkoopste Dikke Lei-appelboom Malus domestica Red Elstar kunt bestellen (online). Of bekijk meer over de Taxus (Taxus baccata ‘Repandens’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Malus domestica Red Elstar (Dikke Lei-appelboom) thuis laten bezorgen

 1. Kies de hoogte

  Denk goed na over het formaat en de stamomtrek. Kijk ook altijd even naar de gemeentelijke regels omtrent de erfgrens. Het mag anderen niet tot overlast zijn.

 2. Wil jij de boom laten leveren?

  Veel bomen worden binnen 5 tot 10 werkdagen verstuurd naar jouw woning. Er komt veel kijken bij het bezorgen van (levende) bomen. Dit gebeurt met de grootste zorg en precisie (voor kwaliteitsgarantie). Je krijgt een dag van tevoren een mail of SMS met een trackinglink. Je aankoop wordt doorgaans tot in de tuin geleverd.

 3. Bepaal de juiste standplaats

  Zorg voor een plek die voldoende lucht- en waterdoorlatend is en en voldoende vrij gelegen is (i.v.m. zonlicht). De Dikke Lei-appelboom plant u het beste op een plek met Halfschaduw, Zon. Doe ook altijd onderzoek naar de plaatselijke wetgeving: Bomen dienen op minimaal 2 meter van de erfgrens geplant te worden, tenzij hij minder hoog dan de schutting is. Bekijk ook relevante details zoals tegelwerk, wortels, groeiwijze, schaduw.

 4. Hoe plant ik een boom?

  De Dikke Lei-appelboom Malus domestica Red Elstar kan aangeplant worden in Alle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Normale grond. Zorg dat de wortels niet in aanraking komen met straatzand. Zorg voor een plantgat waarin de boomwortel comfortabel past. Gaaf een ruim plantgat dat circa 1/3 groter is dan de kluit van de boom. Zet de boom nu rechtop in het plantgat en kijk uit dat je de boom niet te diep plant. Bestel wanneer nodig ook boompalen om de stam mooi recht te houden.

 5. Onderhoud

  De de beplanting is het belangrijk om de kluit vochtig te houden. Houd dit vooral in de gaten tijdens de bloeiperiode (Maart, April, Mei). De watervraag van de boom loopt op vanaf het moment dat de eerst bladeren aan de bomen komen tot en met het moment dat hij zijn blad weer verliest. In de warme maanden adviseren wij om wat aanvullend water bij te geven.

Dikke Lei-appelboom goedkoop bestellen en snel laten thuisbezorgen

Bekijk aanbod en aanbiedingen en kies voor bezorging tot in de tuin

Tips en informatie over de Malus domestica ‘Red Elstar’

De Malus ‘Red Elstar’ is een mooie zelf bestuivende boom die in het voorjaar mooi wit roze bloeit. Het is een oudere fruitboom van minimaal 12 jaar oud wat inhoud dat er direct goede vruchtopbrengst is en sterk in de groei direct na het planten. De appels van de Malus ‘Red Elstar’ zijn dieprood van kleur en fris van smaak. Nadat de appels geplukt worden in het najaar kunnen de appels lang bewaard blijven. Gebruikt bij het aanplanten Aanplantgrond. Qua hoogte kan deze boom uitkomen op circa 400 cm. Als groeiwijze kan je uitgaan van: Leivorm. Qua kleuren zie je voornamelijk roze, wit. Het groeiseizoen is in Maart, April, Mei. De boom voelt zich het beste thuis op een locatie met Halfschaduw, Zon. De beste aanplantgrond is: Alle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Normale grond. Niet vergeten: deze Leifruitboom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. Verder is de boom wel vruchtdragend (wel eetbaar), en niet bodembedekkend. In de herfstmaanden krijgt deze boom geen herfstkleuren. Je vindt op deze website ook meer info over de Taxus (Taxus baccata ‘Repandens’).

Maximale hoogte400 cm
GroeivormLeivorm
Geschikte grondAlle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Normale grond
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendJa
Type vruchtEetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringNee
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Malus domestica ‘Red Elstar’ juni 2024
Wat zijn de kleuren van de Malus domestica Red Elstar?

De belangrijkste kleuren zijn roze, wit. Hij komt tot bloei in Maart, April, Mei. Belangrijk detail: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

Welke grond is geschikt voor het planten van deze boom?

De plek waar je de boom plant moet vrij zijn van puin, oude wortels, oude beplanting, stronken enz. Zo kan de boom goed wortelen. Maak de ondergrond waterdoorlatend door de grond goed los te scheppen. Voor planting zijn de volgende grondsoorten geschikt: Alle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Normale grond.

Wat is de beste standplaats voor de Dikke Lei-appelboom?

De ideale standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon. De ondergrond moet een goede verhouding hebben qua droogte & nattigheid. Let erop dat hij voldoende vrij staat: een boom mag volgens de wet niet binnen 2 meter van de erfgrens staan. Houd ook rekening met verlies van bladeren en wortels die in de toekomst de bestrating kunnen beschadigen.

Wanneer kan ik de Malus domestica Red Elstar Dikke Lei-appelboom thuis laten leveren?

Jij kan een Dikke Lei-appelboom snel en voordelig aan huis laten bezorgen. Via het online tuincentrum koop je diverse soorten groottes en maak je jouw bestelling compleet met o.a. een boompalenset of potgrond. Jouw boom wordt netjes bij je thuis afgeleverd door een speciale koeriersdienst. Reken echter wel op bezorgtijden van circa 5 – 7 dagen.

Hoe werkt de aanplantservice?

Met de aanplantservice wordt de voordelige Malus domestica Red Elstar aanbieding in de tuin afgeleverd en volledig aangeplant door een gespecialiseerde boomexpert. Op die manier hoef je niet alles zelf uit te zoeken en kan je er rustig vanuit gaan dat alles op de juiste manier geplant wordt. Soms heb je zelfs recht op aangroeigarantie. Advies: de plantplaats moet schoon zijn, dus geen oude wortels, straatwerk, stronken, worteldoek, bekabeling en moet bereikbaar zijn met de kruiwagen.

Plaats een reactie