Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

Grove den (Pinus sylvestris ‘Fastigiata’)

grove-den-pinus-sylvestris-fastigiata-bestellen-bezorgen

Grove den (Pinus sylvestris ‘Fastigiata’) online bestellen

De Grove den (Pinus sylvestris ‘Fastigiata’) voordelig online bestellen en in de tuin laten bezorgen? Dan vind je hier veel bruikbare info! Op deze pagina check je veel nuttige info over deze Naaldboom. Wil je bestellen? Klik dan direct door naar een van de boomexperts of tuincentra. Met de optionele aanplantservice wordt de boom ook nog eens geplant door een ervaren hovenier. De boom is mooi gekleurd: Blauw, Bruin, Grijs, Groen, Rood. Deze boom voelt zich het beste thuis in de Halfschaduw, Zon. Hij komt tot bloei in Mei, Juni. De maximale hoogte is ongeveer 1000 cm. Dit type Grove den kan jij online kopen vanaf €32,75.

Naam boomGrove den (Pinus sylvestris ‘Fastigiata’)
Latijnse naamPinus sylvestris Fastigiata
CategorieNaaldboom
Verkoopprijs v.a.€32,75
KleurBlauw, Bruin, Grijs, Groen, Rood
Ideale standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeiperiodeMei, Juni

Grove den (Pinus sylvestris Fastigiata) thuis bezorgen ([maandjaar])

De Pinus sylvestris ‘Fastigiata’ is tegenwoordig erg populair. Bomen leveren schaduw, reinigen de lucht en zorgen voor diepte in je tuin. Wil je een tuin volledig opnieuw opbouwen? In dat geval is dit type Naaldboom zeker een hele leuke mogelijkheid. Het fijne is: je hoeft niet naar een tuincentrum zoals de Tuinland, Groenrijk of Intratuin. Je kunt de boom gemakkelijk online bestellen. Dit heeft allerlei voordelen. Via internet heb je veruit de meeste keuze, jij hoeft niet zelf te sjouwen met zware spullen en je kunt zelfs gebruik maken van de aanplantservice. Door de boomspecialist wordt de boom netjes bezorgd en op een geschikte plek aangeplant. In de tabel hierna vergelijk je meerdere online bomenshops en tuincentra waar je de goedkoopste Grove den Pinus sylvestris Fastigiata online bestellen kan. Of bekijk meer over de Beverboom Struikvorm (Magnolia liliiflora ‘Nigra’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Pinus sylvestris Fastigiata (Grove den) thuis laten bezorgen

 1. Kies variant en hoogte

  Denk goed na over het formaat en de stamomtrek. Bestudeer vooraf goed de regels m.b.t. de erfgrens. Je wilt buren of omwonenden niet tot last zijn.

 2. De boom wordt geleverd

  Een groot deel van de bomen zijn op voorraad en kunnen snel worden verstuurd met een speciale koeriersdienst. Een boom is een levend organisme. Dit gebeurt met de grootste zorg en precisie (voor kwaliteitsgarantie). Een dag voor levering ontvang je een notificatie met het precieze bezorgmoment. Jouw product wordt netjes tot in de tuin bezorgd.

 3. Juiste standplaats kiezen

  Zorg voor een plek die een waterrijke horizontale ondergrond heeft en goed zonlicht krijgt. De Grove den voelt zich het beste thuis op een locatie met Halfschaduw, Zon. Houd ook rekening met de wet- en regelgeving: Bomen plant je standaard 2 meter uit de erfgrens, in sommige gemeenten wijken deze regels af. Let ook op andere aspecten zoals groeiwijze, bewatering, snoeiwerk, wortels.

 4. Het planten van de boom

  Een Grove den Pinus sylvestris Fastigiata plant je het beste in Alle, Normale grond. Het gebruik van straatzand is geen goed idee. Maak een mooi rond plantgat waarin de wortels van de boom zich optimaal kunnen ontwikkelen . Zorg dat het plantgat minstens een derde groter is dan de kluit. Laat de boom voorzichtig in het gat zakken en controleer of de boom niet te diep staat. Gebruik eventueel boompalen voor extra stevigheid.

 5. Boomverzorging

  Zodra de boom in de grond staat is het belangrijk om de grond vochtig te houden. Houd dit vooral in de gaten tijdens de groeimaanden (Mei, Juni). Je moet de boom voldoende water geven vanaf het moment dat de blaadjes beginnen te groeien tot het blad valt in de herfst. In droge, warme zomers adviseren wij om de boom wat extra water te geven.

Grove den goedkoop bestellen en razendsnel laten bezorgen

Check acties en laat de boom in jouw eigen achtertuin leveren

Aanvullende informatie over de Pinus sylvestris ‘Fastigiata’

De Pinus sylvestris ‘Fastigiata’ is een snel groeiende conifeer met smalle, zuilvormige, opgaande groei. De ‘Fastigiata’ kan 2500cm hoog worden. De naalden zijn blauwgroen en staan in paren op de takken die in kransen om de stam staan. De schilferachtige schors is bovenaan de stam roodbruin en onderaan paarsgrijs. De ‘Fastigiata’ draagt kegels die verkleuren van groen naar lichtgrijs en roodbruin. De ‘Fastigiata’ is zeer winterhard en groenblijvend en is daardoor een kleurrijke toevoeging aan uw wintertuin. De ‘Fastigiata’ komt vanwege zijn decoratieve vorm het beste tot zijn recht als solitair, maar doet het ook goed op de hoek van de border.De Pinus sylvestris ‘Fastigiata’ gedijt het beste op droge tot vochthoudende, voedselrijke, goed doorlatende, licht zure grond in de volle zon.Bij het planten kunt u het beste Aanplantgrond en Tuinturf gebruiken. De maximale hoogte ligt op ongeveer 1000 cm. De groeiwijze wordt gekenmerkt als Opgaand, Zuilvormig. Samenvatting van de kleur: Blauw, Bruin, Grijs, Groen, Rood. De groeiperiode is Mei, Juni. De boom houdt van Halfschaduw, Zon. Het advies wat betreft aanplantgrond is: Alle, Normale grond. Belangrijk: deze Naaldboom is groenblijvend. De boom behoud ook in de winter zijn bladeren. Tevens is deze boom wel vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. In de herfstmaanden krijgt deze boom geen herfstkleuren. Klik ook door voor meer informatie over de Beverboom Struikvorm (Magnolia liliiflora ‘Nigra’).

Maximale hoogte1000 cm
GroeivormOpgaand, Zuilvormig
Geschikte grondAlle, Normale grond
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendJa
Type vruchtNiet eetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenJa
HerfstverkleuringNee
GeurendNee
Overzicht eigenschappen Pinus sylvestris ‘Fastigiata’ [maandjaar]
Wat zijn de kleuren van de Pinus sylvestris Fastigiata?

De belangrijkste kleuren zijn Blauw, Bruin, Grijs, Groen, Rood. Het blad bloeit op in Mei, Juni. Goed om te weten: de boom is groenblijvend. De boom behoud ook in de winter zijn bladeren.

Welke grond is geschikt voor het planten van deze boom?

De aanplantplek dient vrij te zijn van straatwerk, bekabeling, grind, stronken enz. Dit ter bevordering van het wortelen. Verder moet de bodem natuurlijk goed waterdoorlatend zijn. Het advies is een van de volgende grondsoorten te kiezen: Alle, Normale grond.

Wat is de beste standplaats voor de Grove den?

De perfecte standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon. Het stuk tuin waar deze boom gaat staan mag niet te nat of droog zijn. Denk ook aan andere bewoners: in de wet staat dat een boom minimaal 2 meter uit de erfgrens moet staan. Bekijk ook andere factoren als verlies van bladeren en wortels die doorschieten.

Hoe snel kan ik de Pinus sylvestris Fastigiata Grove den bij mij thuis laten bezorgen?

Je kunt zo’n Grove den eenvoudig laten leveren aan huis. Bij de online bomenexpert kies je uit verschillende hoogtes, varianten en andere benodigdheden zoals boompalen, bamboestokken en grondmest. De boom wordt netjes bij je thuisbezorgd door een speciale koeriersdienst. Dit duurt plus minus een week.

Wat houdt de aanplantservice in?

Met de aanplantservice wordt deze voordelige Pinus sylvestris Fastigiata aanbieding bezorgd en geplant door een deskundige hovenier. Dankzij deze service hoef je zelf eigenlijk niets te doen en ben je er verzekerd van dat het groen op een goede manier geplant wordt. In sommige gevallen krijg je extra garantie. Advies: de plek waar de boom geplant gaat worden moet vrij zijn van straatwerk, puin en grind, stronken, worteldoek, bekabeling en de plek moet goed bereikbaar zijn voor de koeriers.

Plaats een reactie