Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

taxus-taxus-baccata-repandens-bestellen-bezorgen

Taxus (Taxus baccata ‘Repandens’) online bestellen

De Taxus (Taxus baccata ‘Repandens’) goedkoop online bestellen en in de tuin laten bezorgen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Op deze pagina check je veel informatie en verzorgingstips voor deze Taxus. Bestellen kan gemakkelijk bij een van de toonaangevende tuincentra. Dankzij de aanplantservice wordt de boom geplant door een ervaren boomverzorger. Deze boom kent de volgende kleuren: Groen. Deze boom verlangt een plekje in de Halfschaduw, Zon. De periode dat hij begint te groeien is Maart, April. De uiteindelijke hoogte is circa 50 cm. Dit type Taxus is te koop voor prijzen v.a. €14,25.

Naam boomTaxus (Taxus baccata ‘Repandens’)
Latijnse naamTaxus baccata Repandens
CategorieTaxus
Prijsindicatie€14,25
KleurenGroen
Ideale standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeimaandenMaart, April

Taxus (Taxus baccata Repandens) laten thuisbezorgen (april 2024)

De Taxus baccata ‘Repandens’ geeft je tuin een unieke uitstraling. Bomen verschaffen koele plekken in de tuin, ze dempen het geluid van de omgeving en beperken de toevoer van overtollige neerslag. Wil jij jouw tuin een upgrade geven? In dat geval is deze Taxus een uitstekende keuze. Goed om te weten: tegenwoordig hoef je niet naar een tuincentrum zoals Tuinland, Groenrijk of Intratuin. Je kunt de boom gemakkelijk online bestellen. Dit biedt verschillende voordelen. Online heb je een ruime keuze in varianten en maten, je hebt geen aanhangwagen nodig en door de aanplantservice haal je de expert gewoon bij je thuis. Door de boomspecialist wordt jouw boom netjes bezorgd en aangeplant. In de tabel hieronder vergelijk je verschillende online aanbieders en tuincentra waar je de goedkoopste Taxus Taxus baccata Repandens online kunt bestellen. Of bekijk alles over de Amerikaanse Judasboom (Cercis canadensis ‘Forest Pansy’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Taxus baccata Repandens (Taxus) thuis laten bezorgen

 1. Kies de hoogte

  Kies de hoogte en de stamomtrek van de boom. Bekijk wel even wat de wet- en regelgeving is. Je wilt buren of omwonenden niet tot last zijn.

 2. Bezorging van de boom

  Veel bomen zijn op voorraad en kunnen snel worden verstuurd naar het gekozen adres. Bomen zijn levende organismen. Deze moeten speciaal voor verzending klaargemaakt worden. Een dag voor levering ontvang je een SMS of mail met de geschatte bezorgtijd. Je artikel wordt netjes tot in de tuin bezorgd.

 3. Bepaal de juiste standplaats

  Kies een plek in de tuin die een waterrijke horizontale ondergrond heeft en goed zonlicht krijgt. De Taxus kan zich goed ontwikkelen op een plaats met Halfschaduw, Zon. Neem ook de locale wetgeving in acht: Een nieuwe boom dient 2 meter van de erfgrens neergezet te worden, tenzij hij minder hoog dan de schutting is. Denk bij het kiezen van de standplaats ook aan wortels, tegelwerk, groeiwijze, schaduw.

 4. Juiste manier van bomen planten

  Deze Taxus Taxus baccata Repandens is aan te planten in Alle, Normale grond, Zandgrond. Vermijd altijd wit straatzand. Graaf een diep plantgat waarin de kluit van boom ruimschoots past. Dit moet ongeveer 25% groter zijn dan de kluit/pot van de boom. Laat de boom voorzichtig in het gat zakken en controleer of de boom niet te diep staat. Plaats indien nodig boompalen voor aanvullende ondersteuning.

 5. Boomverzorging

  Wanneer je de boom netjes geplant hebt is het van levensbelang om de grond nat te houden, maar geef niet teveel water! Vooral in de groeimaanden (Maart, April). De watervraag van de boom loopt op vanaf het moment dat de eerst bladeren aan de bomen komen tot en met het moment dat hij zijn blad weer verliest. Tijdens de droge hete zomermaanden raden we aan de grond regelmatig te bevochtigen.

Taxus goedkoop bestellen en gemakkelijk laten bezorgen

Bekijk opties en kies voor bezorging tot in de tuin

Aanvullende informatie over de Taxus baccata ‘Repandens’

De Taxus baccata ‘Repandens’ is een bodembedekkende, laagblijvende, traag groeiende dwergconifeer met die in de breedte groeit. De ‘Repandens’ wordt niet hoger dan 50cm. Het blad is donkergroen van boven en grijsgroen aan de onderkant. De Venijnboom is winterhard en groenblijvend en is daardoor een kleurrijke aanvulling op uw wintertuin. De ‘Repandens’ komt het beste tot zijn recht als bodembedekker in groepen, maar doet het ook prima als kleine solitair in pot op balkon of terras.De Taxus baccata ‘Repandens’ is een zeer sterke plant, maar gedijt het beste op droge tot vochthoudende, voedselrijke, lichtzure grond in de volle zon of halfschaduw.Bij het planten kunt u het beste Aanplantgrond en Tuinturf gebruiken. De maximale hoogte ligt op ongeveer 50 cm. Als groeiwijze kan je uitgaan van: Breed / verspreid. De kleur van het blad is Groen. Deze boom bloeit met name in Maart, April. De boom voelt zich het beste op een plek in Halfschaduw, Zon. De meeste geschikte grond is: Alle, Normale grond, Zandgrond. Goed om te weten: deze Taxus is groenblijvend. De boom behoud ook in de winter zijn bladeren. Verder is de boom niet vruchtdragend (niet eetbaar), en wel bodembedekkend. De boom geeft in de herfst geen herfstkleuren. Bekijk ook meer informatie over de Amerikaanse Judasboom (Cercis canadensis ‘Forest Pansy’).

Maximale hoogte50 cm
GroeivormBreed / verspreid
Geschikte grondAlle, Normale grond, Zandgrond
WaterbehoefteDroog, Normaal
VruchtgevendNee
Type vruchtN.v.t.
BodembedekkendJa
WintergroenJa
HerfstverkleuringNee
GeurendNee
Overzicht eigenschappen Taxus baccata ‘Repandens’ april 2024
Wat is de kleur van de Taxus baccata Repandens?

De bladkleur is Groen. Hij komt tot bloei in Maart, April. Belangrijk om te weten: de boom is groenblijvend. De boom behoud ook in de winter zijn bladeren.

Welke grond is geschikt voor het planten van deze boom?

De aanplantplek moet schoon zijn, dus geen worteldoek, grind, puin, stronken enzovoort. Zo kunnen de wortels zich goed vestigen. Verder moet de bodem natuurlijk goed waterdoorlatend zijn. Zorg dat je altijd over de juiste grondsoort beschikt: Alle, Normale grond, Zandgrond.

Wat is de ideale standplaats voor de Taxus?

De juiste standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon. De grond waar een boom in staat moet niet te nat zijn, maar ook niet te droog. Denk ook aan omwonenden: een boom moet bijvoorbeeld 2 meter van een schutting worden geplant. Kijk ook goed naar bladverlies en opgedrukte tegels door wortelopdruk.

Hoe kan ik de Taxus baccata Repandens Taxus thuis laten bezorgen?

Jij kan zo’n Taxus zonder gedoe thuis laten afleveren. Je hebt de keuze uit meerdere hoogtes, varianten en maak je jouw bestelling compleet met o.a. binddraad of aanplantgrond. De boom wordt in uitstekende staat thuis afgeleverd door een professionele bezorgservice. De geschatte levertijd is doorgaans 1 tot 2 weken.

Waarom kiezen voor de aanplantservice?

Als je kiest voor de aanplantservice wordt jouw voordelige Taxus baccata Repandens aanbieding thuisbezorgd en geplant door een professionele bomenspecialist. Dankzij deze service kan je alles rustig uit handen geven en ben je er verzekerd van dat je tuin er straks heel mooi uit gaat zien. In sommige gevallen krijg je extra garantie. Niet vergeten: de plantplaats moet schoon zijn, dus geen worteldoek, oude wortels, puin en grind, straatwerk, bekabeling en moet te bereiken zijn vanaf de weg/straat.

Plaats een reactie