Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

dikke-lei-kersenboom-prunus-avium-regina-bestellen-bezorgen

Dikke Lei-kersenboom (Prunus avium ‘Regina’) online bestellen

De Dikke Lei-kersenboom (Prunus avium ‘Regina’) online bestellen en laten thuisbezorgen? Dan vind je hier veel bruikbare info! Op onze bomen-vergelijkingssite vind je veel info en tips voor deze Leifruitboom. Wil je bestellen? Klik dan direct door naar een van de boomexperts of tuincentra. Met behulp van de aanplantservice wordt jouw bestelling zelfs in jouw tuin geplant. De kleur van de boom is Wit. De boom houdt van Halfschaduw, Zon en de bloeitijd is Maart, April, Mei. De uiteindelijke hoogte is circa 400 cm. Deze Dikke Lei-kersenboom kan jij online kopen vanaf €524,75.

Naam boomDikke Lei-kersenboom (Prunus avium ‘Regina’)
Latijnse naamPrunus avium Regina
CategorieLeifruitboom
Verkoopprijs v.a.€524,75
KleurenWit
StandplaatsHalfschaduw, Zon
BloeimaandenMaart, April, Mei

Dikke Lei-kersenboom (Prunus avium Regina) thuis laten bezorgen (juni 2024)

De Prunus avium ‘Regina’ zorgt voor een mooie opvulling van de tuin. Bomen bieden een eigen microklimaat, verbeteren de luchtkwaliteit en bieden privacy. Wil je een tuin volledig opnieuw opbouwen? Dan is dit type Leifruitboom iets wat je kunt overwegen. Het mooie is: je hoeft niet naar een tuincentrum zoals Intratuin, Groenrijk ofTuinland. Je bestelt jouw favoriete boom tegenwoordig moeiteloos online. Hier zitten meer voordelen aan dan je denkt. Je hebt een ruime keuze uit soorten en formaten, een aanhangwagen is niet nodig en met de aanplantservice weet je zeker dat alles goed gaat. Daardoor wordt jouw boom netjes bezorgd en aangeplant. In de tabel hieronder vergelijk je toonaangevende bomen-webshops en tuincentra waar je de goedkoopste Dikke Lei-kersenboom Prunus avium Regina online kan kopen. Of klik door naar de pagina over de Taxus (Taxus baccata ‘Semperaurea’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Prunus avium Regina (Dikke Lei-kersenboom) thuis laten bezorgen

 1. Kies het formaat

  Selecteer op basis van de standplaats de gewenste maat + stamomtrek. Kijk ook altijd even naar de gemeentelijke regels omtrent de erfgrens. Het mag anderen niet tot overlast zijn.

 2. Het leveren van bomen aan huis

  De meeste bomen worden binnen 5 – 7 werkdagen opgestuurd naar het gekozen adres. Een boom is een levend organisme. Deze moeten speciaal voor verzending klaargemaakt worden. Je krijgt een dag van tevoren een notificatie met het precieze bezorgmoment. Jouw product wordt netjes tot in de tuin bezorgd.

 3. Een geschikte standplaats kiezen

  Kies een stukje grond die voldoende lucht- en waterdoorlatend is en en voldoende vrij gelegen is (i.v.m. zonlicht). De Dikke Lei-kersenboom kan je het beste aanplanten op een plek met Halfschaduw, Zon. Doe ook altijd onderzoek naar de plaatselijke wetgeving: Houd altijd minimaal 2 meter afstand tot de erfgrens wanneer u een plek uitzoekt, tenzij ze niet hoger dan de schutting zijn. Neem ook zaken in acht als groeiwijze, tegelwerk, bewatering, snoeiwerk.

 4. Hoe moet ik een boom planten

  Zo’n Dikke Lei-kersenboom Prunus avium Regina kan men aanplanten in Alle, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Normale grond, Veengrond, Voedzaam. Het gebruik van straatzand is geen goed idee. Zorg voor een plantgat waarin de kluit voldoende ruimte heeft. De kluit moet er ruim inpassen, maar beperk de diepte in verband met rotten. Zet de boom met de kluit voorzichtig in de grond en vul het deels met aanplantgrond. Gebruik eventueel boompalen om hem te verankeren.

 5. Boomonderhoud

  Nadat je de boom geplant hebt is het ontzettend belangrijk om de kluit vochtig te houden. Vooral in de groeiperiode (Maart, April, Mei). Je moet de boom voldoende water geven vanaf het moment dat de eerste bladeren uitlopen tot het blad valt in de herfst. Tijdens de droge hete zomermaanden is het verstandig om wat aanvullend water bij te geven.

Dikke Lei-kersenboom goedkoop bestellen en snel laten thuisbezorgen

Bekijk acties en laat jouw boom tot in de tuin bezorgen

Extra informatie over de Prunus avium ‘Regina’

De Prunus avium ‘Regina’ is een relatief jong ras kersenboom die bloeit met kleine witte bloemen in mei. Prunus avium ‘Regina’ is een kersenboom die zichzelf niet kan bestuiven. Voor de bestuiving zijn dus andere kersenbomen nodig, goede bestuivers zijn onder andere ‘Inspecteur Löhnis’, ‘Karina’ en ‘Lapins’. Na de bestuiving ontwikkelen zich de grote rood zwarte, zoete kersen met een zeer goede smaak die geplukt kunnen worden vanaf juni welke worden gebruikt voor directe consumptie. De kersenboom kan op twee momenten in het jaar worden gesnoeid, na de bloei en na de oogst, na de oogst is het best dan is het nog wat warmer en droger en kan de boom goed herstellen van de snoeiwonden, smeer de grotere snoeiwonden eventueel in met wondbalsem tegen ziektes. Snoei de boom zo uit dat er weer een open kroon ontstaat, met voldoende oudere takken, waar het licht weer goed in kan komen. Bij het planten is het goed om de grond te verbeteren met tuinplantengrond of fruitbomen voeding. Het is een oudere lei-kersenboom dit geeft direct goede vruchtopbrengst en sterke groei. De maximale hoogte ligt op ongeveer 400 cm. De groeiwijze wordt gedefinieerd als Leivorm, Opgaand. Samenvatting van de kleur: Wit. Het groeiseizoen is in Maart, April, Mei. U plant de boom het beste op een plek met Halfschaduw, Zon. De beste (meest ideale) grond is: Alle, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Normale grond, Veengrond, Voedzaam. Goed om te weten: deze Leifruitboom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. wel vruchtdragend (wel eetbaar), en niet bodembedekkend. De bladeren geven in de herfst geen herfstkleuren. Je vindt op deze website ook meer info over de Taxus (Taxus baccata ‘Semperaurea’).

Maximale hoogte400 cm
GroeivormLeivorm, Opgaand
Geschikte grondAlle, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Normale grond, Veengrond, Voedzaam
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendJa
Type vruchtEetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringNee
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Prunus avium ‘Regina’ juni 2024
Welke kleur heeft het blad van de Prunus avium Regina?

De belangrijkste kleuren zijn Wit. Hij komt tot bloei in Maart, April, Mei. Daarbij is het goed om te weten: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

Voor welke grondsoort is deze boom geschikt?

De plek waar je de boom plant dient compleet toegankelijk te zijn zonder puin, oude wortels, oude beplanting, worteldoek enzovoort. Dit maakt het wortelen van de boom een stuk eenvoudiger. Maak de ondergrond waterdoorlatend door de grond goed los te scheppen. Zorg dat je altijd over de juiste grondsoort beschikt: Alle, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Normale grond, Veengrond, Voedzaam.

Wat is de juiste standplaats voor de Dikke Lei-kersenboom?

De perfecte standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon. De grond waar een boom in staat mag niet te nat of droog zijn. Denk ook aan omwonenden: zorg dat de plant ten minste 2 meter uit de erfgrens staat. Onderzoek ook aspecten zoals verlies van bladeren en wortels die in de toekomst de bestrating kunnen beschadigen.

Hoe snel kan ik de Prunus avium Regina Dikke Lei-kersenboom aan huis laten bezorgen?

Je kunt een Dikke Lei-kersenboom zonder gedoe laten leveren aan huis. Bij de online bomenexpert kies je uit verschillende formaten en eventuele hulpmiddelen zoals boompalen, bamboestokken of potgrond. De complete bestelling wordt aan huis geleverd door een professionele bezorgservice. De geschatte levertijd is plus minus een week.

Wat betekent aanplantservice?

Kies je voor de aanplantservice? Dan wordt de voordelige Prunus avium Regina aanbieding in de tuin afgeleverd en volledig aangeplant door een ervaren boomverzorger. Daardoor hoef jij eigenlijk niet veel meer zelf te doen en ben je er verzekerd van dat je tuin er straks heel mooi uit gaat zien. Verschillende leveranciers beloven zelfs een aangroeigarantie. Let op: de plantplaats moet goed begaanbaar zijn zonder stronken, bekabeling, puin en grind, straatwerk, worteldoek en moet goed bereikbaar zijn.

Plaats een reactie