Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

leiappelboom-leiappel-laagstam-bestellen-bezorgen

Leiappelboom (Leiappel laagstam) online bestellen

De Leiappelboom (Leiappel laagstam) online bestellen en in de tuin laten bezorgen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Op deze pagina bekijk je handige info over deze Leifruitboom. Of bestel direct bij een van onze partners. Kies je voor de aanplantservice? Dan wordt de boom geplant door een ervaren boomverzorger. De boom is mooi gekleurd: Groen, Rood. De ideale standplaats is Halfschaduw, Volle zon. De groeiperiode is Maart, April. Hij kan behoorlijk groot worden, tot wel 400 cm. Dit type Leiappelboom kan je al laten bezorgen vanaf €343,50.

Naam boomLeiappelboom (Leiappel laagstam)
Latijnse naamLeiappel laagstam
CategorieLeifruitboom
Prijsindicatie€343,50
KleurGroen, Rood
StandplaatsHalfschaduw, Volle zon
BloeiperiodeMaart, April

Leiappelboom (Leiappel laagstam) bezorgen aan huis (juni 2024)

De Leiappel laagstam is een echte eyecatcher. Bomen verschaffen schaduwrijke plekken, ze dempen het geluid van de omgeving en bieden privacy. Wil jij jouw tuin een upgrade geven? Dan is deze Leifruitboom een uitstekende keuze. Het mooie is: je hoeft niet naar een tuincentrum zoals Intratuin, Groenrijk ofTuinland. Je kunt bomen als deze namelijk ook online bestellen. Hier zitten meer voordelen aan dan je denkt. Je kiest zelf jouw ideale maat, je hoeft de boom niet zelf te vervoeren en je kunt zelfs gebruik maken van de aanplantservice. Daardoor wordt de boom geleverd, aangeplant en voor het eerst onderhouden. In de hieronder weergegeven tabel vergelijk je toonaangevende online bomenshops en tuincentra waar je de goedkoopste Leiappelboom Leiappel laagstam kunt bestellen (online). Zie ook meer informatie over de Smal opgaande taxus (Taxus baccata ‘Fastigiata’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Leiappel laagstam (Leiappelboom) thuis laten bezorgen

 1. Kies de gewenste maat

  Bepaal de ideale maat en stamomtrek voor je tuin. Bekijk wel even wat de wet- en regelgeving is. Het mag anderen niet tot overlast zijn.

 2. Bezorging van de boom

  Een groot deel van de bomen zijn voorradig en kunnen binnen enkele werkdagen opgestuurd worden met speciaal transport. Een boom is een levend product. Om die reden duurt het bezorgen allemaal net wat langer. Een dag voor levering ontvang je een sms/mail met daarin meer bezorginformatie. Jouw product wordt in jouw tuin bezorgd (op voorwaarde dat deze goed toegankelijk is).

 3. Juiste standplaats kiezen

  Kies een plek in de tuin die het water goed afvoert en en voldoende vrij gelegen is (i.v.m. zonlicht). De Leiappelboom gedijt het beste op een plekje met Halfschaduw, Volle zon. Houd ook rekening met de wet- en regelgeving: Bomen plant je standaard 2 meter uit de erfgrens, bij een heg of stuk is dan 0,5 meter. Je moet ook zeker rekening houden met groeiwijze, bewatering, schaduw, snoeiwerk.

 4. Hoe plant ik een boom?

  Een Leiappelboom Leiappel laagstam kunt u aanplanten in Elke grondsoort. Gebruik nooit wit (straat)zand. Maak een mooi rond plantgat waarin de kluit voldoende ruimte heeft. Zorg dat het plantgat minstens een derde groter is dan de kluit. Til de boom voorzichtig in het gat en koop voedingsrijke aanplantgrond. Graaf boompalen in om de stam mooi recht te houden.

 5. Boomonderhoud

  Na het aanplanten is het essentieel om de boom voldoende water geven. Vooral in het bloeiseizoen (Maart, April). De boom heeft water nodig vanaf het moment dat deze in blad komt tot en met het moment dat hij zijn blad weer verliest. In de warme maanden wordt het aanbevolen om de kluit extra nat te houden.

Leiappelboom goedkoop bestellen en gemakkelijk laten bezorgen

Check acties en laat een boom in jouw tuin bezorgen

Verzorgingsinformatie over de Leiappel laagstam

Prachtige oude leiappelboom laag stam. De stam is 50cm hoog, het rek is 180cm hoog en 150cm breed. Totaal is de leiappelboom 230cm hoog. Goed geschikt voor het wegwerken vaan een kale muur of in de voortuin om inkijk te beperken. De maximale groeihoogte is ongeveer 400 cm. De groeiwijze wordt gekenmerkt als Leivorm. De (blad)kleur van deze boom is: Groen, Rood. De bloeiperiode is Maart, April. U plant de boom het beste op een plek met Halfschaduw, Volle zon. De beste grondsoort om hem te planten is: Elke grondsoort. Belangrijk detail: deze Leifruitboom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. Tevens is deze boom wel vruchtdragend (wel eetbaar), en niet bodembedekkend. De boom geeft in de herfst geen herfstkleuren. Meer bomen bekijken? Zie ook de Smal opgaande taxus (Taxus baccata ‘Fastigiata’).

Maximale hoogte400 cm
GroeivormLeivorm
Geschikte grondAlle
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendJa
Type vruchtEetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringNee
GeurendNee
Overzicht eigenschappen Leiappel laagstam juni 2024
Wat is de kleur van de Leiappel laagstam?

De boom heeft verschillende kleuren Groen, Rood. De boom groeit in Maart, April. Opmerkelijk: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

Welke grond is geschikt voor aanplanting?

De plaats waar de boom neergezet wordt moet goed begaanbaar zijn zonder worteldoek, straatwerk, grind, stronken enzovoort. Zo kunnen de wortels zich goed vestigen. Idealiter is de bodem rijk aan voedingsstoffen en goed waterdoorlatend. De boom kan je planten met de volgende grondsoorten: Elke grondsoort.

Hoe kies ik een goede standplaats voor de Leiappelboom?

De perfecte standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Volle zon. De ondergrond van deze boom moet een goede verhouding hebben qua droogte & nattigheid. Denk ook aan omwonenden: zo moet een boom minimaal 2 meter van de schutting staan. Denk tenslotte ook aan bladverlies en wortels die in de toekomst de bestrating kunnen beschadigen.

Hoe snel kan ik de Leiappel laagstam Leiappelboom aan huis laten bezorgen?

Jij kan de Leiappelboom zonder gedoe bij u thuis laten bezorgen. Bij online bomenwinkels vind je verschillende hoogtes, varianten en kan je nog kiezen uit extra’s zoals boompalen, bamboestokken of mest. De boom wordt netjes bij je thuisbezorgd door een vakkundige bezorgservice. Dit duurt plus minus een week.

Waarom kiezen voor de aanplantservice?

Door gebruik te maken van de aanplantservice wordt jouw voordelige Leiappel laagstam aanbieding bezorgd en geplant door een erkende tuinman. Met deze extra service hoef je zelf eigenlijk niets te doen en kan je ervanuit gaan dat het altijd correct wordt neergezet. Sommige tuincentrums geven zelfs garantie. Belangrijk: de plaats waar de boom neergezet wordt moet volledig vrij zijn van o.a. straatwerk, worteldoek, stronken, oude wortels, puin en grind en moet bereikbaar zijn met de kruiwagen.

Plaats een reactie