Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

zuil-appelboom-malus-domestica-greencats-bestellen-bezorgen

Zuil-appelboom (Malus domestica ‘Greencats’) online bestellen

De Zuil-appelboom (Malus domestica ‘Greencats’) voordelig online bestellen en in de tuin laten bezorgen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Op dit portaal bieden wij uitgebreide info over deze Zuilboom. Of bestel direct bij een van de boomexperts of tuincentra. Met de optionele aanplantservice wordt alles netjes aangeplant. Deze boom kent de volgende kleuren: Roze. Deze boom verlangt een plekje in de Halfschaduw, Zon en de bloeiperiode is Maart, April. Hij kan doorgroeien tot ongeveer 150 cm. Dit type Zuil-appelboom kan je al laten bezorgen vanaf €29,75.

Naam boomZuil-appelboom (Malus domestica ‘Greencats’)
Latijnse naamMalus domestica Greencats
CategorieZuilboom
Verkoopprijs v.a.€29,75
KleurRoze
StandplaatsHalfschaduw, Zon
BloeimaandenMaart, April

Zuil-appelboom (Malus domestica Greencats) laten bezorgen in de tuin (februari 2024)

De Malus domestica ‘Greencats’ is een echte eyecatcher. Bomen zorgen voor plekken voor verkoeling op warme dagen, reinigen de lucht en zorgen voor wat extra privacy. Gaat jouw tuin helemaal op de schop? Dan is deze Zuilboom het overwegen waard. En wat veel mensen niet weten: je hoeft daarvoor niet naar een tuincentrum zoals Groenrijk, Intratuin of Tuinland. Je kunt de boom gemakkelijk online bestellen. Hier zitten meer voordelen aan dan je denkt. Je kiest zelf jouw ideale maat, je hoeft zelf geen aanhangwagen te huren en je kunt optioneel kiezen voor de aanplantservice. Daardoor wordt de boom niet alleen bezorgd maar ook geplant. In de bijgaande tabel vergelijk je toonaangevende online bomenwinkels en tuincentra waar je de goedkoopste Zuil-appelboom Malus domestica Greencats online kopen kan. Zie ook meer informatie over de Krentenboom (Amelanchier Lamarckii).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Malus domestica Greencats (Zuil-appelboom) thuis laten bezorgen

 1. Kies de hoogte

  Bepaal de ideale maat en stamomtrek voor je tuin. Houd vooraf rekening met de regels. Het mag anderen niet tot overlast zijn.

 2. De boom wordt geleverd

  De meeste bomen zijn op voorraad en kunnen snel worden verstuurd met speciaal transport. Een boom is een levend organisme. Daarom duurt het bezorgen wat langer dan je gewend bent. Je krijgt meestal een dag voor levering een SMS of mail met de geschatte bezorgtijd. Jouw boom wordt doorgaans tot in de tuin geleverd.

 3. De standplaats van de boom

  Zorg voor een plek die een waterrijke horizontale ondergrond heeft en en niet onder afdak staat (voldoende licht). De Zuil-appelboom voelt zich het beste thuis op een locatie met Halfschaduw, Zon. Doe ook altijd onderzoek naar de plaatselijke wetgeving: Een nieuwe boom dient 2 meter van de erfgrens neergezet te worden, behalve als deze niet boven de schutting uitkomt. Denk bij het kiezen van de standplaats ook aan tegelwerk, snoeiwerk, wortels, bewatering.

 4. Hoe moet ik een boom planten

  De Zuil-appelboom Malus domestica Greencats kunt u aanplanten in Alle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Voedzaam. Vermijd altijd wit straatzand. Zorg voor een plantgat waarin de wortels van de boom zich optimaal kunnen ontwikkelen . Let erop dat dit net wat breder is dan de pot/kluit, en zo’n 10cm dieper. Laat de boom voorzichtig in het gat zakken en gebruik aanplantgrond. Monteer eventueel ook boompalen om hem te beveiligen tegen wind en storm.

 5. Onderhouden

  De de beplanting is het essentieel om de grond vochtig te houden. Houd dit vooral in de gaten tijdens de groeimaanden (Maart, April). De waterbehoefte van bomen neemt toe vanaf het moment dat de eerste bladeren uitlopen tot hij de bladeren weer verliest (vaak oktober/november). In droge, warme zomers wordt aangeraden om wat aanvullend water bij te geven.

Zuil-appelboom goedkoop bestellen en gemakkelijk laten bezorgen

Bekijk aanbod en acties en laat het zonder gedoe in jouw eigen tuin leveren

Belangrijke informatie over de Malus domestica ‘Greencats’

De Malus domestica ‘Greencats’ is een uniek ballerinaboompje met groene lichtzure appels, vergelijkbaar met Granny Smith. Dit leuke kleine appelboompje groeit enkele centimeters per jaar en geeft echte vruchten. De boom maakt bijna geen zijtakken en wordt daardoor niet breed. De appels groeien direct aan de stam. Bestuiving: kruisbestuiving met bijvoorbeeld ‘Bolero’, ‘Polka’, ‘Kordona’, ‘McIntosh’ of ‘Redcats’. Geschikt voor balkon en terras, maar kan ook in de volle grond geplaatst worden. Snoeien is bijna niet nodig. Bewaren: Hoe lang u appelen kunt bewaren is afhankelijk van het ras en de rijpheid van de appel. De houdbaarheid kan variëren van twee dagen tot vier weken. Zomerrassen rijpen snel. De beste bewaarplaats is koel, donker en niet te droog, liefst niet in de koelkast. Appelen die op een fruitschaal in de huiskamer liggen, worden door de hoge temperatuur en de lage luchtvochtigheid snel overrijp. Bovendien produceren appelen veel ethyleen gas, wat tot gevolg heeft dat het andere fruit op de fruitschaal sneller door rijpt. Schoonmaken: Eet een appel gewassen, geschild, in zijn geheel of in partjes. Voor een kind is het prettig als het klokhuis er met een appelboor wordt uitgehaald. Appelen verkleuren na het schillen snel bruin. Door het toevoegen van een beetje citroen- of limoensap (bijvoorbeeld in fruitsalades) is dit te voorkomen. Consumptie: Een appeltje eet u niet alleen uit de hand. Er zijn oneindig veel recepten waarin de appel de hoofdrol speelt. Bekende recepten zijn appeltaart, appelmoes en appelflappen. Voedingswaarde: Appels zijn lekker en gezond. Ze bevatten niet zo veel vitamine C, maar wel veel kalium en voedingsvezels. Verder zijn ze rijk aan mineralen, kalk en ijzer. De caloriearme appel komt in elk afslankdieet voor. Tevens zegt men dat appels cholesterol verlagend zijn. De maximale groeihoogte is ongeveer 150 cm. De groeiwijze van deze boom definiëren wij als: Opgaand, Zuilvormig. Samenvatting van de kleur: Roze. Het groeiseizoen is in Maart, April. U plant de boom het beste op een plek met Halfschaduw, Zon. De beste (meest ideale) grond is: Alle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Voedzaam. Opmerking: deze Zuilboom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. Bovendien is de boom wel vruchtdragend (wel eetbaar), en niet bodembedekkend. De bladeren geven in de herfst geen herfstkleuren. Meer bomen bekijken? Zie ook de Krentenboom (Amelanchier Lamarckii).

Maximale hoogte150 cm
GroeivormOpgaand, Zuilvormig
Geschikte grondAlle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Voedzaam
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendJa
Type vruchtEetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringNee
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Malus domestica ‘Greencats’ februari 2024
Welke kleur geven de bladeren van de Malus domestica Greencats?

De boom heeft verschillende kleuren Roze. De bladeren komen tot bloei in Maart, April. Goed om te weten: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

In welke grond dien ik deze boom te planten?

De plek waar je de boom plant moet vrij zijn van oude wortels, stronken, oude beplanting, grind enzo. Zo kunnen de wortels zich goed ontwikkelen. Het is van belang dat de grond rul is en zo goed waterdoorlatend. De boom kan je planten met de volgende grondsoorten: Alle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Voedzaam.

Hoe kies ik een goede standplaats voor de Zuil-appelboom?

De perfecte standplaats voor dit type boom is Halfschaduw, Zon. De grond waar een boom in staat moet niet te nat zijn, maar ook niet te droog. Let erop dat hij voldoende vrij staat: zo moet een boom minimaal 2 meter van de schutting staan. Bekijk ook andere factoren als schaduw en wortels die in de toekomst de bestrating kunnen beschadigen.

Op welke manier kan ik de Malus domestica Greencats Zuil-appelboom thuis laten leveren?

Je kunt de Zuil-appelboom gemakkelijk laten bezorgen tot in de tuin. Via het online tuincentrum koop je verschillende hoogtes, varianten en eventuele hulpmiddelen zoals een boompalenset en potgrond. De boom wordt in uitstekende staat thuis afgeleverd door een bezorgservice met grote wagens & aanhangers. De bezorgtijd is doorgaans 1 tot 2 weken.

Hoe werkt de aanplantservice?

Kies je voor de aanplantservice? Dan wordt jouw voordelige Malus domestica Greencats aanbieding thuisbezorgd en geplant door een vakbekwame boomverzorger. Dankzij deze service hoef je niet alles zelf uit te zoeken en ben je er verzekerd van dat het altijd correct wordt neergezet. Sommige tuincentrums geven zelfs garantie. Advies: de aanplantplek moet volledig vrij zijn van o.a. straatwerk, puin en grind, oude wortels, worteldoek, stronken en moet te bereiken zijn vanaf de weg/straat.

Plaats een reactie