Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

liguster-boomvorm-ligustrum-ovalifolium-aureum-bestellen-bezorgen

Liguster boomvorm (Ligustrum ovalifolium ‘Aureum’) online bestellen

De Liguster boomvorm (Ligustrum ovalifolium ‘Aureum’) goedkoop online bestellen en in de tuin laten bezorgen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Op dit portaal tonen wij handige info over deze Liguster. Wil je ‘m laten bezorgen? Bestel dan meteen bij een van de boomspecialisten en verkooppunten. Als je kiest voor de aanplantservice dan wordt jouw bestelling zelfs in jouw tuin geplant. Deze boom kent de volgende kleuren: Bont, Geel, Groen, Wit, Zwart. De boom houdt van Halfschaduw, Zon en de bloeitijd is Juni. De uiteindelijke hoogte is circa 300 cm. Dit type Liguster boomvorm is al te koop voor €1564,25.

Naam boomLiguster boomvorm (Ligustrum ovalifolium ‘Aureum’)
Latijnse naamLigustrum ovalifolium Aureum
CategorieLiguster
Verkoopprijs v.a.€1564,25
KleurBont, Geel, Groen, Wit, Zwart
Ideale standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeiperiodeJuni

Liguster boomvorm (Ligustrum ovalifolium Aureum) laten thuisbezorgen (juni 2024)

De Ligustrum ovalifolium ‘Aureum’ is een echte eyecatcher. Bomen geven verkoeling, verbeteren de luchtkwaliteit en zorgen voor diepte in je tuin. Wil jij jouw tuin opvrolijken? In dat geval is deze Liguster iets wat je kunt overwegen. Het fijne is: je hoeft niet naar een tuincentrum zoals de Tuinland, Groenrijk of Intratuin. Je kunt bomen als deze namelijk ook online bestellen. Online bestellen biedt tal van voordelen. Via internet heb je veruit de meeste keuze, je hoeft de boom niet zelf te vervoeren en als extra service kan je kiezen voor de aanplantservice. Daardoor wordt de boom niet alleen bezorgd maar ook geplant. In de tabel hierna vergelijk je diverse online speciaalzaken en tuincentra waar je de goedkoopste Liguster boomvorm Ligustrum ovalifolium Aureum online kunt bestellen. Of klik door naar de pagina over de Amerikaanse tulpenboom (Liriodendron tulipifera ‘Aureomarginatum’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Ligustrum ovalifolium Aureum (Liguster boomvorm) thuis laten bezorgen

 1. Kies type en hoogte

  Kies het gewenste formaat en stamomtrek van de boom. Houd vooraf rekening met de regels. En kijk ook goed hoe groot de boom wordt.

 2. De boom laten leveren

  Een groot deel van de bomen zijn voorradig en kunnen binnen enkele werkdagen opgestuurd worden naar het gewenste afleveradres. Bomen zijn levende organismen. Dit gebeurt met de grootste zorg en precisie (voor kwaliteitsgarantie). Je krijgt een dag van tevoren een notificatie met het precieze bezorgmoment. Jouw boom wordt in jouw tuin bezorgd (op voorwaarde dat deze goed toegankelijk is).

 3. Een standplaats kiezen

  Kies een stukje grond die voldoende lucht- en waterdoorlatend is en en niet onder afdak staat (voldoende licht). De Liguster boomvorm gedijt het beste op een plekje met Halfschaduw, Zon. Neem ook de locale wetgeving in acht: Een nieuwe boom dient 2 meter van de erfgrens neergezet te worden, tenzij ze niet hoger dan de schutting zijn. Neem ook zaken in acht als tegelwerk, schaduw, snoeiwerk, bewatering.

 4. Het planten van de boom

  De Liguster boomvorm Ligustrum ovalifolium Aureum plant je het beste in Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Normale grond, Veengrond, Voedzaam, Zandgrond. Gebruik nooit wit (straat)zand. Je moeten een plantgat graven waarin de wortels van de boom zich optimaal kunnen ontwikkelen . Let erop dat dit net wat breder is dan de pot/kluit, en zo’n 10cm dieper. Zet de boom met de kluit voorzichtig in de grond en kijk uit dat je de boom niet te diep plant. Plaats indien nodig boompalen voor extra stevigheid.

 5. Onderhouden

  Wanneer je de boom netjes geplant hebt is het belangrijk om de grond vochtig te houden. Dit is met name belangrijk tijdens het bloeiseizoen (Juni). De watervraag van de boom loopt op vanaf het moment dat de sapstroom op gang komt tot hij de bladeren weer verliest (vaak oktober/november). Tijdens de zomerdagen is het verstandig om de boom wat extra water te geven.

Liguster boomvorm goedkoop bestellen en gemakkelijk laten bezorgen

Check aanbiedingen en laat een boom in jouw tuin bezorgen

Verzorgingsinformatie over de Ligustrum ovalifolium ‘Aureum’

Deze liguster (Ligustrum ovalifolium ‘Aureum’) is een bonte liguster met groen blad en een gele rand. Deze liguster (Ligustrum ovalifolium ‘Aureum’) is half wintergroen dat betekend dat een deel van het blad in de winter aan de boom blijft zitten. Aan deze liguster komen mooie witte bloemen die sterk zoetgeurend zijn. Het is een makkelijke boom die weinig eisen aan de bodem stelt en goed tegen (zee)wind kan. Gebruik aanplantgrond bij het planten en plaats een bbompaal bij de liguster. Qua hoogte kan deze boom uitkomen op circa 300 cm. De groeiwijze wordt gekenmerkt als Bossig. De (blad)kleur van deze boom is: Bont, Geel, Groen, Wit, Zwart. De groeiperiode is Juni. Deze boom voelt zich het beste thuis in de Halfschaduw, Zon. De beste grondsoort om hem te planten is: Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Normale grond, Veengrond, Voedzaam, Zandgrond. Belangrijk: deze Liguster is groenblijvend. De boom behoud ook in de winter zijn bladeren. Tevens is deze boom wel vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. De bladeren geven in de herfst geen herfstkleuren. Klik ook door voor meer informatie over de Amerikaanse tulpenboom (Liriodendron tulipifera ‘Aureomarginatum’).

Maximale hoogte300 cm
GroeivormBossig
Geschikte grondDroge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Normale grond, Veengrond, Voedzaam, Zandgrond
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendJa
Type vruchtNiet eetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenJa
HerfstverkleuringNee
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Ligustrum ovalifolium ‘Aureum’ juni 2024
Welke kleur geven de bladeren van de Ligustrum ovalifolium Aureum?

De bladkleur is Bont, Geel, Groen, Wit, Zwart. De bloeitijd is Juni. Belangrijk: de boom is groenblijvend. De boom behoud ook in de winter zijn bladeren.

Wat is de beste grondsoort voor deze boom?

De plaats waar de boom neergezet wordt dient compleet toegankelijk te zijn zonder oude beplanting, straatwerk, puin, grind enzovoort. Dit maakt het wortelen van de boom een stuk eenvoudiger. Het is van belang dat de grond rul is en zo goed waterdoorlatend. Het advies is een van de volgende grondsoorten te kiezen: Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Normale grond, Veengrond, Voedzaam, Zandgrond.

Hoe kies ik een goede standplaats voor de Liguster boomvorm?

De juiste standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon. De ondergrond moet eventueel regenwater goed kunnen afvoeren. Denk ook aan omwonenden: een boom mag volgens de wet niet binnen 2 meter van de erfgrens staan. Onderzoek ook aspecten zoals overhangende takken, schaduw en doorschietende wortels.

Wanneer kan ik de Ligustrum ovalifolium Aureum Liguster boomvorm aan huis laten bezorgen?

Je kunt de Liguster boomvorm gemakkelijk in de eigen tuin laten bezorgen. Bij online bomenwinkels vind je diverse soorten groottes en andere benodigdheden zoals een boomband of bemesting. De complete bestelling wordt aan huis geleverd door een professionele bezorgservice. Dit duurt doorgaans 1 tot 2 weken.

Wanneer kiezen voor de aanplantservice?

Door gebruik te maken van de aanplantservice wordt de voordelige Ligustrum ovalifolium Aureum aanbieding afgeleverd en aangeplant door een deskundige boomverzorger. Hierdoor hoef je zelf eigenlijk niets te doen en weet je zeker dat je tuin er straks heel mooi uit gaat zien. In sommige gevallen krijg je extra garantie. Tip: de aanplantplek moet volledig vrij zijn van o.a. puin en grind, bekabeling, worteldoek, stronken, oude wortels en moet goed bereikbaar zijn.

Plaats een reactie