Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

amerikaanse-tulpenboom-liriodendron-tulipifera-aureomarginatum-bestellen-bezorgen

Amerikaanse tulpenboom (Liriodendron tulipifera ‘Aureomarginatum’) online bestellen

De Amerikaanse tulpenboom (Liriodendron tulipifera ‘Aureomarginatum’) goedkoop online bestellen en aan huis laten bezorgen? Dat is hier mogelijk! Op deze website lees je uitgebreide info over deze Tulpenboom. Of laat direct deze boom bezorgen door een van de boomspecialisten en verkooppunten. Kies je voor de aanplantservice? Dan wordt het niet alleen bezorgd, maar ook netjes geplant. De bladkleur is mooi: Geel, Groen, oranje. Hij houdt van een standplaats in Halfschaduw, Zon en de bloeitijd is Juli, Augustus. Hij kan behoorlijk groot worden, tot wel 1000 cm. Dit type Amerikaanse tulpenboom is al te koop voor €82,50.

Naam boomAmerikaanse tulpenboom (Liriodendron tulipifera ‘Aureomarginatum’)
Latijnse naamLiriodendron tulipifera Aureomarginatum
CategorieTulpenboom
Prijsindicatie€82,50
KleurenGeel, Groen, oranje
StandplaatsHalfschaduw, Zon
BloeimaandenJuli, Augustus

Amerikaanse tulpenboom (Liriodendron tulipifera Aureomarginatum) laten bezorgen in de tuin (april 2024)

De Liriodendron tulipifera ‘Aureomarginatum’ zorgt voor een mooie opvulling van de tuin. Bomen verschaffen koele plekken in de tuin, ecologisch evenwicht en dieren zijn er gek op. Zoek jij naar een unieke tuinbeleving? In dat geval is dit type Tulpenboom iets wat je kunt overwegen. Het fijne is: je hoeft niet naar een tuincentrum zoals de Tuinland, Groenrijk of Intratuin. Je kunt de boom eenvoudig via internet kopen. Dit heeft allerlei voordelen. Via internet heb je veruit de meeste keuze, je hoeft zelf geen aanhangwagen te huren en je kunt optioneel kiezen voor de aanplantservice. Daardoor worden bomen thuisbezorgd, in de grond geplant, en ontvang je instructies. In onderstaande tabel vergelijk je populaire online speciaalzaken en tuincentra waar je de goedkoopste Amerikaanse tulpenboom Liriodendron tulipifera Aureomarginatum online kunt bestellen. Of bekijk meer over de Leiappelboom (Leiappel laagstam).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Liriodendron tulipifera Aureomarginatum (Amerikaanse tulpenboom) thuis laten bezorgen

 1. Kies variant en hoogte

  Selecteer op basis van de standplaats de gewenste maat + stamomtrek. Bestudeer vooraf goed de regels m.b.t. de erfgrens. Zorg dat u anderen niet tot overlast bent.

 2. Bezorging van de boom

  Een groot deel van de bomen worden binnen 5 – 7 werkdagen opgestuurd naar jouw woning. Er komt veel kijken bij het bezorgen van (levende) bomen. Daarom kunnen ze niet zomaar binnen 1 dag in jouw tuin staan. Je ontvangt altijd vroegtijdig een SMS of mail met de geschatte bezorgtijd. Je aankoop wordt tot in de tuin bezorgd.

 3. Een geschikte standplaats kiezen

  Kies een stukje grond die voldoende lucht- en waterdoorlatend is en en genoeg licht krijgt. De Amerikaanse tulpenboom gedijt het beste op een plekje met Halfschaduw, Zon. Neem ook de locale wetgeving in acht: Bomen plant je standaard 2 meter uit de erfgrens, tenzij hij minder hoog dan de schutting is. Neem ook zaken in acht als tegelwerk, groeiwijze, schaduw, snoeiwerk.

 4. Het planten van de boom

  De Amerikaanse tulpenboom Liriodendron tulipifera Aureomarginatum kan je volgens de kweker planten in Humus, Normale grond, Voedzaam. Zorg dat de wortels niet in aanraking komen met straatzand. Neem een schep en graaf een gat waarin de kluit van boom ruimschoots past. Dit moet ongeveer 25% groter zijn dan de kluit/pot van de boom. Plaats de boom voorzichtig in het plantgat en gebruik aanplantgrond. Boor 2 boompalen in de grond voor aanvullende ondersteuning.

 5. Boomonderhoud

  Nadat je de boom geplant hebt is het cruciaal om de grond nat te houden, maar geef niet teveel water! Dit is met name belangrijk tijdens het groeiseizoen (Juli, Augustus). Je moet de boom voldoende water geven vanaf het moment dat de sapstroom op gang komt tot hij de bladeren weer verliest (vaak oktober/november). Tijdens de droge hete zomermaanden is het slim om wekelijks te sproeien.

Amerikaanse tulpenboom goedkoop bestellen en razendsnel laten bezorgen

Bekijk acties en laat het zonder gedoe in jouw eigen tuin leveren

Belangrijke informatie over de Liriodendron tulipifera ‘Aureomarginatum’

Liriodendron tulipifera ‘Aureomarginatum’, Amerikaanse tulpenboom is een krachtig groeiende, bladverliezende, breed vertakte boom. Deze Amerikaanse tulpenboom kan tussen de 10 en 20 meter hoog worden en heeft een lichtgrijze tot grijze stam. De Liriodendron tulipifera ‘Aureomarginatum’ heeft diep groene bladeren met een afgeknotte of ingesneden punt en gelobde zijden, die in de herfst geel worden. Halverwege de zomer bloeit de boom met schitterende, tulp vormige oranje/groene bloemen. Bij het planten kunt u het beste Aanplantgrond en boompalen gebruiken. De uiteindelijke hoogte is ongeveer 1000 cm. De groeiwijze kunnen we samenvatten als Kroonvorm, Opgaand, Smal. De kleur van het blad is Geel, Groen, oranje. De groeiperiode is Juli, Augustus. Hij gedijt het beste op een plekje met Halfschaduw, Zon. Voor het aanplanten kan het beste gebruik worden gemaakt van: Humus, Normale grond, Voedzaam. Opmerking: deze Tulpenboom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. Tevens is deze boom wel vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. De bladeren geven in de herfst prachtige herfstkleuren. Bekijk ook meer informatie over de Leiappelboom (Leiappel laagstam).

Maximale hoogte1000 cm
GroeivormKroonvorm, Opgaand, Smal
Geschikte grondHumus, Normale grond, Voedzaam
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendJa
Type vruchtNiet eetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringJa
GeurendNee
Overzicht eigenschappen Liriodendron tulipifera ‘Aureomarginatum’ april 2024
In welke kleur komt het blad van de Liriodendron tulipifera Aureomarginatum?

Deze boom kenmerkt zich met de kleuren Geel, Groen, oranje. De boom groeit in Juli, Augustus. Opmerkelijk: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

In welke grond kan ik deze boom planten?

De plantplaats moet goed begaanbaar zijn zonder puin, worteldoek, grind, oude wortels enz. Dit bevordert het wortelen van de boom. Zorg er ook voor dat de grond genoeg waterdoorlatend is. De boom kan je planten met de volgende grondsoorten: Humus, Normale grond, Voedzaam.

Wat is de beste standplaats voor de Amerikaanse tulpenboom?

De beste standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon. De grond waar een boom in staat mag niet te nat of droog zijn. Denk ook aan omwonenden: een boom mag volgens de wet niet binnen 2 meter van de erfgrens staan. Bekijk ook andere factoren als mogelijke ongewenste schaduw en wortelopdruk.

Kan ik de Liriodendron tulipifera Aureomarginatum Amerikaanse tulpenboom thuis laten leveren?

Je kunt de Amerikaanse tulpenboom makkelijk en snel laten bezorgen tot in de tuin. Online vind je verschillende formaten en andere benodigdheden zoals boompalen of grondmest. De boom wordt in uitstekende staat thuis afgeleverd door een professionele bezorgservice. De geschatte levertijd is circa 5 – 7 dagen.

Wat houdt de aanplantservice in?

Met de aanplantservice wordt de voordelige Liriodendron tulipifera Aureomarginatum aanbieding bezorgd en geplant door een ervaren boomverzorger. Daardoor hoef je zelf eigenlijk niets te doen en kan je ervanuit gaan dat het proces op een goede manier verloopt. Soms krijg je zelfs extra garantie. Niet vergeten: de plantplaats moet vrij zijn van puin en grind, oude wortels, straatwerk, stronken, bekabeling en moet te bereiken zijn vanaf de weg/straat.

Plaats een reactie