Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

chinees-klokje-op-stam-forsythia-intermedia-week-end-bestellen-bezorgen

Chinees klokje op stam (Forsythia intermedia ‘Week-End’) online bestellen

De Chinees klokje op stam (Forsythia intermedia ‘Week-End’) direct online bestellen en laten thuisbezorgen? Dan zit je hier helemaal goed! Op deze website lees je veel informatie en verzorgingstips voor deze Bomen op stam. Wil je bestellen? Klik dan direct door naar een van de toonaangevende tuincentra. Met de optionele aanplantservice wordt jouw favoriete boom zelfs aangeplant. De kleuren van het blad zijn Geel. De aanbevolen standplaats is Halfschaduw, Zon en de bloeiperiode is Februari, Maart. Uiteindelijk wordt deze boom circa 200 cm. Dit type Chinees klokje op stam is al te koop voor €58,50.

Naam boomChinees klokje op stam (Forsythia intermedia ‘Week-End’)
Latijnse naamForsythia intermedia Week-End
CategorieBomen op stam
Vanafprijs€58,50
KleurGeel
Beste standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeitijdFebruari, Maart

Chinees klokje op stam (Forsythia intermedia Week-End) thuis bezorgen (april 2024)

De Forsythia intermedia ‘Week-End’ is tegenwoordig erg populair. Bomen verschaffen koele plekken in de tuin, ze produceren zuurstof en kunnen zelfs de waarde van jouw woning verhogen. Wil jij jouw tuin een upgrade geven? Dan is deze Bomen op stam een hele goede optie. En het leuke is: een bezoekje aan de Tuinland, Intratuin of Groenrijk is niet nodig. Je bestelt jouw favoriete boom tegenwoordig moeiteloos online. Hier zitten meer voordelen aan dan je denkt. Je hebt een ruime keuze uit soorten en formaten, je hebt geen kar nodig om de boom mee te nemen en met de aanplantservice weet je zeker dat alles goed gaat. Hierbij wordt jouw boom netjes bezorgd en aangeplant. In deze tabel vergelijk je diverse online bomenwinkels en tuincentra waar je de goedkoopste Chinees klokje op stam Forsythia intermedia Week-End online kan kopen. Of klik door naar de pagina over de Appelboom (Malus domestica ‘Sampion’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Forsythia intermedia Week-End (Chinees klokje op stam) thuis laten bezorgen

 1. Kies variant en hoogte

  Kies het gewenste formaat en stamomtrek van de boom. Houd daarbij rekening met de erfgrens en buren. En kijk ook goed hoe groot de boom wordt.

 2. Levering van de boom

  Een groot deel van de bomen zijn voorradig en kunnen binnen enkele werkdagen opgestuurd worden naar jouw woning. Het bezorgen van (levende) bomen is niet heel eenvoudig. Daarom kunnen ze niet zomaar binnen 1 dag in jouw tuin staan. Je krijgt een dag van tevoren een notificatie met het precieze bezorgmoment. Je aankoop wordt in jouw tuin bezorgd (op voorwaarde dat deze goed toegankelijk is).

 3. Juiste standplaats kiezen

  Kies een plek in de tuin die een compostrijke waterdoorlatende grond heeft en en voldoende vrij gelegen is (i.v.m. zonlicht). De Chinees klokje op stam gedijt het beste op een plekje met Halfschaduw, Zon. Doe ook altijd onderzoek naar de plaatselijke wetgeving: Bomen plant je standaard 2 meter uit de erfgrens, tenzij ze niet hoger dan de schutting zijn. Neem ook zaken in acht als snoeiwerk, groeiwijze, tegelwerk, bewatering.

 4. Hoe plant ik een boom?

  De Chinees klokje op stam Forsythia intermedia Week-End kunt u aanplanten in Alle, Humus, Normale grond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond. Gebruik nooit wit (straat)zand. Graaf een diep plantgat waarin de boom komt te staan. Het gat moet ruimschoots groot genoeg zijn voor de wortels. Zet de boom met de kluit voorzichtig in de grond en gebruik aanplantgrond. Graaf boompalen in om de boom stabiel te houden.

 5. Boomverzorging

  Na het aanplanten is het ontzettend belangrijk om de boom regelmatig water te geven. Dit is met name belangrijk tijdens het bloeiseizoen (Februari, Maart). De watervraag van de boom loopt op vanaf het moment dat de eerste bladeren beginnen uit te lopen tot de warme periode voorbij is. Bij een droge periode adviseren wij om wekelijks te sproeien.

Chinees klokje op stam goedkoop bestellen en aan huis laten bezorgen

Check acties en laat het zonder gedoe in jouw eigen tuin leveren

Belangrijke informatie over de Forsythia intermedia ‘Week-End’

Forsythia intermedia ‘Week-End’ of Chinees klokje op stam bloeit met veel heldergele bloemen in februari en maart. Na de bloei komt het groene blad aan de Forsythia, dit blijft tot het najaar zitten. De Forsythia intermedia ‘Week-End’ komt het beste tot zijn recht in goed doorlaatbare grond in de zon of halfschaduw. Het beste is om na de bloei bij te snoeien. Aanplanten met Aanplantgrond en boompalen. Qua hoogte kan deze boom uitkomen op circa 200 cm. De groeiwijze wordt gedefinieerd als Compact, Treurvorm. Het kleurenpallet bestaat uit o.a. Geel. De bloeitijd is Februari, Maart. De boom voelt zich het beste op een plek in Halfschaduw, Zon. Qua voedingsbodem wordt geadviseerd: Alle, Humus, Normale grond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond. Let op: deze Bomen op stam is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. niet vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. De boom geeft in de herfst geen herfstkleuren. Je leest hier ook meer info over de Appelboom (Malus domestica ‘Sampion’).

Maximale hoogte200 cm
GroeivormCompact, Treurvorm
Geschikte grondAlle, Humus, Normale grond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendNee
Type vruchtN.v.t.
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringNee
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Forsythia intermedia ‘Week-End’ april 2024
Welke kleur hebben de bladeren van de Forsythia intermedia Week-End?

De boom heeft verschillende kleuren Geel. Het blad bloeit op in Februari, Maart. Opmerkelijk: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

Wat is de beste grondsoort voor deze boom?

De plantplaats moet goed begaanbaar zijn zonder grind, straatwerk, worteldoek, stronken enzovoort. Dit maakt het wortelen van de boom een stuk eenvoudiger. Idealiter is de bodem rijk aan voedingsstoffen en goed waterdoorlatend. Zorg dat je altijd over de juiste grondsoort beschikt: Alle, Humus, Normale grond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond.

Wat is de ideale standplaats voor de Chinees klokje op stam?

De juiste standplaats voor dit type boom is Halfschaduw, Zon. De bodem moet een goede verhouding hebben qua droogte & nattigheid. Let ook goed op de schutting: zorg dat de plant ten minste 2 meter uit de erfgrens staat. Kijk ook goed naar schaduw en wortelopdruk.

Kan ik de Forsythia intermedia Week-End Chinees klokje op stam aan huis laten leveren?

Jij kan deze Chinees klokje op stam snel en voordelig aan huis laten bezorgen. Via het online tuincentrum koop je meerdere hoogtes, varianten en extra’s zoals een boomband of grond voeding. De complete bestelling wordt aan huis geleverd door een speciale koeriersdienst. Dit duurt circa 5 – 7 dagen.

Wat is de aanplantservice?

Als je kiest voor de aanplantservice wordt jouw voordelige Forsythia intermedia Week-End aanbieding afgeleverd en aangeplant door een erkende boomspecialist. Op die manier hoef je niet alles zelf uit te zoeken en weet je 100% zeker dat het juist geplant wordt. Sommige tuincentrums geven zelfs garantie. Advies: de plaats waar de boom neergezet wordt moet vrij zijn van puin en grind, oude wortels, bekabeling, straatwerk, stronken en moet bereikbaar zijn voor de bezorgers.

Plaats een reactie