Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

liguster-op-stam-ligustrum-japonicum-bestellen-bezorgen

Liguster op stam (Ligustrum japonicum) online bestellen

De Liguster op stam (Ligustrum japonicum) goedkoop online bestellen en laten thuisbezorgen? Wij helpen je graag verder! Op onze bomen-vergelijkingssite vind je informatie en eigenschappen van deze Liguster. Bestellen kan gemakkelijk bij een van de boomexperts of tuincentra. Met de aanplantservice wordt de boom geplant door een ervaren boomverzorger. Deze boom kent de volgende kleuren: Wit. Hij houdt van een standplaats in Halfschaduw, Zon. Hij begint te boeien in Augustus, September. De uiteindelijke hoogte is circa 600 cm. Dit type Liguster op stam is te koop voor prijzen v.a. €104,75.

Naam boomLiguster op stam (Ligustrum japonicum)
Latijnse naamLigustrum japonicum
CategorieLiguster
Prijsindicatie€104,75
KleurenWit
StandplaatsHalfschaduw, Zon
BloeimaandenAugustus, September

Liguster op stam (Ligustrum japonicum) laten bezorgen in de tuin (april 2024)

De Ligustrum japonicum is onmisbaar in elke tuin. Bomen leveren koele plekken in de tuin, zorgen voor zuurstof en kunnen zelfs de waarde van jouw woning verhogen. Kan jouw tuin wel een upgrade gebruiken? Dan is deze Liguster het overwegen waard. Het fijne is: je hoeft niet naar een tuincentrum zoals de Tuinland, Groenrijk of Intratuin. Je kunt deze boom namelijk gewoon online kopen. Dit heeft allerlei voordelen. Je kunt kiezen uit meerdere maten en hoogtes, je hoeft zelf geen aanhangwagen te huren en door de aanplantservice haal je de expert gewoon bij je thuis. Daardoor wordt de boom netjes bezorgd en op een geschikte plek aangeplant. In de hieronder weergegeven tabel vergelijk je verschillende bomen-webshops en tuincentra waar je de goedkoopste Liguster op stam Ligustrum japonicum kunt kunt vinden. Of bekijk meer over de Amerikaanse tulpenboom (Liriodendron tulipifera ‘Aureomarginata’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Ligustrum japonicum (Liguster op stam) thuis laten bezorgen

 1. Kies de gewenste hoogte

  Kies de hoogte en de stamomtrek van de boom. Kijk ook altijd even naar de gemeentelijke regels omtrent de erfgrens. Je wilt buren of omwonenden niet tot last zijn.

 2. Hoe laat jij de boom bezorgen?

  De meeste producten worden binnen ongeveer een week verstuurd met een speciale koeriersdienst. Er komt veel kijken bij het bezorgen van (levende) bomen. Deze moeten speciaal voor verzending klaargemaakt worden. Je ontvangt altijd vroegtijdig een mail of SMS met een trackinglink. Jouw bestelling wordt (mits vrij toegankelijk) in de tuin geleverd.

 3. De standplaats van de boom

  Kies een stukje grond die een compostrijke waterdoorlatende grond heeft en genoeg zonlicht ontvangt. De Liguster op stam kan zich goed ontwikkelen op een plaats met Halfschaduw, Zon. Kijk ook wat de wet- en regelgeving is: Een nieuwe boom dient 2 meter van de erfgrens neergezet te worden, in sommige gemeenten wijken deze regels af. Denk bij het kiezen van de standplaats ook aan snoeiwerk, wortels, tegelwerk, bewatering.

 4. Het planten van de boom

  Een Liguster op stam Ligustrum japonicum is aan te planten in Humus, Kleigrond, Normale grond, Veengrond, Voedzaam, Zandgrond. Voorkom altijd het gebruik van wit (straat)zand. Je moeten een plantgat graven waarin de kluit van boom ruimschoots past. Gaaf een ruim plantgat dat circa 1/3 groter is dan de kluit van de boom. Zorg dat het plantgat mooi horizontaal is en controleer of de boom niet te diep staat. Plaats indien nodig boompalen om hem te verankeren.

 5. Boomverzorging

  Nadat je de boom geplant hebt is het belangrijk om de boom voldoende water geven. Dit is met name belangrijk tijdens het bloeiseizoen (Augustus, September). De waterbehoefte van bomen neemt toe vanaf het moment dat de blaadjes beginnen te groeien tot hij de bladeren weer verliest (vaak oktober/november). Tijdens de zomerdagen wordt het aanbevolen om de grond regelmatig te bevochtigen.

Liguster op stam goedkoop bestellen en gemakkelijk laten bezorgen

Bekijk acties en laat de boom in jouw eigen achtertuin leveren

Aanvullende informatie over de Ligustrum japonicum

Deze Ligustrum japonicum, Liguster op stam is een mooi groenblijvende compacte boom op stam. Het blad is stevig en donkergroen van kleur. In augustus en september bloeit de Ligustrum japonicum witte pluimen met kleine bloemen, welke bijen en vlinders aantrekken. Na de bloei ontstaan er donkere bessen aan de Liguster op stam. Bij het planten kunt u het beste Aanplantgrond en boompalen gebruiken. Hij kan doorgroeien tot ongeveer 600 cm. Als groeiwijze kan je uitgaan van: Bolvormig, Compact. Qua kleuren zie je voornamelijk Wit. De bloeitijd is Augustus, September. De boom houdt van Halfschaduw, Zon. De beste (meest ideale) grond is: Humus, Kleigrond, Normale grond, Veengrond, Voedzaam, Zandgrond. Opmerking: deze Liguster is groenblijvend. De boom behoud ook in de winter zijn bladeren. Tevens is deze boom wel vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. De boom geeft in de herfst geen herfstkleuren. Klik ook door voor meer informatie over de Amerikaanse tulpenboom (Liriodendron tulipifera ‘Aureomarginata’).

Maximale hoogte600 cm
GroeivormBolvormig, Compact
Geschikte grondHumus, Kleigrond, Normale grond, Veengrond, Voedzaam, Zandgrond
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendJa
Type vruchtNiet eetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenJa
HerfstverkleuringNee
GeurendNee
Overzicht eigenschappen Ligustrum japonicum april 2024
In welke kleur komt het blad van de Ligustrum japonicum?

Deze boom kenmerkt zich met de kleuren Wit. De groeiperiode is Augustus, September. Belangrijk detail: de boom is groenblijvend. De boom behoud ook in de winter zijn bladeren.

Voor welke grondsoort is deze boom geschikt?

De plantplaats moet goed begaanbaar zijn zonder oude wortels, grind, worteldoek, bekabeling enz. Zo kan de boom goed wortelen. Maak de ondergrond waterdoorlatend door de grond goed los te scheppen. Voor planting zijn de volgende grondsoorten geschikt: Humus, Kleigrond, Normale grond, Veengrond, Voedzaam, Zandgrond.

Welke standplaats kiezen voor de Liguster op stam?

De juiste standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon. De ondergrond van deze boom moet eventueel regenwater goed kunnen afvoeren. Let op schuttingen & overkappingen: in de wet staat dat een boom minimaal 2 meter uit de erfgrens moet staan. Kijk ook goed naar schaduw en wortels die doorschieten.

Hoe snel kan ik de Ligustrum japonicum Liguster op stam in mijn tuin laten bezorgen?

Je kunt zo’n Liguster op stam lekker makkelijk in de eigen tuin laten bezorgen. Bij de online bomenexpert kies je uit meerdere hoogtes, varianten en andere essentials zoals een boompalenset of grondmest. De boom wordt netjes bij je thuisbezorgd door een speciale koeriersdienst. Reken echter wel op bezorgtijden van zo’n 4 of 6 dagen.

Wat houdt de aanplantservice in?

Als je kiest voor de aanplantservice wordt de voordelige Ligustrum japonicum aanbieding in jouw voor- of achtertuin bezorgd en aangeplant door een gespecialiseerde boomexpert. Dankzij deze service hoef je niet alles zelf uit te zoeken en ben je er verzekerd van dat het altijd correct wordt neergezet. Verschillende leveranciers beloven zelfs een aangroeigarantie. Belangrijk: de plaats waar de boom neergezet wordt moet vrij zijn van stronken, worteldoek, oude wortels, puin en grind, bekabeling en moet bereikbaar zijn met de kruiwagen.

Plaats een reactie