Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

amberboom-liquidambar-styraciflua-worplesdon-bestellen-bezorgen

Amberboom (Liquidambar styraciflua ‘Worplesdon’) online bestellen

De Amberboom (Liquidambar styraciflua ‘Worplesdon’) online bestellen en laten bezorgen? Dat gaat gemakkelijker dan je denkt! Op onze bomen-vergelijker tref je veel nuttige informatie over deze Amberboom. Enthousiast? Bestel dan direct bij een van de boomspecialisten en verkooppunten. Met de optionele aanplantservice wordt jouw favoriete boom zelfs aangeplant. De kleur van de boom is Groen, Rood. De beste standplaats is Halfschaduw, Zon en de bloeitijd is Mei. De uiteindelijke hoogte is 1000 cm. Dit type Amberboom kan jij online kopen vanaf €29,95.

Naam boomAmberboom (Liquidambar styraciflua ‘Worplesdon’)
Latijnse naamLiquidambar styraciflua Worplesdon
CategorieAmberboom
Prijsindicatie€29,95
KleurenGroen, Rood
Ideale standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeiperiodeMei

Amberboom (Liquidambar styraciflua Worplesdon) bezorgen aan huis (april 2024)

De Liquidambar styraciflua ‘Worplesdon’ is tegenwoordig erg populair. Bomen geven plekken voor verkoeling op warme dagen, ze dempen het geluid van de omgeving en verhogen zelfs de waarde van vastgoed. Wil jij jouw tuin opvrolijken? Dan is deze Amberboom het overwegen waard. En het leuke is: een bezoekje aan de Tuinland, Intratuin of Groenrijk is niet nodig. Je kunt bomen als deze namelijk ook online bestellen. Dit heeft allerlei voordelen. Je kiest zelf jouw ideale maat, je hoeft zelf geen aanhangwagen te huren en je kunt optioneel kiezen voor de aanplantservice. Daardoor wordt jouw boom netjes bezorgd en aangeplant. In de tabel hieronder vergelijk je toonaangevende online speciaalzaken en tuincentra waar je de goedkoopste Amberboom Liquidambar styraciflua Worplesdon online kopen kan. Of klik door naar de pagina over de Leiappelboom (Malus domestica ‘Jonagold’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Liquidambar styraciflua Worplesdon (Amberboom) thuis laten bezorgen

 1. Kies variant en hoogte

  Bereken de beste maat & stamomtrek voor de gewenste plek. Houd daarbij rekening met de erfgrens en buren. Je wilt buren of omwonenden niet tot last zijn.

 2. Bezorging van de boom

  De meeste bomen zijn op voorraad en kunnen snel worden verstuurd naar het gekozen adres. Er komt veel kijken bij het bezorgen van (levende) bomen. Het thuisbezorgen heeft daarom nogal wat voeten in de aarde. Je ontvangt altijd vroegtijdig een sms/mail met daarin meer bezorginformatie. Je aankoop wordt (mits vrij toegankelijk) in de tuin geleverd.

 3. Bepaal de juiste standplaats

  Kies een plek in de tuin die een waterrijke horizontale ondergrond heeft en dagelijks voldoende zon krijgt. De Amberboom kan zich goed ontwikkelen op een plaats met Halfschaduw, Zon. Neem ook de locale wetgeving in acht: Bomen dienen op minimaal 2 meter van de erfgrens geplant te worden, tenzij deze niet boven de schutting uitkomst. Denk bij het kiezen van de standplaats ook aan snoeiwerk, schaduw, bewatering, groeiwijze.

 4. Hoe moet ik een boom planten

  De Amberboom Liquidambar styraciflua Worplesdon kan je volgens de kweker planten in Alle, Normale grond. Het gebruik van straatzand is geen goed idee. Je moeten een plantgat graven waarin de boomwortel comfortabel past. Dit moet net wat breder zijn de de kluit/pot maar niet te diep. Zorg dat het plantgat mooi horizontaal is en kijk uit dat je de boom niet te diep plant. Graaf boompalen in om hem te ondersteunen.

 5. Boomverzorging

  De de beplanting is het cruciaal om de boom regelmatig water te geven. Houd dit vooral in de gaten tijdens het bloeiseizoen (Mei). De waterbehoefte van bomen neemt toe vanaf het moment dat de eerst bladeren aan de bomen komen tot hij de bladeren weer verliest (vaak oktober/november). In de warme maanden is het noodzakelijk om wekelijks te sproeien.

Amberboom goedkoop bestellen en aan huis laten bezorgen

Bekijk aanbod en aanbiedingen en laat een boom in jouw tuin bezorgen

Adviezen en informatie over de Liquidambar styraciflua ‘Worplesdon’

De Liquidambar styraciflua ‘Worplesdon’ is een bladverliezende, kegelvormige tot breed uitgroeiende boom. Takkem met kurkachtige lijsten. De gelobde, glanzende, donkergroene bladeren worden in de herfst diep rood. Heeft een prachtige herfstkleur, hierdoor word vaak voor deze boom gekozen. De uiteindelijke hoogte is ongeveer 1000 cm. De groeiwijze is Kegel. Qua kleuren zie je voornamelijk Groen, Rood. Deze boom bloeit met name in Mei. De beste standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon. Qua grond adviseren we: Alle, Normale grond. Tip: deze Amberboom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. Ook is deze boom niet vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. De bladeren geven in de herfst mooie herfstkleuren. Je leest hier ook meer info over de Leiappelboom (Malus domestica ‘Jonagold’).

Maximale hoogte1000 cm
GroeivormKegel
Geschikte grondAlle, Normale grond
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendNee
Type vruchtN.v.t.
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringJa
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Liquidambar styraciflua ‘Worplesdon’ april 2024
Welke kleur heeft het blad van de Liquidambar styraciflua Worplesdon?

Deze boom kenmerkt zich met de kleuren Groen, Rood. Hij komt op een mooie manier tot bloei in Mei. Belangrijk om te weten: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

Welke grond is geschikt voor het planten van deze boom?

De aanplantplek moet vrij zijn van puin, grind, straatwerk, worteldoek enz. Dit bevordert het wortelen van de boom. Verder moet de bodem natuurlijk goed waterdoorlatend zijn. Voor planting zijn de volgende grondsoorten geschikt: Alle, Normale grond.

Welke standplaats kiezen voor de Amberboom?

De beste standplaats voor dit type boom is Halfschaduw, Zon. Het stuk tuin waar deze boom gaat staan moet eventueel regenwater goed kunnen afvoeren. Houd rekening met uw buren: in de wet staat dat een boom minimaal 2 meter uit de erfgrens moet staan. Houd ook rekening met verlies van bladeren en wortelopdruk.

Op welke manier kan ik de Liquidambar styraciflua Worplesdon Amberboom aan huis laten bezorgen?

Jij kan deze Amberboom zonder gedoe aan huis laten bezorgen. Via het online tuincentrum koop je verschillende hoogtes, varianten en extra’s zoals boompalen of aanplantgrond. De boom wordt netjes bij je thuisbezorgd door een koerierdienst speciaal voor bomen en planten. De bezorgtijd is zo’n 4 of 6 dagen.

Hoe werkt de aanplantservice?

Door middel van de aanplantservice wordt jouw voordelige Liquidambar styraciflua Worplesdon aanbieding in jouw voor- of achtertuin bezorgd en aangeplant door een betrouwbare tuinman. Daardoor hoef je niet alles zelf uit te zoeken en weet je zeker dat het proces op een goede manier verloopt. Soms krijg je zelfs extra garantie. Niet vergeten: de plek waar de boom geplant gaat worden dient compleet toegankelijk te zijn zonder straatwerk, puin en grind, bekabeling, stronken, worteldoek en de plek moet goed bereikbaar zijn voor de koeriers.

Plaats een reactie