Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

lindeboom-tilia-cordata-rancho-bestellen-bezorgen

Lindeboom (Tilia cordata Rancho) online bestellen

De Lindeboom (Tilia cordata Rancho) online bestellen en laten bezorgen? Dat kan heel eenvoudig en snel. Op onze bomen-vergelijkingssite tref je veel praktische info over deze Lindeboom. Of laat direct deze boom bezorgen door een van de aangesloten winkels. Kies je voor de aanplantservice? Dan wordt het niet alleen bezorgd, maar ook netjes geplant. Deze boom kent de volgende kleuren: Geel, Groen, Wit. Deze boom verlangt een plekje in de Halfschaduw, Zon. De groeiperiode is Juni. De maximale hoogte is ongeveer 600 cm. Dit type Lindeboom kan je al laten bezorgen vanaf €64,25.

Naam boomLindeboom (Tilia cordata Rancho)
Latijnse naamTilia cordata Rancho
CategorieLindeboom
Verkoopprijs v.a.€64,25
KleurGeel, Groen, Wit
StandplaatsHalfschaduw, Zon
BloeiperiodeJuni

Lindeboom (Tilia cordata Rancho) laten thuisbezorgen (april 2024)

De Tilia cordata Rancho is onmisbaar in elke tuin. Bomen geven een eigen microklimaat, ecologisch evenwicht en bieden privacy. Wil jij jouw tuin opvrolijken? Dan is dit type Lindeboom iets wat je kunt overwegen. En het leuke is: een bezoekje aan de Tuinland, Intratuin of Groenrijk is niet nodig. Je kunt bomen als deze namelijk ook online bestellen. Online bestellen biedt tal van voordelen. Je kunt kiezen uit meerdere maten en hoogtes, je hebt geen aanhangwagen nodig en je kunt zelfs gebruik maken van de aanplantservice. Door de boomspecialist wordt de boom niet alleen bezorgd maar ook geplant. In de hieronder weergegeven tabel vergelijk je verschillende online speciaalzaken en tuincentra waar je de goedkoopste Lindeboom Tilia cordata Rancho kunt bestellen (online). Of klik door naar de pagina over de Portugese laurier (Prunus lusitanica bol).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Tilia cordata Rancho (Lindeboom) thuis laten bezorgen

 1. Kies type en hoogte

  Selecteer op basis van de standplaats de gewenste maat + stamomtrek. Bestudeer vooraf goed de regels m.b.t. de erfgrens. En kijk ook goed hoe groot de boom wordt.

 2. Bezorging van de boom

  Een groot deel van de bomen worden binnen 5 – 7 werkdagen opgestuurd met een speciale koeriersdienst. Het bezorgen van (levende) bomen is niet heel eenvoudig. Daarom duurt het bezorgen wat langer dan je gewend bent. Je krijgt meestal een dag voor levering een sms/mail met daarin meer bezorginformatie. Je artikel wordt in jouw tuin bezorgd (op voorwaarde dat deze goed toegankelijk is).

 3. Het kiezen van de standplaats

  Kies een plek die genoeg waterdoorlatend is en genoeg zonlicht ontvangt. De Lindeboom voelt zich het beste thuis op een locatie met Halfschaduw, Zon. Check ook bij de gemeente de wetgeving omtrent erfgrens: Bomen dienen op minimaal 2 meter van de erfgrens geplant te worden, tenzij hij minder hoog dan de schutting is. Neem ook zaken in acht als snoeiwerk, schaduw, groeiwijze, bewatering.

 4. Het planten van de boom

  Een Lindeboom Tilia cordata Rancho is aan te planten in Alle, Humus, Normale grond, Voedzaam. Het gebruik van straatzand is geen goed idee. Graaf een diep plantgat waarin de kluit van boom ruimschoots past. Let erop dat dit net wat breder is dan de pot/kluit, en zo’n 10cm dieper. Zet de boom nu rechtop in het plantgat en kijk uit dat je de boom niet te diep plant. Monteer eventueel ook boompalen om de stam mooi recht te houden.

 5. Onderhoud

  Na het aanplanten is het cruciaal om de kluit vochtig te houden. Met name in de groeimaanden (Juni). Je moet de boom voldoende water geven vanaf het moment dat de blaadjes beginnen te groeien tot de warme periode voorbij is. In de warme maanden is het noodzakelijk om de kluit extra nat te houden.

Lindeboom goedkoop bestellen en snel laten thuisbezorgen

Vergelijk opties en laat het tot in de tuin bezorgen

Verzorgingsinformatie over de Tilia cordata Rancho

Deze lindeboom (Tilia cordata Rancho) is een bladverliezende, kegelvormige, dichte boom.In het voorjaar loopt de lindeboom (Tilia cordata Rancho) uit met kleine, ovale, glanzende, donkergroene bladeren. Halverwege de zomer, komen er in deze lindeboom, trossen met kleine, geurende, komvormige, gele bloemen. Plaats bij de boom een boompaal en gebruik aanplantgrond bij het planten. Uiteindelijk kan deze boom een hoogte bereiken van 600 cm. De groeiwijze is Breed / verspreid, Kroonvorm. De kleur van het blad is Geel, Groen, Wit. Het groeiseizoen is in Juni. De boom houdt van Halfschaduw, Zon. Qua voedingsbodem wordt geadviseerd: Alle, Humus, Normale grond, Voedzaam. Goed om te weten: deze Lindeboom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. niet vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. De boom geeft in de herfst prachtige herfstkleuren. Op deze website lees je ook meer over de Portugese laurier (Prunus lusitanica bol).

Maximale hoogte600 cm
GroeivormBreed / verspreid, Kroonvorm
Geschikte grondAlle, Humus, Normale grond, Voedzaam
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendNee
Type vruchtN.v.t.
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringJa
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Tilia cordata Rancho april 2024
Welke kleur geven de bladeren van de Tilia cordata Rancho?

De belangrijkste kleuren zijn Geel, Groen, Wit. Hij komt op een mooie manier tot bloei in Juni. Daarbij is het goed om te weten: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

In welke grond kan ik deze boom planten?

De locatie waar de boom ingegraven wordt moet vrij zijn van stronken, puin, oude wortels, grind enzo. Zo kunnen de wortels zich goed ontwikkelen. Idealiter is de bodem rijk aan voedingsstoffen en goed waterdoorlatend. Gebruik altijd een van de geadviseerde grondsoorten: Alle, Humus, Normale grond, Voedzaam.

Welk standplaats is geschikt voor de Lindeboom?

De aanbevolen standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon. De plek waar deze boom aangeplant gaat worden moet een goede verhouding hebben qua droogte & nattigheid. Let ook goed op de schutting: zorg dat de plant ten minste 2 meter uit de erfgrens staat. Bekijk ook andere factoren als overhangende takken en wortels die doorschieten.

Kan ik de Tilia cordata Rancho Lindeboom aan huis laten leveren?

Jij kan een Lindeboom snel en voordelig in de eigen tuin laten bezorgen. Via het online tuincentrum koop je diverse soorten groottes en eventuele hulpmiddelen zoals boompalen of mest. De gehele aankoop wordt netjes thuis afgeleverd door een vakkundige bezorgservice. De bezorgtijd is doorgaans 1 tot 2 weken.

Wat is de aanplantservice?

Met de aanplantservice wordt de voordelige Tilia cordata Rancho aanbieding afgeleverd en aangeplant door een deskundige hovenier. Op die manier kan je alles rustig uit handen geven en weet je 100% zeker dat je tuin er straks heel mooi uit gaat zien. Soms krijg je zelfs extra garantie. Tip: de plaats waar de boom neergezet wordt moet schoon zijn, dus geen oude wortels, worteldoek, bekabeling, stronken, straatwerk en moet bereikbaar zijn voor de bezorgers.

Plaats een reactie