Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

lindeboom-bestellen-bezorgen

Lindeboom online bestellen

De Lindeboom voordelig online bestellen en laten thuisbezorgen? Dat is hier mogelijk! Op onze bomen-vergelijkingssite bekijk je uitgebreide info over deze Lindeboom. Enthousiast? Bestel dan direct bij een van onze partners. Met de aanplantservice wordt alles netjes aangeplant. De kleuren van het blad zijn Groen. De aanbevolen standplaats is Halfschaduw, Zon. Hij begint te boeien in April tot Juni. Uiteindelijk wordt deze boom circa 200 cm. Dit type Lindeboom is al te bestellen vanaf €168,25.

Naam boomLindeboom
Latijnse naamTilia
Verkoopprijs v.a.€168,25
KleurenGroen
StandplaatsHalfschaduw, Zon
BloeiperiodeApril tot Juni

Lindeboom (Tilia) laten bezorgen in de tuin (juni 2024)

De Tilia is een aanwinst voor elke tuin. Bomen bieden schaduw, ecologisch evenwicht en bieden privacy. Gaat jouw tuin helemaal op de schop? In dat geval is deze Lindeboom zeker een hele leuke mogelijkheid. En wat veel mensen niet weten: je hoeft daarvoor niet naar een tuincentrum zoals Groenrijk, Intratuin of Tuinland. Je kunt deze boom namelijk gewoon online kopen. Dit biedt verschillende voordelen. Online heb je een ruime keuze in varianten en maten, je hoeft zelf geen aanhangwagen te huren en je kunt zelfs gebruik maken van de aanplantservice. Door de boomspecialist worden bomen thuisbezorgd, in de grond geplant, en ontvang je instructies. In onderstaande tabel vergelijk je erkende bomen-webshops en tuincentra waar je de goedkoopste Lindeboom Tilia kunt bestellen (online). Of vind informatie en tips voor de Lijsterbes.

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Tilia (Lindeboom) thuis laten bezorgen

 1. Kies het formaat

  Bereken de beste maat & stamomtrek voor de gewenste plek. Kijk ook altijd even naar de gemeentelijke regels omtrent de erfgrens. En kijk ook goed hoe groot de boom wordt.

 2. De boom wordt geleverd

  Veel bomen worden binnen 5 tot 10 werkdagen verstuurd naar het gekozen adres. Bomen zijn levende producten. Het thuisbezorgen heeft daarom nogal wat voeten in de aarde. Je ontvangt altijd vroegtijdig een bericht hoe laat de koerier bij jou is. Jouw boom wordt (mits vrij toegankelijk) in de tuin geleverd.

 3. Het kiezen van de standplaats

  Zorg voor een plek die het water goed afvoert en goed zonlicht krijgt. De Lindeboom kan je het beste aanplanten op een plek met Halfschaduw, Zon. Doe ook altijd onderzoek naar de plaatselijke wetgeving: Een nieuwe boom dient 2 meter van de erfgrens neergezet te worden, tenzij hij minder hoog dan de schutting is. Je moet ook zeker rekening houden met groeiwijze, schaduw, snoeiwerk, tegelwerk.

 4. Het planten van de boom

  Een Lindeboom Tilia kan je volgens de kweker planten in Alle, Normale grond. Het gebruik van straatzand is geen goed idee. Graaf een diep plantgat waarin de wortels van de boom zich optimaal kunnen ontwikkelen . Deze moet ongeveer 3 keer de breedte en 2 keer de diepte van de boomkluit hebben. Zet de boom met de kluit voorzichtig in de grond en koop voedingsrijke aanplantgrond. Bestel wanneer nodig ook boompalen om de boom stabiel te houden.

 5. Boomonderhoud

  Na het aanplanten is het essentieel om de grond nat te houden, maar geef niet teveel water! Houd dit vooral in de gaten tijdens de groeimaanden (April tot Juni). Je moet de boom voldoende water geven vanaf het moment dat de eerst bladeren aan de bomen komen tot het blad valt in de herfst. In de drogere maanden wordt het aanbevolen om regelmatig extra water toe te dienen.

Lindeboom goedkoop bestellen en snel laten thuisbezorgen

Check opties en laat jouw boom tot in de tuin bezorgen

Overzicht soorten TiliaBekijk alle planten in deze categorie:

Hoe snel kan ik de Tilia Lindeboom aan huis laten bezorgen?

Je kunt de Lindeboom probleemloos tot in de tuin laten leveren. Online vind je allerlei soorten, maten en andere essentials zoals tuinpalen of potgrond. De complete bestelling wordt aan huis geleverd door een koerierdienst speciaal voor bomen en planten. Reken echter wel op bezorgtijden van doorgaans 1 tot 2 weken.

Wanneer kiezen voor de aanplantservice?

Kies je voor de aanplantservice? Dan wordt jouw voordelige Tilia aanbieding bezorgd en geplant door een deskundige boomspecialist. Met deze extra service kan je alles rustig uit handen geven en weet je zeker dat je tuin er straks heel mooi uit gaat zien. Verschillende leveranciers beloven zelfs een aangroeigarantie. Belangrijk: de plek waar de boom geplant gaat worden moet schoon zijn, dus geen stronken, worteldoek, oude wortels, bekabeling, puin en grind en de tuin moet vrij toegankelijk zijn.

Plaats een reactie