Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

lindeboom-tilia-europaea-pallida-bestellen-bezorgen

Lindeboom (Tilia europaea ‘Pallida’) online bestellen

De Lindeboom (Tilia europaea ‘Pallida’) voordelig online bestellen en laten thuisbezorgen? Dat is hier mogelijk! Op onze bomen-vergelijker bieden wij informatie en eigenschappen van deze Lindeboom. Enthousiast? Bestel dan direct bij een van de boomspecialisten en verkooppunten. Met de aanplantservice wordt de boom netjes voor jou geplant. De kleur van de boom is Groen, Wit. De boom houdt van Halfschaduw, Zon en de bloeiperiode is Mei, Juni. De maximale hoogte is ongeveer 1000 cm. Deze Lindeboom is al te koop voor €55,95.

Naam boomLindeboom (Tilia europaea ‘Pallida’)
Latijnse naamTilia europaea Pallida
CategorieLindeboom
Prijsindicatie€55,95
KleurGroen, Wit
StandplaatsHalfschaduw, Zon
BloeitijdMei, Juni

Lindeboom (Tilia europaea Pallida) laten bezorgen in de tuin (april 2024)

De Tilia europaea ‘Pallida’ geeft je tuin een unieke uitstraling. Bomen leveren een eigen microklimaat, leggen koolstofdioxide (CO2) vast en kunnen zelfs de waarde van jouw woning verhogen. Gaat jouw tuin helemaal op de schop? Dan is deze Lindeboom een uitstekende keuze. Wat je misschien niet weet: een bezoekje aan de Tuinland, Groenrijk of Intratuin is niet perse nodig. Deze bomen worden gewoon thuisbezorgd binnen enkele dagen. Hier zitten meer voordelen aan dan je denkt. Je kunt kiezen uit meerdere maten en hoogtes, je hoeft de boom niet zelf te vervoeren en kan eventueel gebruik maken van een aanplantservice. Door de boomspecialist wordt de boom ook nog eens op de juiste wijze voor je geplant. In de bijgaande tabel vergelijk je betrouwbare online speciaalzaken en tuincentra waar je de goedkoopste Lindeboom Tilia europaea Pallida online kopen kan. Of klik door naar de pagina over de Laurierhaag (Prunus laurocerasus ‘Rotundifolia’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Tilia europaea Pallida (Lindeboom) thuis laten bezorgen

 1. Kies variant en hoogte

  Kies de hoogte en de stamomtrek van de boom. Kijk ook altijd even naar de gemeentelijke regels omtrent de erfgrens. En pas ook op voor te veel schaduw.

 2. Wil jij de boom laten leveren?

  De meeste bomen zijn op voorraad en kunnen snel worden verstuurd naar het gekozen adres. Een boom is een levend organisme. Daarom kunnen ze niet zomaar binnen 1 dag in jouw tuin staan. Je krijgt meestal een dag voor levering een mail of SMS met een trackinglink. Jouw bestelling wordt in jouw tuin bezorgd (op voorwaarde dat deze goed toegankelijk is).

 3. Een geschikte standplaats kiezen

  Kies een plek in de tuin die voldoende lucht- en waterdoorlatend is en en genoeg licht krijgt. De Lindeboom voelt zich het beste thuis op een locatie met Halfschaduw, Zon. Doe ook altijd onderzoek naar de plaatselijke wetgeving: Bomen dienen op minimaal 2 meter van de erfgrens geplant te worden, tenzij hij minder hoog dan de schutting is. Bekijk ook relevante details zoals schaduw, groeiwijze, snoeiwerk, tegelwerk.

 4. De aanplanting

  Een Lindeboom Tilia europaea Pallida kan je volgens de kweker planten in Alle, Humus, Normale grond, Voedzaam. Let op: vermijd ten alle tijde straatzand. Je moeten een plantgat graven waarin de boom komt te staan. Deze moet ongeveer 3 keer de breedte en 2 keer de diepte van de boomkluit hebben. Plaats de boom voorzichtig in het plantgat en vul het deels met aanplantgrond. Gebruik eventueel boompalen om scheefgroei tegen te gaan.

 5. Boomverzorging

  Zodra de boom in de grond staat is het belangrijk om de boom regelmatig water te geven. Dit is met name belangrijk tijdens het bloeiseizoen (Mei, Juni). De waterbehoefte van bomen neemt toe vanaf het moment dat de eerste bladeren uitlopen tot hij de bladeren weer verliest (vaak oktober/november). Bij een droge periode adviseert de kweker om de kluit extra nat te houden.

Lindeboom goedkoop bestellen en laten bezorgen

Vergelijk acties en laat het zonder gedoe in jouw eigen tuin leveren

Extra informatie over de Tilia europaea ‘Pallida’

De Tilia europea ‘Pallida’ is een weelderige, bladverliezende, breed uitgroeiende boom. Stam met veel spruiten. Afgeronde, donkergroene bladern. ’s Zomers kleine, geelachtig witte bloemen die giftig voor bijen zijn. Spruiten aan de voet periodiek verwijderen. Qua hoogte kan deze boom uitkomen op circa 1000 cm. De groeiwijze van deze boom definiëren wij als: Breed / verspreid, Kroonvorm. De (blad)kleur van deze boom is: Groen, Wit. De groeiperiode is Mei, Juni. Deze boom voelt zich het beste thuis in de Halfschaduw, Zon. De ideale grondsoort is: Alle, Humus, Normale grond, Voedzaam. Goed om te weten: deze Lindeboom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. Bovendien is de boom niet vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. In de herfstmaanden krijgt deze boom mooie herfstkleuren. Meer bomen bekijken? Zie ook de Laurierhaag (Prunus laurocerasus ‘Rotundifolia’).

Maximale hoogte1000 cm
GroeivormBreed / verspreid, Kroonvorm
Geschikte grondAlle, Humus, Normale grond, Voedzaam
WaterbehoefteDroog, Normaal
VruchtgevendNee
Type vruchtN.v.t.
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringJa
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Tilia europaea ‘Pallida’ april 2024
Welke kleur heeft het blad van de Tilia europaea Pallida?

De belangrijkste kleuren zijn Groen, Wit. Het blad bloeit op in Mei, Juni. Goed om te weten: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

Voor welke grondsoort is deze boom geschikt?

De aanplantplek dient vrij te zijn van puin, worteldoek, straatwerk, grind enzo. Zo kunnen de wortels zich goed ontwikkelen. Wroet met een schep/hark de ondergrond goed los ter bevordering van het water. Volgens de kweker zijn de volgende grondsoorten geschikt: Alle, Humus, Normale grond, Voedzaam.

Wat is de juiste standplaats voor de Lindeboom?

De ideale standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon. De ondergrond van deze boom moet niet te nat en niet te droog zijn. Let op schuttingen & overkappingen: zorg dat de plant ten minste 2 meter uit de erfgrens staat. Houd ook rekening met schaduw en opgedrukte tegels door wortelopdruk.

Hoe snel kan ik de Tilia europaea Pallida Lindeboom aan huis laten bezorgen?

Jij kan deze Lindeboom moeiteloos en snel thuis laten afleveren. Online vind je verschillende formaten en eventuele hulpmiddelen zoals boompalen, bamboestokken of bemesting. De boom wordt netjes bij je thuisbezorgd door een koerierdienst speciaal voor bomen en planten. De bezorgtijd is doorgaans 1 tot 2 weken.

Wat is het voordeel van de aanplantservice?

Kies je voor de aanplantservice? Dan wordt de voordelige Tilia europaea Pallida aanbieding in jouw voor- of achtertuin bezorgd en aangeplant door een professionele boomexpert. Dankzij deze service hoef je niet alles zelf uit te zoeken en kan je er rustig vanuit gaan dat je tuin er straks heel mooi uit gaat zien. Er zijn tuinwinkels die zelf groeigarantie op de aankoop bieden. Tip: de plek waar de boom geplant gaat worden moet vrij zijn van puin en grind, bekabeling, straatwerk, worteldoek, stronken en de tuin moet vrij toegankelijk zijn.

Plaats een reactie